"Воля" част от правителството? Не, отсече Марешки

Нашата партия не може да предизвика промени, каза той
29 апр 2018 11:42,
15
"Воля" част от правителството? Не, отсече Марешки
Снимка: архив "Булфото"

"Воля" никога няма да стане коалиционен партньор в настоящото управление. Това обяви лидерът на партията Веселин Марешки.

"Нашата партия няма тази сила, с която може да предизвикаме някакви промени", призна той пред Нова.

Марешки разказа, че преди изборите е срещнал хора, които му казали, че ще подкрепят тази сглобка на правителството, защото очакват голяма сделка да се случи и те да бъдат участници в нея.

"Аз ще вървя по моя път, но ако на следващите избори се окаже, че е по-добре да правиш коремни и да си връщаш по 300 лева от заплатата, аз ще си върна по 500 лева от заплатата и ще правя по 10 коремни. Ще си сложа един лост пред парламента и няма да запълвам дупки или да правя бензиностанции", заяви той.

В същото време Марешки обясни, че не е ядосан на президента, а на "тези, които опитват да измамят българския народ, че са алтернатива".

"Всеки гледа да направи магистрали, да изпълни големите проекти, в които има стотици милиони. А една дупка няма кой да запълни", каза Марешки по повод инициативата си от миналата седмица да запълва дупки по варненските улици.

"Не ми е приятно, когато обясняват на българите, че са дебили", каза още Марешки.

Той коментира острата критика на евролибералите към "Атака" и ВМРО с думите: "Не мисля, че някой от Европа трябва да идва и да се меси във вътрешните ни работи".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Комунистите винаги ще си останат ...комунисти,каквото и да говорят.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж се бори срещу статуквото, а нито една дума срещу ГЕРБ не казва! Дори когато говори за дупките, имам чувството, че и за тях са отговорни Нинова и президента. Двуличието и лицемерието не са добра черта и на такива селск демагози не може да се вярва!
8
6
 
5
 
! Отговори
- преди 5 години
Най-после Марешки го извади магарешки
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воля ,Граждани за Европейско Развитие, Движение за Права и Свободи ,Съединени Демократични Сили ,Атака ,Българска Социалистическа Партия ,Национален Фронт за Спасение на България, България Без Цензура Това не са партии ,това са лични семейни дружества с иронични имена.Само едно вярно нещо има ,слогана на НС "Съединението прави силата"ТЕ всички са съединени в едно общо дело - да забогатеят,а народа да плати ЛИХВАТА заепома! Изборите,управлението,системата ни е ШЕГА.Слави и той иска там вече
6
13
 
11
 
! Отговори
дали преди 5 години
До Мутра..... Бай Тошо не даваше на другите да крадат , защото това го правеха само другарите от БКП...
5
2
 
16
 
! Отговори
новичок преди 5 години
Lepr .... Тоя е патерица само на дедо си - тъста си - полковник от КГБ . Жена му е рускиня и тоя пере парите на руската мафия - КГБ...
4
7
 
16
 
! Отговори
Lepr преди 5 години
Патерица на ГЕРБ, опитомена и популистка.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не" ама се изявяваш като техен глашатай от край време!"Евтиния" бензин и той беше само до изборите! Айде скривай се, и не се показвай повече че отнасяш само клетви и псувни
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спомням си как по медиите призоваваше хората да гласуват за Цачева, не спря да се подмазва на Герб, а от известно време ги критикува след като разбра, че партията му е нежелана като коалиционен партньор на Герб. Винаги се изтъква и се хвали сам какво е направил и търси недостатъците на другите във властта. Води и самостоятелна война с президента Радев.
1
3
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Марешки се инати магарешки...