Нинова към Борисов: Питате кой е умникът ли? Ами Вие!

БСП пак внася закона срещу големите търговски вериги
Обновена: 30 апр 2018 18:39 | 30 апр 2018 18:30,
92
Нинова към Борисов: Питате кой е умникът ли? Ами Вие!
Снимка: Facebook

"Кой мислите, че е умникът, господин премиер? Ами Вие!". Това написа лидерката на социалистите Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

Малко по-рано министър-председателят обяви на международен форум на високо равнище, че е обиден от двойния стандарт на храните за Източна Европа.

"Кой умник каза, че българското бебе обича по-малко мляко и повече палмово масло?", попита той по време на срещата.

Още по темата

"Кой мислите, че е умникът, господин премиер? Ами Вие. Проверете колко пъти ГЕРБ гласуваха против закона за търговските вериги от 2012 г. досега. С него видите ли сме гонели чуждите инвеститори", написа Нинова няколко часа по-късно.

Тя признава, че е щастлива, че България е център на дискусията за двойните стандарти, но допълва, че е изумена от въпросите на премиера.

Нинова пише, че със закона си търговските вериги социалистите искали само инвеститорите да не увреждат здравето на българския народ с некачествени храни и да не убиват българското производство.

"Проверете дали президентът Плевнелиев не наложи вето. Наложи. Заради лобизъм в полза на големите. А кой нарочи БСП за антиевропейска партия, защото произнесох изречението: българският народ не е втора ръка в Европа, за да ни продавате втора ръка храна. Вие, господин премиер. Твърде дълго управлявате, за да помните такива подробности. Но ние ги помним. Надявам се и българите също", написа още Нинова.

Тя съобщи, че социалистите отново ще внесат същия закон и ще чакат да видят как ГЕРБ ще гласуват по него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
20
 
8
 
! Отговори
тт преди 5 години
Нинова, ако големите търговски вериги у нас вместо европейски бяха руски,ти със същия плам ли щеше да подскачаш срещу тях???
40
11
 
8
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Тая от лошата храна ептен мръдна, и тя не знае кой закон за какво е! Но пък винаги намира начин да е в новините.
39
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами не съм симпатизант на Нинова и партията й, но е права. В ръцете на управляващото мозинство е да забранят влагането на вредни съставки в хранителните продукти, в Европейските страни ги ограничават, другаде ги забраняват. Нашите закони го позволяват.
38
17
 
6
 
! Отговори
Змийската отрова преди 5 години
пак изби: върти, суче- не само персонална обида, а и "забежка" към "рефрена":"твърде дълго управлявате"...Нинова, ами БКП( нали сте едно!!!) като управлява 45 години, а общо сте столетници бълг. социалисти...ПРЕКАЛЕНО дълго...Но да завърша с припева на Икебаната:"...поздрави на Корнелия Нинова..."
37
4
 
10
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...Ninova v nikakav sluchai ne e tsvete !!!...obache hubavo se gavri s nego !!!...zaslujava go I mu e kraino vreme da proumee ,che da upravliavash darjava ne e kato da si bos na SIK-djiiska firma !!!
36
1
 
25
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
До СТРАНДЖАТАпо-скоро турска личност на годината, защото АЕЦ Акую стана благодарение спирането на АЕЦ Белене, а Турски поток замести Южен поток. Вместо тях получехме Мигрантски поток - брюкСЕЛСкИ подарък
35
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова лично дои мляко от козите на село и го изпраща на синчето й в Америка, да не пие ГМО-та там.
34
22
 
9
 
! Отговори
Efo преди 5 години
Това ли ви е опозицията, да ръсите лъжливи новини с ония *** Радев. Само се лъже без никакви доказателства! И какво като дойдете вие червени пумийки на власт, ще цъфне и ще върже България ли? Дълбоко ме съмнява! Вие само ще погубите държавата!!!
33
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато се говори и пише без да се посочват имената на фирмите производители и веригите разпространители на продуктите им нищо няма да се постигне. Крайно време е така наречените "български" медии да започнат ежедневно говорене и призоваване да се бойкотират продуктите на тези фирми и веригите които си пълнят гушите, само тогава ще има ефект всичко останало е вятър работа.
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркел и Запада ли ви наля палмовото масло във сиренето и кашкавала не сме знаели досега, че внасяме кисело мляко от Брюксел нека се внесе предложение тогава в НС да спрем вноса на кисело мляко от Берлин и Брюксел и също можем да се откажем и от субсидиите, защото няма как двойни стандарти немеца да плаща субсидии на БГ фермерите, а българина да не плаща субсидии на немските фермери. Отново Меркел ли забрани да си прoизвеждаме качествени продукти конкурентни на немските.
31
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деменция се пише бе, недотаковано комсомолче...неграмотно!Всички червени *** сте зле образовани.А на Курня синчето и учи на ваши разноски в УСА.
30
0
 
37
 
! Отговори
иван преди 5 години
Някой спомня ли си защо се унищожи Хигиенната здравна инспекция през 2011г. чрез създаването на Агенция по храните и защо отпадна БДС? За да може да се лови риба в мътни води.
29
5
 
32
 
! Отговори
некой преди 5 години
не така с лошо бе ***! Че дигне пак кръвното и ще отиде 'председателството му'... Ще трябва Ходжата куршум да му лее, Патриарха със светене вода да го ръси а Юнкера Му да го държи за ръката!Голема работа - той забравя сутрината какво е казал а ти за преди месеци и години питаш! Ох, то май имаше еднин медицински термин за това забравяне - дименция май се казва, а?Ама бива ли на човек с доказана дименция да му се дава власт?
28
10
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТАко той ги е спрял наистина заслужава да е европейска личност на годината...
27
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази дрогарка какво точно не разбира от думите, че и едно магаре да турят срещу нея на иборите хората ще изберат магарето.
26
31
 
11
 
! Отговори
савов преди 5 години
Гнусната крава Нинова , въпреки , че е жена , следва да и се ударят 50 тояги на голо , за провокацията !!!??? Вредните и опасни храни са НАШИТЕ -БЪЛГАРСКИТЕ бе Корнело 90% от сирената и кашкавалите са отвратителни ментета и са опасни. Да не говорим за кжлбасите , където над 80% от тях са с примеси , замразено месо и консерванти. ...А МЕСАТА НИ НАПРАВО СА ОТРОВНИ С АНТИБИОТИЦИТЕ И ЗАМЪРСЯВАНЕТО В КЛАСИЦИТЕ ..... С Борисов двамата смешници сте за четвърти клас ....6
25
5
 
40
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
На същият този умник да му се припомни че той спря Южен поток и АЕЦ Белене.
24
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме 3 долара заплати със които може да си купим една кофичка кисело мляко за целия месец смърт на капиталиъзма искаме Виденова зима и обръчи от мандри.
23
25
 
22
 
! Отговори
Давид преди 5 години
Тази крадла не е по различна от мутрата Борисов . Те работят заедно . Всички в парламента създават фалшиви новини за да прикриват престъпленията си един на друг . Те и техните деца са за разстрел .
22
17
 
13
 
! Отговори
Ме преди 5 години
Този закон, за който става дума беше абсолютна смешка. Нямаше никакъв шанс така и така. Беше опит, държавата да казва какво и за колко пари да се продава????? Ми да си отвори магазини направо тогава. А, за качеството на храните си имаи европейски и български органи.