Спретнат, умислен, сключил вежди... новият Борисов – от восък!

Това е вторият ни политик, намерил място в Ретро музея във Варна
Обновена: 2 май 2018 18:48 | 2 май 2018 18:48, Анисия Иванова
82

Българският премиер редом с президентите на Съединените щати и Русия. Бойко Борисов застана рамо до рамо с Доналд Тръмп и Владимир Путин в Ретро музея във Варна. Восъчната фигурата на министър-председателя е втората на български политик, която се появява там след тази на Тодор Живков.

Над 50 восъчни фигури привличат българи и чужденци в музея. Идеята за лика на премиера е продиктувана от интереса на посетителите, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Музея се разрасна страшно много. Вече имаме холивудски актьори, певци от световен ранг. И след като направихме миналата година първо, Путин, после, Доналд Тръмп – императорите на света, време беше да направим и императора на Балканите", разказва представител на музея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
26
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Политик - по-малко... - ДЪРЖАВНИК - повече... - европейска личност на годината...
30
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Тошоооо, кой ти натресе това Сиво искърско гАведо за охрана, та после ни се натресе и на нас. Поне да беше научил нещо но не би! Колкото е бил т,,,п в 6 ти клас, толкова е и сега. Ако поне малко мислеше за България и българите, нямаше да сме в това положение. Сега е милиярдер, има над 20 милиярда, не му стигат явно и продължава да гепи. За да сме зле причината е той! Няма стратегия, план, ръчка на парче!
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
И все пак.. трябва да се отбележи, с малко съмнение и доста изненада...че Тиквата, все пак, не изгони Руски дипломати, както направиха мнозина Евро-марионетки ! Това е, може би, ЕДИНСТВЕНОТО му смислено полит. решение ?!
28
27
 
8
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Браво на Генерал Борисов! Мъдър и Велик Държавник.
27
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работата върви към мавзолей, който трябва веднага да започнем да строим! За да могат бъдещите поколения да гледат мумията на един уникален тъ(((нар, който е лъгал и мамил откакто се е родил, заслужил името ***. Да гледат и се чудят младите, как техните бащи и дядовци са търпяли този маймюн, барабар с Шайката му. През мавзолея ще минават всеки ден класове с житани, това ще живее на земите ни, които ще благодарят на мумията му, че ги е хранил и размножавам, без да имат и 1 работен ден.
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
Умислен... - олицетворение на дълбоката умисъл която го наляга когато в Евро-парламента го попитат : ''How are you ?''
25
20
 
9
 
! Отговори
Сбъркана композиция! преди 5 години
Там трябваше да е и Корнелия Нинова ,която Борисов оправя на задна прашка.
24
0
 
21
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
''Българският премиер редом с президентите на Съединените щати и Русия. Бойко Борисов застана рамо до рамо с Доналд Тръмп и Владимир Путин в Ретро музея във Варна.''Ееех, мечти, мечти и аз искам да стана космонафт в сегашна богата България ама на живуркам и всеки ден се влача на една скучна работа. Та и наш боко иска му се да се види рамо до рамо с големите ама те хич и не го отразяват за субект а той се пъне та пъне! Е, я като гледам скоро няма да стане!
23
3
 
12
 
! Отговори
Аман преди 5 години
Да бяха спазили наклона на главата поне, да се познава кой е дядото. Бездарна работа !
22
1
 
31
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
На кой плазмодий му хрумна тази "гениална" идея? Пълен потрес! Гнус!
21
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Спретнат, умислен, сключил вежди... новият Борисов"---"Лъснат, обръснат, У главата блъснат (за по-младите лаф от казармата) ... новият стар Тиквун.
20
0
 
26
 
! Отговори
nqkoi преди 5 години
Чудесна новина и силно се надяваме изявите му и всичко свързано с него да се ограничи в рамките на музея. Относно мисловната дейност на съпартийците му дали му тази велика идея, отдавна е ясно, че липсва.
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 10 години е бил втален и намръщен и гладен. Днес обаче е св. иня и корумпиран. Още няколко години и бойко си отива с дебела сметка и почести от ес. Ципрас ще е същия след години.
18
0
 
31
 
! Отговори
Иван тодоров преди 5 години
Да му бяха сложили и един фитил та като го запалим като месечината да огрее цялата нещастна България
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТВРАТБОЙКО БОРИСОВ НЯМА НИКАКВО МЯСТО В ТОЗИ МУЗЕЙ!
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До процедурно питане"а какво прави джуджето Путин сред велики мъже като г-н Бойко Борисов"---Заврял му го е "процедурно", та "господин" ти Банкянски не може да се дръпне.
15
0
 
31
 
! Отговори
елка василева преди 5 години
за в градината за плашило може и да стане
14
0
 
32
 
! Отговори
Неговото име е.... преди 5 години
Имаме си го вече и на ПАМЕТНИК,сега започва и МАСОВОТО ОТПЕЧАТВАНЕ на ПОРТРЕТА му,за да достигне до ВСЕКИ град,село,махала,офис,канцелария,работилница,кръчма,.......!? А,УЖ сме в ДЕМОКРАЦИЯ вече КОЛКО ГОДИНИ? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????
13
1
 
39
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Срам! Позор! Отврат! Гнус!
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега това което липсва е трета статия за същата сензационна новина.