Депутат от Атака: Напрежение в ОП няма

Понякога партиите са на различни мнения, смята Станислав Станилов
8
Депутат от Атака: Напрежение в ОП няма
Снимка: Bulgaria ON AIR

Диалог в коалиция "Обединени патриоти" има. Нормално е понякога партиите да са на различни мнения. Важното е да се движим в една посока. Каквито и противоречия да имаме, ние следваме основната си цел, обяви в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от "Атака" проф. Станислав Станилов.

Още по темата

Повод за думите му са подозренията, че вътрешният конфликт в "Обединени патриоти" е възможно да ескалира, тъй като и третият съпредседател на обединението - Валери Симеонов, възнамерява да проведе разговор с Корнелия Нинова във връзка със законодателните си идеи.

Припомняме, че вчера вицепремиерът Красимир Каракачанов предизвика гнева на коалиционния си партньор Волен Сидеров, провеждайки среща с лидера на БСП, на която лобира за законопроекта на партията си ВМРО за вероизповеданията.

"Вътрешнокоалиционните ни отношения са прекрасни. Няма нужда да се спекулира. А всички са наясно с принципите и харизмата на Волен Сидеров. Затова и няма как да му се държи тон", подчерта още проф. Станислав Станилов.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
змей преди 5 години
До хора с принцири"ви И този милиционер как ли е станал професор."е как , както малина , ивана , кали , райна ... и те той така :))) да не е по-назад :)))
5
1
 
3
 
! Отговори
хора с принцири преди 5 години
важно е келепира. Преди сваляха Альоша от наряд,днес му се молят като на божество. Преди крещяха " .....вите на Бойко"-днес първите .....ви И този милиционер как ли е станал професор.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами време е да оправдаете името патриоти, досега няма нищо патриотично в управлението ви, доходите нсики, мизерията пълна, държавата изчезва, вие си траете
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стар *** дето не плаче !
2
0
 
9
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Няма по-големи продажници от така наречените патриоти. Пиша ги в кавички, защото е гавра за българския народ, ако не ги сложа в кавички.
1
0
 
4
 
! Отговори
Ооооо, преди 5 години
И ти ли, Брутеее???