Да се родиш на Балканите не е порок: Еднакви стандарти!

Минимални стандарти за всички марки, настоя Андрей Новаков
Обновена: 30 апр 2018 22:08 | 30 апр 2018 22:00,
9

До средата на 2019 година ще бъде взето решение за промяна в законодателството, свързано с двойния стандарт в храните. Докога ще ядем второ качество храни?

"Няма как такъв подход да остане безнаказан. Трябва да се въведат минимални стандарти за всички марки. Хората трябва да знаят, че подобно нещо се наказва, когато спреш да купуваш такива стоки. Да се родиш на Балканите не е порок и никой няма право да ни наказва", категоричен бе евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Гостът на "Денят ON AIR" отбеляза, че тази година парите, отпуснати от ЕС по програми, са със 100 млрд. евро по-малко. 

"Кохезионна политика ще има, въпросът е ако има съкращения – те да са минимални. България внася 500 млн. евро в евробюджета и получава 2 млрд. евро от него. Трябва да сме изключително пестеливи в исканията си. Трябва да сме много ясно ориентирани какво искаме. В момента подхождаме много чиновнически. Гледаме бюджета като счетоводна книга", изтъкна Новаков пред Bulgaria ON AIR.

Негови основни цели ще бъдат намаляване на бюрокрацията, по-ясни условия за кандидатстване по програми и повече пари за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
14
 
! Отговори
Лицемерие от ГЕРБ преди 5 години
Герберастията...Основоположниците на шуробаджанащината и суджуклийството в България разделили обществото на "наши" и "ваши". Създателите на днешните - партийна икономика и партийно законодателство, екзекуторите на здравеопазването и бизнеса, поддръжниците на лобизма, които превърнаха конституцията, с тонове поправки и допълнителни текстове в чернова, за уреждане на интереси и невъзможност за рестартиране на държавата... Ще се борят с второ качество храни..!? Що за извратенящина!?
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА СЕ РОДИШ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОРОК А ОБРЕЧЕНОСТ НА МИЗЕРИЯ
4
4
 
7
 
! Отговори
онаковам скперимента преди 5 години
Да се родиш не е порок.Да живееш в българия обаче,е трагедия.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да не е порок е супер тежко и смазващо наказание за всеки нормален човек! Не знам каква кармична вина изкупуваме.
2
4
 
5
 
! Отговори
Ванеса преди 5 години
Порок е,а тук вирее лош човешки материал.Мързелив,миризлив,грозен,пръдлив,некадърен,нагъл,агресивен,просссст!Мразя ви!
1
2
 
3
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Стига филмирахте хората, ако се зачетете в съдържанието на някой продукт с етикет на 20-30 езика ще видите , че има разминаване в обявените съставки според езика. Същият проблем го имат и бг-продуктине, ако в Бг продаваш продукт с надпис "Сирене" по закон трябва да отговаря на БДС, но ако е предназначен за износ спокойно можеш да смениш рецептата , защото в англия(примерно)няма БДС.