ГЕРБ: Опозицията само чака да създаде скандал!

Инфраструктурните проекти у нас – за 1,4 млрд. лева
3 май 2018 22:44,
28


Целта на опозицията е да създаде скандал или да неглижира направеното от управляващите. България чака магистралите си от десетки години. От 1 година насам са започнати инфраструктурни проекти на стойност 1,4 млрд. лв.

Така депутатът от ГЕРБ Иван Вълков коментира в студиото на "Денят ON AIR" критиките от страна на социалиста Таско Eрменков, че управляващите строят магистрали, само за да ги ремонтират малко по-късно.

Според народния представител от ГЕРБ не всички пътища в България са достатъчно качествено направени, но това е въпрос на контрол.

Още по темата

"Има достатъчно прозрачност във всички процедури. Само за година са се ремонтирали близо 230 км третокласни пътища. Проблемът в сферата на транспорта е, че не са отделяни достатъчно средства от правителствата назад в годините", категоричен е той.

Мнението на Вълков е, че с въвеждането на ТОЛ системата в бюджета ще влязат повече средства за ремонт и поддръжка на пътищата в страната.

"АМ "Хемус" до 2024 г.? Напълно е възможно да бъде завършена дотогава. В момента се работи по участъка до Ябланица. Обжалванията на тръжните процедури е основната причина за забавянето. На АМ "Струма" пък се появи архитектурен обект. Това също е пречка, но всички гледни точки ще бъдат изслушани", подчерта пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ.

По думите му трябва да се вземат мерки за направата на нов Закон за движение по пътищата, а не да се правят отделни промени и кръпки на парче.

"Ако погледнем статистиката, през 2008 г. по пътищата са загинали близо 1100 души, а в близките години жертвите са около 800. Това трябва да се отчете. Все пак мерките, които се въвеждат сега, определено дават резултат", допълни още народният представител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
темпи пассати преди 5 години
До Време еАмин!!!!
24
5
 
7
 
! Отговори
Време е преди 5 години
ГЕРБ да си ходи!
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно е.
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скандалите ги предизвиквате вие, а опозицията само се възползва да ги раздуха
21
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези *** от ГЕРБ, само опозицията им е виновна!! Те отдавна са се разбрали с опозицията, всеки си взима своето, играе се театър. Ако Нинова е истинска опозиция, да са излезли от парламента и да предизвикат избори. Само военен преврат може да ни спаси от крадците ГЕРБ. С това пазаруване на изборите, всичко работи, разбира се платено, да печели Сикаджията, никога няма да се отървем от тези неграмотници крадливи. Два танка пред МС и двадесетина войника с АК, за да въздъхне България!
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам какво толкова проектирате,но София е непроходима.Така не се прави.
19
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя кифладжия, от къде изпълзя?
18
8
 
18
 
! Отговори
cinik преди 5 години
ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ КАТО ГЕРБ НЯМА СМИСЪЛ ВЕЧЕ ДА СИ ХАБЯ КОМЕНТАРИТЕ. ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА МЕЖДУ ПРЪСТИТЕ .
17
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С такава корумпирана ***, не трябва много да се чака...Вие сте първата партия която има мнозинство навсякъде и само скандал след скандал. Лапайте че дните ви са преброени, също като НДСВ. Кога българина ще погребе ГЕРБ най-накрая?
16
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП и ГЕРБ са отбор А срещу отбор Б в борбата за баницата. Никаква друга разлика.
15
9
 
19
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУУУУ преди 5 години
ВСИЧКИ СКАНДАЛИ ВИЕ ОТ ГЕРБ ГИ ПРЕДИЗВИКВАТЕ ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН АКО НЕ БСП ЗАПОЧВАТЕ С ПРЕЗИДЕНТА - НЕЩО МНОГО НИ ИДВАТЕ ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ В БСП СА ПО ПОДГОТВЕНИ НЯМА ЧОВЕК ДА НЕ Е ПО ПОДГОТВЕН ОТ ГЕРБАДЖИИТЕ И ТЕ ЩЕ ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИТЕ ВЯРВАМЕ НА КОРНЕЛИЯ
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТой растежа може да е въпреки а не благодарение на герб. Освен това, ти къде си тръгнал без вериги в колата...
13
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой да управлява, ако не ГЕРБ ?Бсп и Дпс ли?Това знначи роби на Русия и бедност като в Русия.Сега поне има растеж в икономиката!
12
18
 
7
 
! Отговори
Трак преди 5 години
Айде на бас , че този парламент ще си изкара мандата.Само вижте , колко от членовете му , са в групата за приятелство с Русия.Точно 213 , а това си е мнозинство от всякаде.Защо БСП не обелва и дума за продажбата на бранда victory за 100млн. евро , само две години след подарака за 100млн. лева на Пеевски.Само марката за два пъти повече пари.Това ли е опозиция , всички да се кланят на Доган.Сигурно пак Костов е виновен , той е баща на Доган и майка му е Сорос.И честити мартенски сметки за парно.
11
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката му е военен преврат.Бг телетата ще продължават да гласуват за сел***яка от Баня до живот.Това просто племе няма осъзнаване.
10
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези всичките като ги свалим от власт и под строй начело с Баце и Цвъки към централният затвор при бай Ставри. Строг но справедлив.
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НЯМА СТИГА!!!!ЕС единствено иска да си построи транспортине коридори, свързващи Европа с Азия, за по-бърз преход на стоки и услуги. Затова и държи този бандитски картел на власт.
8
5
 
33
 
! Отговори
А знаехте ли, че ? преди 5 години
Според политическата теория, партия ГЕРБ е "клиентела", а управлението на Бойко Борисов - авторитароно, с наченки на преход към тоталитаризъм.
7
5
 
9
 
! Отговори
Трак преди 5 години
Каде видяха опозиция , че не разбрах.И Герб , и БСП се отчитат в сараите , а смехо патриотите дори там са родени.Каква опозиция има Доган в парламента?Булгартабак ли не купи или магистрали не строи , ама се строяло.
6
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На опозицията това и е работата, но пък вие им давате поводи в изобилие.Когато ББ беше в опозиция, даже не влизаше в НС или това не го помните?