Една година "Борисов 3": Каква я свърши правителството?

Напрежението между Борисов и Радев няма да ескалира
68
Една година "Борисов 3": Каква я свърши правителството?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Добър 3,71! Това е оценката, която българите пишат по шестобалната система, за едногодишната работа на кабинета Борисов 3. Това показват резултатите от телефонен сондаж, проведен от социолозите на "Галъп" между 13 и 27 април сред 1000 пълнолетни българи.

"С оглед дейността, която това правителство извърши в рамките на първата година от своето съществуване, аз бих оценил кабинета с малко над 4. Политиците на България трябва да бъдат на първо място борбени", коментира в студиото на "Денят ON AIR" ректорът на Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ) проф. Стоян Денчев.

По думите му големият проблем в страната ни е, че хората имат усещането, че богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни.

Проф. Стоян Денчев бе категоричен, че напрежението между премиера Борисов и президента Румен Радев няма да ескал ира, тъй като и двамата имат достатъчно политически опит зад гърба си."Президентът обаче се явява като основна опозиционна сила, което на практика не е много добре", допълни още той.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
герберастите трябва да се изметът
15
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук явно само с псуване и обаждане стават нещата. Няма нормален човек да каже една градивна критика, обвиняват за неща, случили се от толкова отдавна, някой си крадял, ами дайте доказателства, какво бръщолевите измишльотина след измишльотина.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва ли да се доказва, че Земята е кръгла?
13
18
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Тук вече попадаш към фалшивите новини. Докажи тези неща, които изброяваш, за да повярваме.
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се! Нормалната опозиция трябва да приема нормално съсипването на малкия и среден бизнес с псевдо органи-бухалки, страха сред хората, фалшификациите на изборите, скритата приватизация на ЧЕЗ с мафиотски пари, слагачеството пред всякакви външни сили, геноцида над пенсионерите (100 евро пенсия) и т.н. Какво протестира тая лоша, лоша опозиция? Все пак божеството три папи са го галИли по тимберицата...
11
3
 
25
 
! Отговори
Нас преди 5 години
ни свърши. Буквално и преносно. Жалко, че има ***, които не могат да осъзнаят какво се случва. И се успокояват, че бавното ни агонизиране няма алтернатива. Жалко.
10
19
 
4
 
! Отговори
500 преди 5 години
Ако една опозиция е нормална, те даже ще подпомагат управлението. Ще кажат какво не им харесва и да предложат промени в законодателството. А нашите селинджъри, като чобани псуват, лъжат, заяждат се, и как да искам такива като ***, ДПС, магарешки да управляват? Те нямат елементарно възпитание, камо ли цялата държава да им се даде???!!
9
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как да се обясни на алчни *** с дълбок селски произход какъв е проблемът с Герб. Все едно да се обяснява на гол *** неевклидовата геометрия на Лобачевски.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Слави да не го натегнаха че спря смеха в понеделник единсвеното весело нещо а не да гледаме глупости
7
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не са ГЕРБ, кой да е: Слави = Бареков, БКП = яли сме им попарата, Марешки = вероятно няма да влезе в следващ парламент, ДПС = познати, пак нищо съществено.
6
27
 
6
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
То в момента няма някакви алтернативи или качествена опозиция. За мен хора като Нинова и Радев, които играят мръсно, обиждат и пускат лъжливи новини са вредни *** за България! То е ясно, че ги интересува само те да управляват, но не и хората както и да направят нещо изобщо!!!
5
23
 
7
 
! Отговори
Ървин преди 5 години
Най-добрия заместник президент по принуда Радев, разединител на България! Къде си, чиче некадърно срам ме е от теб.
4
26
 
7
 
! Отговори
Венко преди 5 години
Какво не му харесвате на Управлението? Очаквате съсипвана България да я оправят за няколко години? Ако си мислите, че Слави или Нинова ще направят в България заплатите по 2000 евро и ще оправят всички проблеми, мечтайте си. Курнелийчето е уволнена за корупция от Станишев, а Слави е новия Бареков.
3
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По -добре е отколкото при Сергей ! От мен Добър 4 !
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този проф. Денчев да не се прави на много отворен, защото съм сигурен, че няма вериги в колата и ще се глобяваме здраво
1
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досъсипа България!