Сидеров след Крим: Няма скандал, няма и трус в коалицията

Волен смята, че България трябва да е мост между ЕС и Русия
29 апр 2018 14:30,
138
Сидеров след Крим: Няма скандал, няма и трус в коалицията
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров не смята, че посещението му в Крим, е повод за скандал и е убеден, че то не е предизвикало трус в управляващата коалиция.

Сидеров бе в Крим навръх рождения си ден за участие в икономически форум заедно с колегите си от парламентарната група на "Обединените патриоти" Явор Нотев, Десислав Чуколов и Маргарита Николова.
Основната тема на форума е "Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия".

Днес Сидеров обясни пред БНТ, че няма нищо ново в това, че "Атака" са били поканени в Крим, тъй като и през 2014 година са били изпратили наблюдатели. Самият Сидеров също е ходил, срещал се е и с държавния глава.

За него няма причина за скандал, тъй като още при подписване на споразуменията с другите им партньори, всички са били наясно, че всяка партия запазва своето право и своите виждания по определени въпроси да има различия.

Той отрече и визитата му да е била командировка от българския парламент. Сидеров и хората му са били поканени на Международен икономически форум като гости и са представлявали партия "Атака".

Според лидера на националистите и ГЕРБ, и ДПС са казали това, което е трябвало да кажат, но и двете партии знаят, че нещата са динамични и предстои промяна в отношенията. Той обясни, че не става дума за симпатии, а за чисто прагматична изгода за нашата страна.

Според Сидеров страната ни има редкия шанс да се превърне в мост за отношенията между Русия и Запада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До -Китай след десетина години ще анексира Тайвантой е сега може да го анексира, но се въздържа, щото ще настъпи американската мотика. А малкия ще го поуморят още малко с глад и сам ще си прибере сгaнта от Крим.
92
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този като Борисов за.ба държавата и започна да оправя международното положение. Алоооо! Оправи първо пенсиите! Както обещаваше. Че тия дето те избраха ще измрат от хубавия живот дето им осигурихте и няма да има кой да гласува вече за вас.
91
4
 
5
 
! Отговори
- преди 5 години
А какво става с Китай? Китай след десетина години ще анексира Тайван. С това ще се реши окончателно и кримския въпрос и световното господство
90
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Атакист90 Пред българите не стои дилемата-или Русия,или Турция,защото и двете са опасни за България,ако не внимаваме.Путин е първият приятел на Ердоган,ако не знаеш.Двамата диктатори не пестят прегрътки и градят нови проекти.
89
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен89 Кой те излъга?Рускините напират да се оженят за западняци и след това да въртят занаята.Който *** се хване,хване,или развод,но той му излиза скъпо.
88
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен91 Президентите на САЩ се сменят,но докрината на САЩ,остава.Нито едно американско правителство няма да позволи на Русия световно господство,към каквото се стреми.Нито пък,намеса.
87
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Махнете това плашило,като се появи,разлайва кучетата!
86
3
 
9
 
! Отговори
Задача преди 5 години
Един българин мениджър на пъблик реструум в Ню Йорк взима заплата 1000 долара. С тези пари може да си купи 500 чифта *** по 2 долара. След като Тръмп върне производството на *** от Китай в САЩ гащите ще струват 15 долара. Пита се в задачата: колко чифта *** ще може да си куши тогава нашият българин мениджър на пъблик реструум в Ню Йорк.
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да де, заплатите си стоят на място, а цените вече не са китайски, ами като на стоки произведени от американски работници. Ама заплатите са си на място. Колко време мислиш ще изкара рижата шишарка?
84
10
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 5 години
Златни времена,Златни! Рубли има за всичко. Пък ако спрат рублите ще минем пак на турски лири. Златни времена! Атака Победа!!!
83
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, ама в Германия и западна Европа рускини не проституират, само българки.
82
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите са по магистралите в България да обслужват кюрдските тираджии. Българките работят легално в Германия, в Хамбург, Анверпен, Амстердам, по пристанищата, има и учителки с висше образовение които пpocтитуират да си изрхранвата децата и безработните мъже в членката на ЕС и НАТО България.
81
3
 
8
 
! Отговори
до 76 преди 5 години
абе момко аз на руснаци продавам щото плащат, до сега един Гринго не е дошъл да купи по морето нещо...къде ги видя тез мерикански туристи... карат един два автобуса янки на адаотация почивки след мисии и тва е, военщина файда йок от тях...
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен82 Е и?Валутата има свойството да се движи много бързо на финансовия пазар,утре нещата може да са коренно различни.Рублата обаче е в рецесия.Санкции до дупка.
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 2021 година спират европейските фондове за източна Европа и Брюксел е планирал над 350 милиареда за южна Европа. Следната гатанка:Тогава в България като започнат уличните сблъсъци между гладните стържещи евроатлантически стомахчета и полицията с палките и телените заграждения и пожарникарските коли и гранатите със сълзлив газ, кого ще подкрепи Брюксел?
78
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен83 Ромки.Руските *** са най-многобройните в света.Руските макро ги дресират,като животне и ги учат ,как да откраднат парите на западните богаташи.
77
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90% от пpocтитутките в Германия са българки.
76
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пускането на петролен фючърс в юани е преломен момент в голямата геополитическа и геоикономическа битка. В дългосрочен план това означава рязко намаляване на търсенето на долари, тяхното обезценяване и инфлация в Съединените щати.
75
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до анонимницитв75 "Атлантиците"ни "снесоха" милиарди,а от руснаците само рекет,в милиарди/платихме им за Белене,над 2 милиарда/ и унижения от Путин и ченгето,играещо ролята на руски патриарх.
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дааа, върнал ги е гледам, вече американсите ди купуват американски *** и тениски по 15 долара вместо китайски по 2 долара, произведени от американски работници с американски заплати, ама със заплатите кво става, а?