Една година "Борисов 3": Каква я свърши правителството?

Напрежението между Борисов и Радев няма да ескалира
68
Една година "Борисов 3": Каква я свърши правителството?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Добър 3,71! Това е оценката, която българите пишат по шестобалната система, за едногодишната работа на кабинета Борисов 3. Това показват резултатите от телефонен сондаж, проведен от социолозите на "Галъп" между 13 и 27 април сред 1000 пълнолетни българи.

"С оглед дейността, която това правителство извърши в рамките на първата година от своето съществуване, аз бих оценил кабинета с малко над 4. Политиците на България трябва да бъдат на първо място борбени", коментира в студиото на "Денят ON AIR" ректорът на Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ) проф. Стоян Денчев.

По думите му големият проблем в страната ни е, че хората имат усещането, че богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни.

Проф. Стоян Денчев бе категоричен, че напрежението между премиера Борисов и президента Румен Радев няма да ескал ира, тъй като и двамата имат достатъчно политически опит зад гърба си."Президентът обаче се явява като основна опозиционна сила, което на практика не е много добре", допълни още той.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
35
 
! Отговори
Шаро преди 5 години
Свърши я като кучето на нивата!
35
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДръпни един минус пред 3,71 и ще получиш оценката на публиката.
34
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много лъже тоя Галъп.Какви 3,71???НУЛА ПРЕСЕЧЕНА.
33
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срам ме е, че търпим тези жалки и алчни клоуни да ни разиграват, вместо да ги запалим в кичозните им палати!
32
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През целия ми живот тази жалка държава се управлява от глъмари. Десетилетия бай Тошо, сега пък този...
31
5
 
24
 
! Отговори
Или долу ? преди 5 години
Време е Господ да си го прибере горе.
30
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо да не бяхте направили,само да спрете преследването и мачкането на хора,щеше да е достатъчно да продължат да ви харесват,да си имате както привърженици,така и опоненти.И реално правосъдие.Но не,преследване,подслушване,следене,дори и на хора които бяха за вас,а не против вас!
29
16
 
9
 
! Отговори
Гайбарче преди 5 години
СВЪРШИЛ Е! Нашият Бог Бойчо е свършил много работа, как може да негодувате, неблагодарно стадУ такова! Наистина ви трябва каишка, човека си го каза преди години! А иначе е свършил толкова много работа, колкото нито едно правителство за последните 29 години, а именно свършил е всичко за което са го "помолили" многоуважаемите господа живеещи отвъд западната сръбска граница. Ко повече искате?! А нов заем от 6 милиарда искате ли ааааааа хaймaни с хaймaни!
28
2
 
49
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Ето такава я свърши:1во набутаха калинки навсякъде в държавата ;2ро окрадоха каквото беше останало.. И продължават ;3то доунищожиха малкия бизнес;4то продължават да ликвидират образованието и здравеопазването ;5то изгониха още едно поне 200 хил. българи от България..Ако човек се замисли списъка ще е много дълъг!
27
1
 
39
 
! Отговори
Кажете преди 5 години
Нещо положително, направено от правителството. Едно нещо, дори стъпка в правилната посока, не говорим да има ефект. Аз не мога да намеря такова.
26
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма елементарно правосъдие,елементарно!
25
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 500Ако една опозиция е нормална, те даже ще подпомагат управлението. Ще кажат какво не им харесва и да предложат промени в законодателството. А нашите селинджъри, като чобани псуват, лъжат, заяждат се, и как да искам такива като ***, ДПС, магарешки да управляват? Те нямат елементарно възпитание, камо ли цялата държава да им се даде???!!------Ами то там е проблема,който е казал какво не му харесва - или е смачкан или умира от нещо.За каква градивна критика говорим тогава?
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъи чв иванчева тия дни е превела транша и след неколко време че банките не обработват големи суми та и другите бизнес партниори превеждат парички и готово яда решен пък ние да гласуваме за кого за попа
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешка гласувам и не искам да знам покраи него емигрираха франция германия испания гледаи дъщерните му фирми и какво ли не спокоино може да издържа един отбор със стадион база и комплекс да *** надали
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предния разсипа цял град никои не му търси сметка е затова да гладувам ли не искам и да знам
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото до кметовете освен да ядат и за заплатата какво друго правят какъвто предния такъв и тоя стани да седна прибира си заплатката гледа си неговите да си къса нервите нее луд я
20
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само мрънкане путин кара лимузина за 12 милярда отде ги има питам от кого
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво се случи с кмета на "Младост" и какво с кмета на Пловдив за който има хиляди сигнали за корупционни проблеми? А с кмета на Пазарджик с огромните имения? А роднинският скандал в Хасково? Какво стана с тефтерчето на Ф.Златанов? А с проверката за апартаментите на Цв.Цв? А "ало Ваньо"? Още да продължавам ли?
18
1
 
33
 
! Отговори
Градивна критика преди 5 години
Защо ми вдигнаха пак гражданската отговорност, какво получавам срещу по-високата цена. Водата, тока, маслото... Защо кварталът ми е презастроен и няма къде да паркирам пред блока си, където живея 30 години. Това достатъчно градивно ли е, или да продължавам с по-сериозните проблеми.
17
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Относно доказването:1. Най-бързо измираща нация в света2. Най-бедна държава в ЕС3. Тотален спад в чужд.инвестиции4. 111 място в света по свобода на медиите и словото5. Най-ниско заплащане в Европа, не в ЕС, с изключение на Албания6. Най-корумпирана държава в Европа, с десетилетен мониторинг над правосъдието и т.н и т.н.И подчертавам-това не е нечие мнение, а само статистика!