Една година "Борисов 3": Каква я свърши правителството?

Напрежението между Борисов и Радев няма да ескалира
68
Една година "Борисов 3": Каква я свърши правителството?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Добър 3,71! Това е оценката, която българите пишат по шестобалната система, за едногодишната работа на кабинета Борисов 3. Това показват резултатите от телефонен сондаж, проведен от социолозите на "Галъп" между 13 и 27 април сред 1000 пълнолетни българи.

"С оглед дейността, която това правителство извърши в рамките на първата година от своето съществуване, аз бих оценил кабинета с малко над 4. Политиците на България трябва да бъдат на първо място борбени", коментира в студиото на "Денят ON AIR" ректорът на Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ) проф. Стоян Денчев.

По думите му големият проблем в страната ни е, че хората имат усещането, че богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни.

Проф. Стоян Денчев бе категоричен, че напрежението между премиера Борисов и президента Румен Радев няма да ескал ира, тъй като и двамата имат достатъчно политически опит зад гърба си."Президентът обаче се явява като основна опозиционна сила, което на практика не е много добре", допълни още той.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
0
 
! Отговори
човек от народа преди 8 месеца
Като чета статията се убеждавам че пРезидента има кръгло 2,00.
Не е естествено Президента да бъде опозиция.
Той по условие трябва да бъде представител на народа и да дърпа напред, а не да бъде спирачка. Аз като човек от народа очаквам от него да работи в екип с правителството а не да се чуди как да изкриви нещата.
От къде е набрал политически опит не стана ясно в статията.
Ако това е политически опит, работата е много лоша.
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 19 много точно казано какво стана с всички тези, куче влачи рейс диря няма.
54
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
бая работа отметна тиквата, откраднаха още няколко милиарда !
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А онези 200 000 българи уволнени от Орешарски, за тях защо не пишеш?
52
10
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 8 месеца
Успех на правителството на ГЕРБ, нека изкара още три мандата!
51
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мирослава Тодорова беше корумпиран съдия, това и тя не го отрича.
Мишо Бирата е ваше внушение на комунистите!
50
1
 
7
 
! Отговори
Истината преди 8 месеца
Крепят ги онези, нажабили кредити и заеми, на тях демокрация не им трябва. А те са много, много повече от пишещите в интернет тука. И нямат избор, интересува ги само стабилността, защото бирниците се облизват. Комплексирания българин лесно падна в капана на новодемократите и няма измъкване.
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бойкоооо,големия "демократ",работите ли за турски и руски служби?А?
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен
Ти първо се научи да пишеш на български!
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Владо Писанчев дето стои зад Бойко със сигурност знае повече за „визитата“ в Атон. Само да припомня, Атонските манастири, в т.ч. и Зографския манастир са пряко подчинени на Вселенския патриарх Вартоломей, турски гражданин и турски офицер и българомразец. Манастирът Зограф се води български, но не е подчинен на Българската църква, а на Вартоломей в Истанбул.'"
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Има нещо гнило в Дания! И в Света гора. Знам, че хайдушката бокова дружина няма нищо общо с вярата, но все още не съм сигурен с кого е тайната среща!? Защо се случва на такова място – имам обясниение.
Добре, че предупредих навреме ЦРУ, за да включат звук и светлина. И няколко други разузнавателни централи.
Някой ще изтече в обратната канализация. По напълно естествен начин…"
Николай Марков
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Никой не ги крепи или подкрепя,разберете,никой!Никой!
44
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Tакова брутално, нагло, арогантно, гангстерско, такова разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото е управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа."
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"За разправата с противниците на Цветан Цветанов като съдийката Мирослава Тодорова?
За стотиците монтирани съдебни дела, за произволните арести и побоища на невинни хора заподозрени в неподчинение на мафията „ГЕРБ“?
За хилядите уволнени държавни служители в централната и общинските администрации само за да направят място на „калинките“ от ГЕРБ?
Kой уби Мишо „Бирата“, с какви пари Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички „гербери“ внезапно забогатяха дори и преди да са взели властта?"
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Навсякъде ги псуват и кълнат,ето един цитат "Кой от ще отговаря за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?
За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и гвардия на неграмотните, комплексирани, шизофренни творения Цветанов и Борисов? Защитаващи само техните мутренски интереси?
Кой е отговорен за подчиняването и обезличаването на цялата съдебна система? За превръщането й в терористичен отряд, атакуващ неудобните предприемачи и измъкващ от тях имоти, пари и предприятия? За разправата с противниците на Цветан Цветанов като с
41
2
 
21
 
! Отговори
Ala-Bala преди 8 месеца
Пиар акции и то глупави. Най-пошлата се разигра при откриването на Евро-председателството в НТ "Иван Вазов" Хубавото беше, че видяхме истиките лица на т.н. Европейски ръководители. Приличат си с Бати Бойко и Цветанов. Иначе обичайните грабежи от европрограмите
40
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как каква я свърши !?? Взе заем който вие ще го връщате. Паричките по джобовете на тези от държавната софра. До един партийци исвързани с престъпната дейност действаща под покрива на всевъзможни партии.
Сега щял да дава пари на попове и ходжи.
Човека не е с акъла си. Той не е виновен че вие сте се хванали на въдицата му.
39
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Достатъчно е само да се опише социалната политика към раждаемостта и подпомагането на младите семейства,които имат желание да създават деца.
Геноцид към населението,то затова и се изнася като при война.
38
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БиБитко я свърши като кучето на новата, лъжи, кражби от европатите, окопаване във властта с калинки и неграмотници. Не можа да разбере, че и един долар няма да занесе като пукне на Онзи свят. Цялата страна се тресе от протести за всичко което уж беше направено, а се оказва, че е крадено от всичко. Задържането на Иванчева и разиграното театро показва, че той и Цветанов са загубили мярката и представата как живее българина. Когато бъдат изритани един ден ще разберете какви поражения са нанесли.
37
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кабинетът "Борисов" погреба България.