ГЕРБ твърдо зад Емил Христов. БСП били безидейни!

"Това е опит да се превърне един технически проблем в политически"
27 апр 2018 12:23,
17
ГЕРБ твърдо зад Емил Христов. БСП били безидейни!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ видя политическа безидейност и опит за паразитиране върху проблемите на хората в искането на БСП за оставката на зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов.

Още по темата

Социалистите настояват Христов да напусне поста си и внесоха необходимите подписи заради скандала от миналата седмица, когато представители на хората с увреждания не бяха допуснати до сградата на парламента, за да се срещнат с левицата, защото носели тениски с надпис "Системата ни убива".

Тома Биков от ГЕРБ бе категоричен, че това е бил технически проблем и настоя, че от парламентарната група твърдо стоят зад Емил Христов, който веднага се е извинил за причиненото неудобство.

Той добави и че от ГЕРБ винаги са отворени за разговор с хората с увреждания.

"Това е пореден опит да се превърне един технически проблем в политически. Симптом е на безидейност и опит за превръщане на парламента в сцена на фарсове и гротески. Те опитват да паразитират върху наистина сериозните проблеми на едни хора, които всеки ден се борят за живота на децата си", отсече Биков.

Той настоя, че няма да се поддадат на провокациите, организирани "след един рожден ден".

"Да не влизаме в подробности, че част от тези хора току-що бяха станали от масата и отидоха да правят скандал в парламента", продължи Биков.

Депутатът добави, че с искането за тази оставка ще се загуби още един парламентарен ден, защото БСП нямат реални идеи и предложения за законопроекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Тома Биков, пропаднал актьор, е един от най-безполезните депутати в това НС.
15
6
 
1
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Ха-ха, един червендалест анонимник се е изпразнил безидейно няколко пъти. С тъппи коментари няма да изкараш бесепарите пред ГЕРБ - и следващите избори ще ги загубите.
14
5
 
1
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
Яловата БСП/БКП пак се опитва да яхне всяка коза, която тръгне нанякъде. А бе, лузъри, не разбрахте ли, че с гадости, интриги и евтин популизъм власт няма видите.
13
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е дежурен ""ДНЕС"-таткото или щерката?А Йончевата,къде се дяна?
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биков, хората с увреждания не дойдоха "да си поговорите", а защото от години проблемите им не се решават! А за какъв технически проблем говориш? Да не би председателстващият да е робот и му е отказала главната електроника? Ами сменете го или го поправете!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рядко но се раждат гнусльовци като този, като Тоньо Трудовака, Спас Гърнето, писал ли писал оди за БКП, като онзи дето унищожи Напоителни системи, пребиха го с тръби, две дела му заведоха за разрухата. И къде са тези красавци, всички ги прибра Шайкаджията, да му се фърлят на амбразурата и пазят ли пазят. А те като палашчета, верно или неверно, скачат и лаят, защитават. Онзи Тоньо ги нарече крадлива Шайка, Биков го вкара в затвора, Гърнето му пее революционни песни.Подобия на хора за Жълти стинки
10
2
 
11
 
! Отговори
То6 преди 5 години
ДА, ТЕ СА ЗАД КРАДЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ. пОГЛЕДНИ ТОЗИ, ЗА ХЪРСЕВ НЕ ПИТАЙ. АБСОЛЮТЕН ДАЛАВЕРАЖИЯ И ЛЯЛАЖИЯ.
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати наглата гербаджийска сrан! Изгавриха се с хората с увреждания, а сега наглеят!
8
16
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
И това, ако не е саботаж... - отказваш поста шеф на Парламента... - а след това не харесваш никого и искаш оставките им... - тоя път сори... - няма да им се получи...
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега да чакаме изявите и на Тоню Трудовака и Спас Гърнето.
6
19
 
8
 
! Отговори
позитано 20 преди 5 години
За 10 г. разбрахме, че си можем без паразитната БСП.Не се умориха да искат. Докато бяха на власт не дадоха нищо.Бойко се справя добре и държавата върви напред.Умните хоро виждат истината. А комунистите мечтаят за Русия и Евразия. Ама там не остана почти никай. Русия е сама срущу цивилизования свят. С Путин не скъсаха с болшевизма и имперските си амбиции. Кво да праиш? Народ обречен на мизерия.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тома Волов пак се изходи на мегдана.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо е спрял инвалидите да влязат в парламента? Какво ГЕРБ се страхуват от инвалидите ли?
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как няма да са твърдо зад някого от техните. Всички са като Матросовци.Дори за оня толстолоб от Хасково щяха да се изпотрепят да го защитаваВъпреки, че цяло Хасково знае за делаверите му.
2
5
 
21
 
! Отговори
ТОЯ неуспял актьор преди 5 години
явно е решил да седне на стола ЦЕЦО РАПОНА
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден ГЕРБ пак намериха шуробаджинащина сред кметовете на БСП, а защо никога не откриват сред своите ... там сигурно няма .... ХА-ха-ха!