Сидеров след Крим: Няма скандал, няма и трус в коалицията

Волен смята, че България трябва да е мост между ЕС и Русия
29 апр 2018 14:30,
138
Сидеров след Крим: Няма скандал, няма и трус в коалицията
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров не смята, че посещението му в Крим, е повод за скандал и е убеден, че то не е предизвикало трус в управляващата коалиция.

Сидеров бе в Крим навръх рождения си ден за участие в икономически форум заедно с колегите си от парламентарната група на "Обединените патриоти" Явор Нотев, Десислав Чуколов и Маргарита Николова.
Основната тема на форума е "Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия".

Днес Сидеров обясни пред БНТ, че няма нищо ново в това, че "Атака" са били поканени в Крим, тъй като и през 2014 година са били изпратили наблюдатели. Самият Сидеров също е ходил, срещал се е и с държавния глава.

За него няма причина за скандал, тъй като още при подписване на споразуменията с другите им партньори, всички са били наясно, че всяка партия запазва своето право и своите виждания по определени въпроси да има различия.

Той отрече и визитата му да е била командировка от българския парламент. Сидеров и хората му са били поканени на Международен икономически форум като гости и са представлявали партия "Атака".

Според лидера на националистите и ГЕРБ, и ДПС са казали това, което е трябвало да кажат, но и двете партии знаят, че нещата са динамични и предстои промяна в отношенията. Той обясни, че не става дума за симпатии, а за чисто прагматична изгода за нашата страна.

Според Сидеров страната ни има редкия шанс да се превърне в мост за отношенията между Русия и Запада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо надлежните органи не проверяват,откъде се финансира, руската партия Атака?
12
8
 
12
 
! Отговори
полезните идиоти преди 5 години
дали ще кажат на българското общество дали другаря Путин е направил обещаните инвестиции в Крим или както обикновено е излъгал хората в Крим ?!Единствените му " инвестиции " вероятно са подсилване на руския военен флот в Крим !А къде са обещаните инвестиции в икономиката на Крим ?! От както се присъединиха към " майка " Русия кримчаните станаха същите м.изерници като братята си в Русия !
11
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен12 Да,веднага,сгреших клавишите. Заради такива типове,като Сидеров,визите за САЩ няма скоро да паднат за българи.Трябва да изхввърчи от власта,много скоро.
10
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Патриот4 Русия бе признала Украйна за суверена държава,точно в тези граници,с Крим и Източната й част.Путин грубо наруши международното право ,като анексира Крим и превърна Източна Украйна в пепелища,изби над 3000 украинци.Българските социалисти са *** и ултраси,които мечтаят да се бият на страната на руския агресор в Донбас,заедно с едни други,побъркани ултраси-руските и сръбските.Вие сте срамът на БГ.
9
5
 
3
 
! Отговори
FRTSMVSMNVMNHLDMN преди 5 години
До АнонименУважаеми анонимнико - бихте ли написали Вашата думичка " изфвърчи " правилно ? Неграмотен ама с мнение а ?
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕДАТЕЛ !!!
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради такива типове,като Сидеров,визите за САЩ няма скоро да паднат за българи.Трябва да изфвърчи от власта,много скоро.
6
5
 
10
 
! Отговори
FRTSMVSMNVMNHLDMN преди 5 години
До полезни идиотиТвоят кумир Ленин е германски агент изпратен в пломбиран вагон от Швейцария през Германия да направи революция и отслаби Русия.Не ми го цитирай моля ! Много ниско ниво показваш !
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полуграмотните хора са най-опасни,от тях всичко може да се очаква,особено,ако са сребролюбци.Сидеров се числи към тях,определено.
4
8
 
14
 
! Отговори
полезни идиоти преди 5 години
Основната тема на форума е "Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия"..................................Тях не ги интересува бъдещето на България , а ги интересува бъдещето на Русия !Ленин е бил много прав ,че е нарекъл българските русофили - полезни ***.и !
3
3
 
14
 
! Отговори
либерационалист преди 5 години
Со ро соидите да почнат плюването! Веднага да яхат Ненчевата флота и да нападат Крим... ..а защо не и Кремъл?!
2
11
 
12
 
! Отговори
Бай иван преди 5 години
Продажник.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За сега...