Близнашки се обяви за задъжителна казарма

Всички мъже трябва да минават през обучение, заяви той
Обновена: 6 май 2018 13:35 | 6 май 2018 13:05, Александър Попов
114

Бившият служебен премиер Георги Близнашки се обяви за връщане на задължителната военна служба. Според него това може да стане, просто трябва да се проучи световният опит, за да се направи без сътресения. Близнашки заяви, че трябва младите да са мотивирани за бойна служба.

"Поне 6 месеца са необходими, за да придобият едно самочувствие, че могат да боравят с оръжието. Всички български мъже трябва да преминават, макар и ограничена във време, военна служба", заяви бившият служебен премиер в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Близнашки обаче подчерта, че трябва да има и професионални войници. Той беше категоричен, че трябва да имаме силна армия, а вкарването на военната служба трябва да стане без да предизвиква сътресения, като се проучи международния опит.

Близнашки дори попита: "Какъв гражданин си, ако не си готов да защитиш родината си?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички държавни въпроси трябва да се гледа със съответната сериозност . Не както сега и досега . Подкрепете Българската Армия и Българското семейство .
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Всички мъже трябва да минават през обучение, заяви той"Е.ги ти и мъжете български! Един английски дядо на 61 години им скри топката а той на дали е ходил в казарма! Който си е роден да е льо-льо и пет казарми не го оправят!
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнашки като иска казарма да ходи да служи, а не да иска за другите задължителна казарма.
79
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ARMIATA I POLIZIATA SLUGAT VYARNO NA BOGATITE I PODTISKAT BEDNIAT NAROD.DNES KRADZITE SA NA POCIT V BALGARIA.
78
0
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
я сега да си спомним другарят докато беше премиер ква я свърши... по добре да не си бехме спомняли. машалла.
77
0
 
8
 
! Отговори
плеймейтка преди 5 години
Аз съм готова да нося пушка и да браня Родината си с голи гърди.
76
0
 
12
 
! Отговори
фуста преди 5 години
Късно бе, близнашки ,късно се сети че на тая държава й трябва армия,ама късно е моме за китка!, останахме само баби ,дедовци и някое улично куче ! Отекаха се българите и ги търсете по света.
75
6
 
7
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Напълно съм съгласен с това да се върне наборната военна служба и всички *** на 18 години вътре за 2 години, както беше едно време. Тогава ставаха мъже, а сега голяма част от тях са наркомани, гейове и ***. Това, че не се подхващат отрано, за да ги направят мъже и да се справят с трудностите ги направи такива смотани, че даже и връзките на обувките си да са неспособни да си завържат. Хора без работа посягат към дрогата и си плющят задниците. Ето ви *** ценности.
74
6
 
3
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Разбира се че трябва да има задължителна служба в БА. Мъже - 3 години, Жени - 1.5 години, Деца, Баби, Старци - на военно обучение през 6 месеца. Всеки Български войник трябва да умее да се сражава и с нож, тояга, речни камъни и др. освен бойният автомат разбира се! Жиу житсу - абсолютно задължително!
73
0
 
0
 
! Отговори
Просто мнение преди 5 години
А *** ?Само питам..
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя *** и нищожество първи да хваща пушката, ама да остави чашката и мръвката....
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз искам да отида в казармата и Цецо Умника да ме командва. Да мога първия пълнител да оползотворя по него. После да дойде Боцко, да офраскам и него. След това съм готов да се бия с Турковете. Да знам, че тези двамата *** няма да ги има. За тях никога няма да воювам!!!
70
2
 
14
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
Кой точно ще ме вкара насила в казарма? Адски любопитно ми е.
69
0
 
5
 
! Отговори
12345 преди 5 години
Drunka gluposti tozi nee v red sigurno i voinik nee hodil
68
2
 
12
 
! Отговори
Военно обучение преди 5 години
за няколко месеца - най-много половин година, може да има и без да се влиза в казарма. Сто пъти сме го дискутирали тук. Да могат да оцеляват, да боравят с оръжие, да помагат като гражданска гвардия в случай на извънредни обстоятелства.Разумно е и момичетата да минат такова обучение.Сержант (74) отбелязва нещо важно - службата да зависи от образованието.И това сме дискутирали. За неграмотните и малограмотните 2-3 години в Строителни войски ще са спасение - ограмотяване, дисциплиниране, професия
67
11
 
5
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До АнонименАрмията е неделима част от държавноста. Има армия , има държава.
66
8
 
4
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
До ФактНикой няма да избяга. Гърци и турци са го решили въпроса. Те много отдавна се движат свободно по света, но се връщат да служат. Има и други примери в Европа. Срокът на службата ще зависи от образованието.
65
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия с дъщерите много смело предлагат чуждите деца.И близашки и каракачански са с щерки.Първо да направят мъжки,па тогава да се разпореждат с чуждите деца.То държава няма,та да си даваме децата за пушечно месо.
64
0
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Че то ученеците ще избягат.
63
1
 
9
 
! Отговори
BG преди 5 години
Дадено, но децата на политиците - на първа линия да дават пример ! Близнашки дали ще е съгласен за синчето си ?! Или говори за другите деца !Пък като го гледам него какъв "мъж " е, хайде ....