Сидеров след Крим: Няма скандал, няма и трус в коалицията

Волен смята, че България трябва да е мост между ЕС и Русия
29 апр 2018 14:30,
138
Сидеров след Крим: Няма скандал, няма и трус в коалицията
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров не смята, че посещението му в Крим, е повод за скандал и е убеден, че то не е предизвикало трус в управляващата коалиция.

Сидеров бе в Крим навръх рождения си ден за участие в икономически форум заедно с колегите си от парламентарната група на "Обединените патриоти" Явор Нотев, Десислав Чуколов и Маргарита Николова.
Основната тема на форума е "Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия".

Днес Сидеров обясни пред БНТ, че няма нищо ново в това, че "Атака" са били поканени в Крим, тъй като и през 2014 година са били изпратили наблюдатели. Самият Сидеров също е ходил, срещал се е и с държавния глава.

За него няма причина за скандал, тъй като още при подписване на споразуменията с другите им партньори, всички са били наясно, че всяка партия запазва своето право и своите виждания по определени въпроси да има различия.

Той отрече и визитата му да е била командировка от българския парламент. Сидеров и хората му са били поканени на Международен икономически форум като гости и са представлявали партия "Атака".

Според лидера на националистите и ГЕРБ, и ДПС са казали това, което е трябвало да кажат, но и двете партии знаят, че нещата са динамични и предстои промяна в отношенията. Той обясни, че не става дума за симпатии, а за чисто прагматична изгода за нашата страна.

Според Сидеров страната ни има редкия шанс да се превърне в мост за отношенията между Русия и Запада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
4
 
! Отговори
Болен преди 5 години
Сидеров да участва на повече форуми Бъдещето на България,отколкото такива за Бъдещето на Русия!
112
0
 
3
 
! Отговори
Защо преди 5 години
Защо Турция и Германия да може да купуват газ директно, а България трябва да плаща транзитни такси на Украйна?
111
3
 
8
 
! Отговори
Трак преди 5 години
Бялата Златка отиде да проси пари , но само рубли му дадоха на смешния гном.Русофилите копаят дъното с две ръце и се молят акъл да намерят.
110
1
 
5
 
! Отговори
лилю преди 5 години
на воленчо много му хареса да е на власт.А на нас-праз.
109
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин вече е бая дъртичак и по някое време ще си замине към пъклото Интересно ми е Волен какво ке прави сигурно ще мине и на Турски лири
108
0
 
7
 
! Отговори
Путин е уникално преди 5 години
ПроЗта болшевишка пръчка. Да беше Купил Крим, по- тънко щеше да му легне *** като е свикнал да краде...
107
0
 
9
 
! Отговори
бяла златка преди 5 години
Преди поне до куба се замъкнах сега с тез рубли един кирлив крим
106
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю БОЛЕН ПЛАТЕН КРЕМЛОФИЛЕ,днес дата 29.04.2018 година ПО ЕДНА ОТ РУСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ/РОССИЯ 24/ ОТНОВО СЕ ЛЕЕ АНТИБЪЛГАРСКА ПРОСРЪБСКА МАКЕДОНИСТКА ПРОПАГАНДА!"Специалисти по Балканите"ОТНОВО ЗАЯВИХА ЧЕ ОХРИД БИЛ МАКЕДОНСКИ ГРАД И ОТТАМ ,ОТ МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ ТРЪГНАЛА АЗБУКАТА И ТЯ РУСКАТА ПИСМЕНОСТ ЛЕЖАЛА НА ОСНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ПИСМЕНОСТ!!Не ме е гнус толкова от тия руски ***..ли.ГНУС МЕ Е ОТ ТАКИВА КАТО БОЛЕН,ЕТО НА КОГО СЕ КЛАНЯТ!!ДРУГАРИ "БРАТУШКИТЕ ВИ"ЗАЩО ТАКА ГНУСНО ЛЪЖАТ?!
105
17
 
8
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА преди 5 години
КРИМ Е РУСКИ ТОЧКА ПО ВЪПРОСА .
104
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 103 рубладжийски партииА, цялото така наречено дясно са антибългарски от реп ки финансирани от сорос. нещо да се изходиш по това ?
103
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никоя от жалките партии в тройната коалиция обединени полуи*иоти не би могла да влезе самостоятелно в парламента, защото не събира повече от 23 %. Затова измислиха тази бутафория. И са кой от кой попротивен дебелите свински *** Симеонов и Каракачанов, мазният латинос Контрера (как може да си патриот като изобщо не си българин)...
102
9
 
13
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков
101
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Сидеров. Ще гласувам за теб на избори. Ти си истински българин за разлика от продажниците грантаджии на сорос
100
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 108 АнонименВ голяма задокеанска заблуда живееш другарю. Китайците ако изобщо имат някакви пари в американски банки са нищожни суми.
99
6
 
12
 
! Отговори
иво преди 5 години
До 106 АнонименЕй ! по полека бе ! С какъв плам пишеш спуснатите текстове от "америка за бг" ! Украйна пропада и война води с руско езичното население заради налетите 5 милиарда от мър ша та сорос на който си голям почитател като гледам
98
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен101 Китайските пари са в американски банки обаче,Пекин едва ли ще предприеме такава авантюра.Китай ще анексира по-скоро,руски територии,към които одавна гледа.
97
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До антисоросоид 105 От Брюксел вече ни укориха за поведението на Сидеров в Крим,дори ни предлагат,да го изхвърлим от власта.Според теб и другите руски *** е,какво като е анексиран Ким в нарушение на международното право?Какво като са избити няколко хиляди украинци,от руснаците,какво като Източна Украйна Путин превърна в развалини...Какво като Атака получава пари от Русия?...Неща,които дискредитират България пред демократичния свят.
96
8
 
14
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
До 103 руска подлогаБългария я унижават такива со ро сои ди като тебе а не Сидеров. Какво като е ходил в Крим ? По дол но и антибългарснко е наркозависими джендари без морал да прайдват по улиците на софия.
95
3
 
11
 
! Отговори
въпрос на време преди 5 години
Тайван винаги е бил част от Китай и рано или късно ще се върне в Китай - това е въпрос на време
94
22
 
13
 
! Отговори
руска подлога преди 5 години
Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...