БСП да остави ГЕРБ... Да се "пържи в собствен сос"

Толкова упорито опозицията блъска властта, че не й дава да падне
2 май 2018 10:00,
58

Действията на БСП срещу управляващите вече не са интересни. Понякога си мисля, че ще спечелят много повече, ако спрат да се появяват и оставят ГЕРБ да се "пържи в собствен сос", да ползва негатива от собствените си гафове. Социалистите толкова упорито блъскат правителството, че не му дават да падне. Това каза в студиото на "България сутрин" изпълнителният директор на "Галъп интернешънъл" Първан Симеонов.
 
По думите му червените са прекалено активни и по този начин дават възможност на управляващите да обяснят всеки свой гаф с оправданието, че това е работа на опозицията.

Пред Bulgaria ON AIR политологът коментира още, че докато БСП се движи в една "предвидима величина", президентът Румен Радев се опитва да бъде острие на цялата опозиция.

"Играта на държавния глава е опасна. От една страна той е избран, за да бъде коректив, а от друга - за да обединява. Социалистите съвсем логично пък се опитват да се "пакетират" с него, тъй като е много висока рейтингова фигура. По този начин обаче му правят мечешка услуга, защото го карат да изглежда партиец", подчерта Първан Симеонов.

Той посочи, че управляващите безспорно виждат конкурент в  лицето на президента и затова се опитват да рушат неговия рейтинг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
ПРОСТАТА ДЪРЖАВА СЕ ГРАДИ ОТ ПРОСТИ ХОРА, ДА ГО ЗНАЕТЕ ОТ БАЙ ВИ ***. ВСИЧКИ СМЕ ЕДНИ. *** НАРОД СМЕ . ТРЯБВА НИ ПРЕВЪЗПИТАНИЕ. АЙДЕ.
47
0
 
1
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
До ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТабе ти нищо не каза
46
10
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До ЕкспертоВсъщност БСП е водещата социалистическа партия в цяла Европа. В цяла Европа, социалистическите партии са в миманса, извън тройката на изборните резултати, но в България, не е така. Това е тотален триумф на Корнелия;))) И колкото повече ГЕРБ пресира населението с неговите "европейски практики", толкова повече, ще взема БСП. Като в нейното пространство, могат да се генерират още 1-2 партии, които д акраднат и по някой друг процент от ГЕРБ, хихихи, хахахаха и тъй да се коалират;)))
45
9
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До ЕкспертоТо това с електората на БСП-то е доста изтъркана плоча на ***-демократите и центристите-либерали. В интерес на истината, електората на БСП не намаля;))) Това се видя на последните избори;))) На тях БСП от 40 депутата скочи на 80 депутата. Стратегическа цел на следдващите избори, които не са далече е да бъдат 100 депутата;))) Това, ако е намаляващ електорат, здраве му кажи. Колкото повече ГЕРБ пресират населението чрез "Борисов 3", толкова повече ще взема БСП. Играта е тънка.
44
1
 
11
 
! Отговори
А преди 5 години
ЗАЩО В ЩАТИТЕ СЕ ЗНАЯТ МИЛИОНЕРИТЕ,КАК СА СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ,КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ,ВОДА,ТОК И ДР.ВСИЧКО Е НА СВЕТЛО, А ПРИ НАС ВСИЧКО Е НА ТЪМНО,ЗНАЯТ СЕ МИЛИОНЕРИТЕ,ПО ЦВЯТ И ДА СЕ КАЖАТ,В НАШИЯ ГРАД МИЛИОНЕРИТЕ СА СИНИ ОТ РЕСТИТУЦИЯТА,ОТ КРАЖБИТЕ,ОТ ПРЕПРОДАЖБИТЕ,ТАКА ЧЕ ВСИЧКО ДА СЕ КАЖЕ ОТ КЪДЕ, Е, ХА ХА ХА .
43
12
 
16
 
! Отговори
ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ преди 5 години
КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ КОИТО ПИШЕТЕ И ГОВОРИТЕ ПО ГОРЕ ЗАНИМАВАТЕ СЕ САМО С КЛЮКИ ЗАЩО НЕ ВНИКНЕТЕ В ТОВА КОЕТО КАЗВАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗАЩО СА ОТИШЛИ ТАМ КАКЪВ ИМ Е ЖИВОТА ТЕ НЕ СА ОТИШЛИ ОТ ХУБАВ ЖИВОТ А ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ САМО С КЛЮКИ КАКВО КАЗАЛИ ОТ БСП КАКВО НАПРАВИЛ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ВАС НАЙ-ХУБАВИ СА ГЕРБ ТОВА ГО ЗНАЕМ НО ЩЕ ВИ ВИДИМ АКО СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА????? ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ВСЕКИ ВТОРИ БЪЛГАРИН МИСЛИ КАТО ТЕЗИ ХОРА
42
18
 
25
 
! Отговори
Експерто преди 5 години
Бесипету не може да чакаСлед две години електоратит им ше е намалял с 20%Затова искат с преврат да грабнат властта
41
10
 
18
 
! Отговори
За 40 преди 5 години
Не е така!И коремни прави даже!Супер е за *** в родната казарма
40
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22Най-после случихме на президентна какъв президент си случил и ти бе? Пенсионирана фуражка, свикнала да се скатава и да чукa секретарките в канцелариите. Тоя освен лицеви опори да прави, за нищо друго не става.
39
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестите са израз на будно гражданско общество,което у нас няма.
38
11
 
22
 
! Отговори
до 22 преди 5 години
В същност ако си спомняш, сегашния премиер на 2 пъти сам подава оставка и на 2 пъти го връщахте обратно.А червените са толкова нагли, че се заиграват с наивния български народ като го вядят на митинги и манифестации. Не без участието на платени "младежи" де.Както и да е, четейки коментарите се уверявам, че напълно заслужаваме съдбата си. Добре, че поне има хора, за които никъде не се пише, които на въпреки правят положителни неща за България.
37
10
 
4
 
! Отговори
Кори преди 5 години
До Червените милионери-И друг път сме коментирали. Но явно има такива които не могат елементарни неща да съобразят.За да крадеш, първо трябва да има какво да се открадне и второ ДА ИМАШ ДОСТЪП! Кой имаше достъп? Ами в последните 2 години България нямаше министерство на финансите!?! С парите се е разполагала не просто властта, а избрана част от нея, която е затаявала дори от своите. Кой е ограбил България/доколкото е имало какво,но за лични нужди си е достатъчно много/?Американците и марсианците!
36
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера ходих на протеста с цел да се запозная с някое момиче. Аз само за това ходя на протести.
35
6
 
32
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
34
2
 
13
 
! Отговори
Кори преди 5 години
До До 13 Знаеш ли какво се случва през 80-те? В тези години излизат от активния живот/ в пенсия, по биологични причини/ и последните възпитавани и образовани ПРЕДИ 1944. Остава на всички нива комунистическия продукт! Как пък никой досега за това не заговори, а иначе все `човекът`им в устите.
33
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП е партия на едрия капиталобяснете защо в името има 'социалистическа'
32
1
 
10
 
! Отговори
???? преди 5 години
Но ,КАК да ги остави,след като СОСЪТ е един и СЪЩ,другари-господа????
31
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лесно беше да се живее със заеми по време на развития соц. , ама после всички плащахме с лихвите
30
8
 
16
 
! Отговори
Yorgos преди 5 години
Днешното правителство и управление както и от години управляващите не са комунисти, разграничете престъпници които се наместиха в управлението и власта за да ограбват България и народа за собствени блага и интереси и това което бяха и даваше комунизма и тогавашните управляващи и бай Тошо. Пак повтарям всички помним комунизма и как бяхме тогава. Помним и да осъзнаем , че група престъпници унищожиха този красив , спокоен и задоволен живот който имаше народа и страната ни, за да сринат България
29
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президентът трябва да бъде на всички българия, а не да защитава тяснопартийни интереси. Ако г-н Радев иска да е опозиция, нека да се откаже от президенството, да направи партия и да действа според конституцията