Нинова, Каракачанов и Симеонов... на по бира. Но Волен – недоволен!

Срещите на вицепремиерите със соцлидерката вбесиха лидера на "Атака"
8 май 2018 10:30,
113
Нинова, Каракачанов и Симеонов... на по бира. Но Волен – недоволен!
Снимка: архив Bulphoto

Предстоящата среща на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов с лидерът на БСП Корнелия Нинова разгневи не кой да е, а Волен Сидеров.

На първи май Красимир Каракачанов покани соцлидерката "на по бира", за да я увери, че протестите на червените срещу правителството са неоснователни.

Нинова пък прие, с условие разговорът да е публичен. После стана ясно, че вицепремиерът Валери Симеонов също е поискал среща с Корнелия Нинова и тя също е приела.

Недоволен вече има – Волен.

В писмо до медиите лидерът на "Атака" заяви, че срещата не е оторизирана от Обединените патроти.

"Като председател на ПГ на ОП и създател на коалицията Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят, с която и да е партия извън управляващата коалиция", отсича лидерът на "Атака".

Той смята, че действията на Симеонов и Каракачанов вредят на вече установените споразумения за управление на България между АТАКА, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ.

Волен Сидеров все още решение да отмени днешното заседание на парламентарната група на Обединените патриоти и призова ВМРО и НФСБ да излязат с позиция по отношение на коалиционната им политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари