Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи

Шоуменът направил парвоначален подбор, но още щял да отсява
Обновена: 27 апр 2018 17:18 | 27 апр 2018 17:15,
133
Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи
Снимка: Facebook, архив

Слави Трифонов обяви с писмо до медиите, че вече е направил първоначален подбор на кандидати за бъдещото му формирование, с което ще цели промяна на политическата система в България.

"Проведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н.", пише той.

Още по темата

По думите му, сред тези българи, с които се среща, има хора, които могат да бъдат "далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт", твърди шоуменът.

Избраниците му са на различни възрасти и с различни професии. От 20- до 70-годишни, бизнесмени, адвокати, военни, икономисти, IT специалисти, лекари...

"Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива. атова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов (декан на университета "Стенден” в Доха, Катар), професор Атанас Раденски (преподавател в университета Чапман, Южна Калифорния) и доктор Йордан Бъчваров (микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина), ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система", заключава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само плешиви хора и от журито и кандидатите...... накъде отиваме с тия хора
37
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как може гнусен тип да произведе нещо свестно!? Тоя е по-лай-нян и от Бареката.....
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
име на партията предложения?
35
1
 
31
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Слави има само един проблем,трябва да ни докаже че не се е заел да произведе политическо ГМО,като всичко досега.Все някога и у нас трябва да излезе нещо истинско създадено от добронамерени хора.
34
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен комунистите от ГРОБ и БСП никой не може да си прави партия голям мерак пак комунистите да ви оправят вече 70г ви оправят а що не отивате във Куба и Венецуела.
33
8
 
34
 
! Отговори
Anon преди 5 години
Следващия цар дето ще ви оправи за 700 дни. И народа ще му повярва... овце...
32
12
 
35
 
! Отговори
Основен критерий преди 5 години
Най-важното е да си Плешив -- по това отсява хората Славчо Учиндолски."Пази Боже, сляпо да прогледа".
31
30
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Слави направи партия ще гласувам за него.ГРОБ вече 8 години ни води към пропастта.Комунистите и те ясни.Патриотите са въздух под налягане,както и Марешки.Десните пък прегърнаха левичарски идеи.Плюете го Славчо ама пък може и да излезе добър управник ако намери подходящи хора.Че ще краде е ясно,ама поне нещо и за народа да има.А не пенсии по 200 лв и заплати по 600 лв.
30
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво правят парите- парите дават криле- САМО ЧЕ СЛАВЧО НЕ МРЪДНА В СВОЕТО РАЗВИТИЕ- НАПРОТИВ ВИЖДАМЕ ДЕГРАДАЦИЯ, МНОГО ОТДАВНА НЕ ГО СЛЕДЯ. БЕЗРАЗЛИЧЕН МИ Е.
29
4
 
37
 
! Отговори
депутатите преди 5 години
Слави ,поздрави от пеевски и борисов .Чакаме те да доведеш и балета в парламента да улабят жилите.
28
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учиндолския видя, че дори Барека влезе у парламента и си вика и аз мога :D За съжаление тоя верно ще влезе, 80 процентовите гласоподаватели на Барека сега са свободни :D
27
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като му видиш шоуто и всекидневния акъл на чалгар, ксерокс и бавноразвиващ се дядка, такива ще са избраниците.
26
4
 
18
 
! Отговори
Прослушвател преди 5 години
А така! Ами като е почнал прослушване,вече прослушал ли е Корнелия Нинова? Тя досега не може да се уреди никъде,само лае от де що свари място,но не и се получава.
25
6
 
30
 
! Отговори
л.ицемер преди 5 години
добре, че са лошите политици иначе тоя ДДС-измамник Трифонов щеше да си направи милионите ("народния", патриота..с офшорните сметки !!!!) някой друг път
24
5
 
35
 
! Отговори
Циник преди 5 години
След Бареков ... Делян Пеевски .... царя... вече нищо не ме учудва. Сигурно Слави с пълно право си мисли:"Щом куцо и сакато се уредиха - що да не се пробвам и аз?!"Не че учиндолския селянин - натурализиран софиянец - ще прави друго - освен да се заглажда и ояжда още повече - но щом Нинова от село Крушовица - стана партиен лидер милионер...И той - ще е "спасител на народ и нация", като предишните.
23
5
 
41
 
! Отговори
факт преди 5 години
Слави явно подготвя голяма далавера и му трябват тарикати за съдружници. Само да ви припомня, че на Слави фирмата му е регистрирана в американска офшорка и крие данъци, които нормално трябва да отиват за здравеопазване, армия, заплати на учители, болни деца и т.н. Не ни трябва още един крадец на народните пари.
22
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Промяна на политическата система означава преврат. Какво ще прави? Заговор срещу републиката? Бързо да обясни преди да получи обвинение.
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19Боко се справя добре с дипломацията. Последните 7 години глобите в КАТ примерно се вдигнаха 10 пъти . Виж разликата обаче по-малко и с времето . Така хората възприемат мярките и даже ги подкрепят.Ако беше казал още първия ден 600лв глоба в града ...щеше да има протестите. Това имах предвид ...дипломацията е важна както в държавата , така и вън от нея.
20
4
 
33
 
! Отговори
ангел преди 5 години
Слави изчака да наближат изборите за Евро-парламента и , ката Барека , ще става евро-депутат с европейска пенсия !!!!
19
0
 
10
 
! Отговори
Йода преди 5 години
къде са морските кадри, които имат опит да лавират, да работят... с поети и биолози няма да стане, брат :)