Нинова към Борисов: Питате кой е умникът ли? Ами Вие!

БСП пак внася закона срещу големите търговски вериги
Обновена: 30 апр 2018 18:39 | 30 апр 2018 18:30,
92
Нинова към Борисов: Питате кой е умникът ли? Ами Вие!
Снимка: Facebook

"Кой мислите, че е умникът, господин премиер? Ами Вие!". Това написа лидерката на социалистите Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

Малко по-рано министър-председателят обяви на международен форум на високо равнище, че е обиден от двойния стандарт на храните за Източна Европа.

"Кой умник каза, че българското бебе обича по-малко мляко и повече палмово масло?", попита той по време на срещата.

Още по темата

"Кой мислите, че е умникът, господин премиер? Ами Вие. Проверете колко пъти ГЕРБ гласуваха против закона за търговските вериги от 2012 г. досега. С него видите ли сме гонели чуждите инвеститори", написа Нинова няколко часа по-късно.

Тя признава, че е щастлива, че България е център на дискусията за двойните стандарти, но допълва, че е изумена от въпросите на премиера.

Нинова пише, че със закона си търговските вериги социалистите искали само инвеститорите да не увреждат здравето на българския народ с некачествени храни и да не убиват българското производство.

"Проверете дали президентът Плевнелиев не наложи вето. Наложи. Заради лобизъм в полза на големите. А кой нарочи БСП за антиевропейска партия, защото произнесох изречението: българският народ не е втора ръка в Европа, за да ни продавате втора ръка храна. Вие, господин премиер. Твърде дълго управлявате, за да помните такива подробности. Но ние ги помним. Надявам се и българите също", написа още Нинова.

Тя съобщи, че социалистите отново ще внесат същия закон и ще чакат да видят как ГЕРБ ще гласуват по него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много късопаметни бре!!! Що не питате най големия търговец и производител в София. какво слагаше в млечните си продукти? Кой стреля с автомати по камионите на Данон?
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
май тази история с храните има за цел да отвлече вниманието на хората от далеч по важни проблеми
79
1
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
Тия да мирясат,че при техният Жан Виденов вземах заплата 4 долара на месец,а за сравнение издръжката на лагерника в Освиенцим е била 18!Само като чуя за БСП и блювам змии ,гущери,крокодили,варани и и други подобни.БСП е плевел който трябва да се изкорени и изгори.За това обаче ни трябва не генерал Борисов,а генерал Пиночет!
78
0
 
5
 
! Отговори
Много ядосана майка преди 5 години
Всички политици са виновни! Съсипаха народа си! И голяма част от родните производители на основни храни не са без вина. Мляко, сирене, кашкавал, салами-не стават за ядене. Сега специалистите, които дълго мълчаха, да кажат бързо КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ ВСЕ ОЩЕ! Няма време! Отглеждаме болно поколение с наднормено тегло, което не идва ей така, без причина!
77
3
 
4
 
! Отговори
Jon преди 5 години
Другарката *** много бързо забрави какво направи тя и партията и БСП за България 3 пъти фалираха държавата и докараха хората до просешка тояга.
76
3
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 5 години
Навремето 1970 те пуснаха на пазара белгийски маргарин със палмово масло.Палми не бяхме виждали и на картинка. Тогава парторга ни изнесе лекция че Заир бил белгийска колония четри пъти по-голяма по територия от Белгия.Тогава партийните секретари завистливо издуваха бузи с палмовото масло от Заир.
75
2
 
2
 
! Отговори
върховна глупост преди 5 години
Сега има избор и всеки може да си купи каквото иска.Закона изисква да бъде написано какво е съдържанието и всеки да може да го прочете.Всичко останало е социалистическа глупост.
74
6
 
1
 
! Отговори
А преди 5 години
НИНОВА,ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ,ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ ББ НЕ Е ПРАВИЛ ТАКАВА ПОХОДИ ПО БАЛКАНИТЕ,ТЕ МУ СЕ ОТРАЗИХА ПОЛОЖИТЕЛНО И СЕ ЗАДЕЙСТВУВА АЛБАНСКИЯ МУ РЕОТАН,ЗАГРЯ,ЧЕ СМЕ КОЛОНИЯ НА ЗАПАДА,НО НЕ САМО ПО ХРАНИТЕ,А ПО ВСИЧСО.
73
1
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Мазната филийка пак се сете че някой му е *** в гащите!Ама то с говорене няма да стане ако мисли че има воля да подготви и приеме закон за забрана на определени храни по определени критерии да не се произвеждат и внасят в страната
72
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази *** пак плямпа. Що се е снимала на сергията? Да иде на село у ТКЗСто да копа с модерна мотика 6ти номер. Да я напече малко слънце на селския плаж, да я полъхне селският парфюм на *** в каквато обърнаха България. Всички са големи като дойде време да се показват по ТВто ама в действителност не си мърдат дирниците за нищо освен за това което ще им напълни банковите сметки.
71
17
 
13
 
! Отговори
Бай Шиле преди 5 години
Еййййй не наядоха се ***...цата им комунистическа какво ли не правят да пипнат кокала.
70
26
 
16
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
69
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разкажете за храните в България след Чернобил и скритата новина от катастрофата. Колко време Българите ядоха радиация ?:) Трябва да си слаботоков да мислиш, че палмово масло е причината за рак-а. Вижте БАН са правили проучване на вина запечатани след 86та във всичките до към 92 93 са намерени следи от радиация.
68
20
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Тая Нинова,дето си мисли,че е хванала Господ за "жезъла" с всяко свое изявление в Интернет все повече изпростява ?! Абе,Нинова,сега ли откриваш " топлата вода " ?! Ами, че това се знае от многая лета-защо когато вие яхахте "белия кон " не се заехте с кардиналното решение на този въпрос,а мине се не мине време :" Ние предлагаме!" Аман вече от ва шите предложения и инициативи! Знаеш ли,Нинова,от такива като теб,които ЗА ЕДНА НОЩ СТАВАТ ПРЕБОГАТИ и след това ни дават акъл ни е писнало! Чиба !!!
67
18
 
12
 
! Отговори
Протестър преди 5 години
Аз лично се изаквам в кривите гърла на червените ***.
66
19
 
18
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
65
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно,Борисов се обижда на чуждите производители,които ни тровят с палмово масло,но не се обижда на нашите,които също ни тровят с палма.А това не е ли двоен стандарт???
64
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз одавна съм разбрал,че не мога да разчитам на държавата,затова чета внимателно етикетите и когато видя,че е вложено палмово масло не купувам стоката.Разбира се,някои производители слагат заблуждаващи етикети и тук вече сме безсилни,ако не се намесят съответните органи,на които плащаме заплатите.
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 32Доколкото разбирам с диагнозата си съгласен, с правописа не? Ама човека е казал - май има такава диагноза, явно не е толкова образован. Ти да не си личния лекар на лицето с 'деменция'?
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малки магазини или големи вериги зареждат от едни и същи доставчици. Кой каза , че в големите вериги няма качествени неща ? Може да поспорим дали няма или ти не си ги купуваш :)) Има шоколади по 2лв има и по 8лв бройката ? Не можеш да четеш ли ? На опаковката пише, какво има вътре.