БСП ще подкрепи Симеонов срещу рекламата на хазарта

Решението идва часове преди срещата между вицепремиера и Корнелия Нинова
24
БСП ще подкрепи Симеонов срещу рекламата на хазарта
Снимка: БТА, архив

Парламентарната група на "БСП лява България" обсъди предоставения от Валери Симеонов ЗИД на Закона за хазарта и единодушно реши да го подкрепи и да гласува за ограничаването на рекламата на хазартни игри, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
За утре от 11 часа е насрочена среща в сградата на Народното събрание между председателят на НС на БСП Корнелия Нинова и вицепремиера Валери Симеонов, по негова покана.

Както е известно, Симеонов се обяви за законодателни промени заради агресивната реклама на хазартни игри. "В момента в България се излъчват реклами на хазарт по най-безобразен начин, които въздействат не само върху децата, но и върху зрелите хора, като им внушават, че може за се забогатее и да се постигне нещо в живота без труд. Това е пагубно и съсипва ценностната система на българина от вече десетина години",  каза преди време в парламента Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
35
 
! Отговори
ССС преди 5 години
До БобиТози път са прави за хазарт и заслужават подкрепа и поздравление.Явно нямаш познати с проблеми с хазарта и бързите кредите,лихварите и т.н.ЗА децата няма да говорим те шоколада само го миришат защото татко и мама се прибират с фиш от тотото и билет от лотарията и когато спечелят като баба гинка от село.... ще има и за шоколад!
18
5
 
32
 
! Отговори
Взаимодействие преди 5 години
Силното привличане между Симеонов и Нинова явно ще доведе до това да си легнат след като си похортуват. Друго нищо не може да стане от такива срещи.
17
3
 
51
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 5 години
В случая е прав. Стига с тоя хазарт. Хората станаха като зомбита - търкане, търкане, бързи кредити.
16
0
 
52
 
! Отговори
ДС преди 5 години
А бе като цяло всички управляващи са за разстрел. Ама от време на време и на лудите им идва добра идея. По ТВ давата само реклами за кредити и лотарии. Писнаха ми. Срамота. На това ли учим децата си ?
15
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За комУнист само свинската опашка.
14
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И АЗ СЪМ ЗА ВРЕМЕ БЕШЕ ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ ТОТО РЕКЛАМИ И ДА НАДЪХВАТ ХОРАТА ДА ИГРАЯТ С КОМБИНАЦИИ С НАДЕЖДА ЗА ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ ТОВА Е ТОТАЛНА ЛЪЖА . ИМАМ ПОЗНАТ КОЙТО ВСЕКИ ТИРАЖ ЗАРЕЖДА ТОТО ПУНКТА С ПО 100 200 ЛВ И ВИКА САМО 2 ЧИСЛА ТОВА ЛИ Е ВИСОКАТА ПЕЧАЛБА МОШЕННИЦИ ДОЛНИ СА ДЪРЖАВНОТО ТОТО !
13
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно голямо Браво на г-н Симеонов!Хазартните игри са внесени от мутрите едно време които спокойно могат да се нарекьт милионерите на Бьлгария а тия които си дали всичко като пари и имот на хазартни игру или са в чужбина или ровят в кофчетата!
12
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много ще реват медиите, телевизиите. И този залък ли ще отнемат от гладните жълтокафявци?
11
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шекспир е казал: "Светът е казино и всички сме комарджии."
10
6
 
39
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Какво хубаво направиха тези патриоти за България, че са 4-та политическа сила и продължават да са 4-ти? Ако ви кажа как писах едно писмо на Симеонов за измамите на мобилните оператори и той не ми отговори нищо. Питам аз, това ли се наричат патриоти? Щом смятате, че се патриоти, гласувайте си за тях. За мен са доказани продажници. Лично аз ги изпитах и наистина са такива. Сидеров вече е управлявал с БСП и ДПС, за никой не е тайна. Симеонов казва, че няма значение дали ще е С ДПС, БСП или ГЕРБ.
9
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как ще я караме без реклама на "щастливите" картончета на Делянчо? Нека да има лотария, но да бъде под контрола на държавата и приходите от нея да бъдат за благородна кауза (лечение на деца, хора с увреждания, домове за сираци ...). Сегашните игри са си чист грабеж в полза на един човек.
8
8
 
34
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Реклама за хазарта трябва да има .Това че всички се отказаха да търкат билети е Проблем на Пеевси и Националната Лотария . Все пак Комисията по Финансов НАДЗОР е Длъжна да застане заедно с БНБ и да даде отчета за Приходите в Бюджета - Много Хора излъгаха , и ПО-ВАЖНОТО е че излъгаха за Данъците Държавата .
7
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП ще сбъркат ако се заиграят с тоя бандит и крадец...Позициите на БСП са много правилни и балансирани от няколко години насам, и само тва че народа е глупав и вярва на закостенели догми от миналото им пречат да смажат ГЕРБ, но ако се заиграят с такива като Далавери, които за власт и пари биха продали и майка си, със сигурност ще сбъркат! Той даже избиратели няма вече
6
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само реклами за спечелили1 милион,500 000,ако изплащат такива суми хазартните босове ще фалират!само топчета се въртят и трият картончета...СТИГА!
5
18
 
38
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
До Валерката. Не позна, Крушовската *** и червената чумма няма скоро да помиришат власт. Техният кошмар все още е пресен за хората.
4
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече няма кой да ни работи, трябва да рекламираме, че със заплати от 600 лв и много труд хората ще сбъднат мечтата си да идат на круиз защото не сме лицемери и това е самата истина.
3
7
 
37
 
! Отговори
Валерката преди 5 години
Май усети кой ще е новият господар и къде трябва да се мазни
2
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХАМ КРУМ НА КОМАРДЖИИТЕ Е РЯЗАЛ ГЛАВИТЕ
1
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАЙ-НАКРА! БРАВО ВАЛЕРИ! КЪСАЙ ИМ ПРОСКУБАНИТЕ ПЛИТКИ НА ЧЕРВИВИТЕ МОШЕННИЦИ.