Думите са безсилни! Марешки – на Червения площад!

"Усеща се духът на руската нация! Честито, европейци"
9 май 2018 15:30,
205
Думите са безсилни! Марешки – на Червения площад!
Снимка: "Воля"

"Думите са безсилни да опишат енергията и емоцията, когато си в Москва точно на този ден"!

Това написа в профила си във Facebook лидерът на "Воля" и зам.-шеф на Народното събрание Веселин Марешки.

Днес той е на Червения площад в Москва по случай 9 май, съобщиха от пресцентъра на партията му. Там се проведе традиционният военен парад на руската армия.

"Поклон пред паметта на десетките милиони бойци от 61 държави, дали живота си за да я има днес Европа, за да ни има нас", написа още Марешки в социалната мрежа.

Още по темата

Той описа и атмосферата на Червения площад на 9 май: "Усеща се безграничната сила и духът на руската нация, смазала фашизма. Честит празник, европейци!"

По-рано депутатите от "Воля" излязоха с декларация в парламента.

"Не само в името на милионите жертви, но и в името на  собственото ни бъдеще, сме длъжни да спрем всеки самозабравил се съвременен политик, който дрънка оръжия и вижда силата и агресията като единствен път за междудържавни отношения", прочете от трибуната  депутатът Слави Нецов.

Той припомни, че когато човечеството не си взима поука от историята, тя се повтаря в по-страшен вариант.

"Това ли искаме за децата си? Да загиват на бойни полета, вместо да овладяват науки, да създават семейства и да се радват на живота?! Сигурно това са искали за себе си и онези смели младежи, призовани да се опълчат на хитлеристка Германия. Но безразсъдството на един обезумял политически елит в Европа реши съдбата им по друг начин", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руската пропаганда е по остра от всякога. Ако някой започне война някога, това ще са ***.
79
9
 
21
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
мАрзилками виждате ли кои ходят в мАсква на "продухване" - фатмаков и този руски лакей! Ред е на Карадайъ и кръгът ограби България ще се затвори!
78
16
 
13
 
! Отговори
джо преди 5 години
Поздрави за всички , за които този празник е свят. Дано никога повече няма война от такъв мащаб. А за останалите драскачи дето Русия им е виновна за всичко , да си напрегнат закърнелите мозъци и да погледнат през какви жертви се стигнало до този ден и какво е коствало на цялото човечество безумието на хора, приели войната като религия за властването на една раса над останалите.
77
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде щеше да е Европа ако не беше Русия???КЪДЕ ЩЕШЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ АКО НЕ БЕШЕ СССР И ВИЕ ДЕГЕНЕРАТИТЕ??Имаш ли представа?АКО НЕ Е БИЛА ЕВРОПА В РУСИЯ ОЩЕ ЩЯХА ДА ХОДЯТ С БРАДИ ДО ПОЯС!ЧИЛИ И ВЕНЕЦУЕЛА,ЕДНИТЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ПИНОЧЕТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ,ДРУГИТЕ ОТ КОМУНИСТИ,*** И ВИЖ РАЗЛИКАТА БОЛШЕВИК СМ..ТАН!
76
9
 
20
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тоя пъпчивГъз Марешки тръгнал да флиртува с Москва.
75
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве ако не бяха руснаците сега никаква Европа нямаше да има нямаше да ви има и вас задрьстеняците а щяхте да се изнизвате под вида на пушек през комините на Аушвиц задрьстеняци
74
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е протежето на решетников?
73
6
 
9
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 5 години
Марешки (на когото иначе хич не съм фен) е ПЪЛНО ПЕРДЕ! Само такъв може да прави антитръстова политика за горива и лекарства и само такъВ може да каже "ЦАРЯТ Е ГОЛ!" Всички виждат, ама са на евро/US-хранилка и си трайкат. Ама той влиза с бутоните! Ся, сериозно: заради православието, слабата икономика, липсата на колониално минало, на МЕСТНИ ционистки банки, на афромалцинства, на силен флот и т.н., ние сме органично непригодни за 3-тополовия свят. ДА ГО ЗНАЕТЕ ОТ МЕН!
72
4
 
11
 
! Отговори
1 преди 5 години
А др.борисов,дали му е подписал командировачното,все пак е народен дупетат,товарищ магарешки и зам.председ.на Народното Събрание.
71
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усеща се духът на руската нация,честито европейци??!!Какво е това раздвоение и защо така се е активизирал Магарешки по линия на Русия,да не е решил да земе лебецо на Болен??Много станахте бе,БКП,ВОЛЯ,АТАКА??Ще се изтрепате за гласовете на дегенератите в България!!Колко европееца имаше днес в Москва бе Магарешки,само един Вучич,айде Нетаняху е там защото УЖ болшевиките по-малко мразели евреите!!
70
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бьлгария е най бедната членка в ЕС КЬДЕ ЖИВЕЕТЕ ПО ДОБРЕ ОТ БАЙ ТОШО ОТ 8000000 ОСТАНАХТЕ 3000000 кьде живеете по добре алооооооооо заспалите ???
69
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това русофилско мнозинство в НС ще донесе големи беди на татковината ми
68
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 65Това ли ви учат в ЕС? Да дискриминирате рускини, които ви раждат български деца и работят за България? Това ли ви е прехвалената демокрация и мултикултурализм? Не ви е срам!
67
11
 
9
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 5 години
Какво пък някои толко се впечатляват? Сякаш "Русия" е *** дума? Аз знам доста по-мръсни в югоизточна и западна посока, ама *** ще ми ги изтрият. Бил човекът там, казал какво мисли и толкоз. Защо го осъждате, сякаш вие сте прави по презумпция? Нагло е... Дайте вашите аргументи и нека хората да преценят. А иначе - НАТО е бита карта (според Тръмп!), а ние сме малка държава, та... помислете пак, преди да кажете "хоп"!
66
11
 
22
 
! Отговори
БРЕЙ преди 5 години
ЕЙ ХОРА , ТЕЗИ КОИТО ДРЪНКАТ ОРЪЖИЯ В МОМЕНТА И НАЛАГАТ "ДЕМОКРАЦИЯ" ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ВИ "НОВИ ПРИЯТЕЛИ" ОТ САЩ И ЕВРОПА.ОТ КАКТО СЕ ПОМНЯ АМЕРИКА ВОДИ ВОЙНИ НО НИКОГА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ЗАБЛУДЕНИ ХОРА. ТЕ САМО ВЗЕМАТ И НИКОМУ НИЩО НЕ СА ДАЛИ ОСВЕН БОМБИ...
65
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешкии голям нeщaстник се оказа ти приятелю
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Опорни ТочкиГледай да не ти заболят четирите опорните ти точки. И пази си петата от ЕС и Америка!
63
14
 
20
 
! Отговори
До 63 преди 5 години
Днес живеем в много пъти по-добре от времената кремълската марионетка бай Тошко правешкото овчарче със завършен трети клас, само червената гнилоч като теб, свикнала партията-майка да му подхвърля трохи е недоволна, но не защото живее по-зле, а защото умира от злоба, че другите са по-добре от него.
62
16
 
16
 
! Отговори
Подзаглавие 2.0 преди 5 години
Усеща се духът на руската дегенерация
61
3
 
19
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Тоя хитрец май ще почне да зарежда бензиностанциите с ефтин дизел от Лукойл!