Кои са родителите на децата със свастиките? МВР ги търси

Радев пита кой е внушил на момчетата да излязат така
58
Кои са родителите на децата със свастиките? МВР ги търси
Снимка: Facebook

Полицията издирва родителите на двете момчета, татуирани със свастики, които бяха снимани по време на мача Левски – Славия на стадион "Васил Левски".

Кадър на децата на видима възраст под 10 години се появи вчера в публичното пространство и в социалните мрежи. Надписите по телата им гласят "Levski hooligan", ACAB (абревиатура на All Cops Are Bastards - всички ченгета са гадняри), SW 1999 (Sofia West - на най-влиятелната фракция в агитката на Левски - "София Запад").

Още по темата

Върху гърдите на едното дете има и свастика.

Според МВР шефа Валентин Радев явно на тези деца някой друг им е внушил да се появят в този вид на стадиона.

"Футболните клубове да кажат защо има такива хора, кой ги пуска на стадионите, това са техни хора, а сега ние излизаме лошите, че издирваме родителите. Едни ще ни кажат: "Браво", други ще ги обиждат, но въпросът е къде са всички останали преди нас", скочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
Рачо преди 5 години
АСАВ може да е Асоциация на Софийските Автомобилни Водачи?
55
0
 
1
 
! Отговори
Някой който знае!!! преди 5 години
До кога ще ги търпим гадните ЕВРЕИ....До кога????
54
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Юдаааа
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свастиката е индоарийски символ на слънцето.Всеки, който се интересува може да прочете за индуизъм, арийски раси, санскрит.Свастиката е антипод на Аврам като стремеж индоарийската раса, към която принадлежим, да се дистанцира от еврейското влияние, но явно хората не желаят да четат.
52
7
 
8
 
! Отговори
Къде е логиката? преди 5 години
Значи, тениска с петолъчка може да се носи навсякъде у нас, но изображение на свастика не може?!Нали е един и същи мозъкът, измислил и двете идеологии? Нали едни и същи финансови среди стават още по-богати след изстъпленията и на едните, и на другите?
51
2
 
13
 
! Отговори
Аз пък питам койПише преди 5 години
по стените на ромските жилища "Мразя България" и "Смърт на българите"?Плащам данъци и от парите на хора като мен се формират заплатите на МВР!С парите на хора като мен, купуващи вестници и ползващи и други медии се изплащат заплатите на журналистите!Затова искам, когато заловят писачите на антибългарски лозунги, да се изчисли колко пари им е изплатил бюджетът като детски надбавки и социални помощи? Да ги върнат!Чак после ще питаме родителите на тези деца защо са избрали свастиката за символ!
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОРУПЦИЯТА НЕ СЕ ГЕНЕРИРА С СУМИ ОТ ПО 20 30 ЛЕВА, КОЕТО ПО СКОРО Е СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ НА УЯЗВИМИ ГРУПИ СОЦИАЛНО ИЗКЛЮЧЕНИ И ПОДБРАНИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА КАТО ПОЛИЦАИ ЛЕКАРИ АДМИНИСТРАТОРИ И ТН , ДОКАТО РОМИ ПОЛУЧАВАТ ПО 1000 ЛВ ПОМОЩИ И РАБОТЯТ КАТО ГЕНЕРИРАТ СИВА ИКОНОМИКА СПОРЕД ДОКЛАДА НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕП НА САЩКОРУПЦИЯТА СЕ ГЕНЕРИРА С СУМИ НАД 20 - 30000 ЛЕВА КАТО ПОТЪВАТ МИЛИАРДИ ОТ ДЪРЖАВНИ БЮДЖЕТ ТОЕСТ НАШИ ПАРИ ИЗРАБОТЕНИ С ТРУД ПОТЪВАТ В ДЖОБОВЕТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ИМАЩИ МНОГО ПАРИ
49
0
 
0
 
! Отговори
Ааааааа! преди 5 години
Корупцията пряко засяга КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН И КОРУПЦИЯТА НЕ СЕ ГЕНЕРИРА С СУМИ ОТ ПО 20 30 ЛЕВА, КОЕТО ПО СКОРО Е СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ НА УЯЗВИМИ ГРУПИ СОЦИАЛНО ИЗКЛЮЧЕНИ И ПОДБРАНИ НАЕТНИЧЕСКА ОСНОВА КАТО ПОЛИЦАИ ЛЕКАРИ АДМИНИСТРАТОРИ И ТН КОРУПЦИЯТА СЕ ГЕНЕРИРА С СУМИ НАД 20 - 30000 ЛЕВА КАТО ПОТЪВАТ МИЛИАРДИ ДЪРЖАВНИ ТОЕСТ НАШИ ПАРИ В ДЖОБОВЕТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам на катаджиите да не се дават заплати. Ще се икономисат милиони, а те нека си заработват на пътя парите. Така по-усърдно ще си вършат работата и катастрофите ще намалеят.
47
0
 
7
 
! Отговори
Ааааааа! преди 5 години
Държавата трябва да защитава всички граждани независимо от пол раса социален статус, но ДЕМОКРАЦИЯТА селективно защитава интересите и живота на една малка част предимно и единствено граждани с много пари което е явна КОРУПЦИЯ и ДИКТАТУРА на парите.
46
0
 
6
 
! Отговори
Ааааааа! преди 5 години
Ако иската да разберете колко е демократична една държава вижте нивата на корупция .Колкото по КОРУМПИРАНА Е една държава, толкова е по ДЕМОКРАТИЧНА и толернтна към КОРУПЦИЯТА.И всички антидемократични идеологии са пряко насочени срещу КОРУПЦИЯТА, КОЕТО Е АНТИДЕМОКРАТИЧНО И НЕЗАКОННО. КАКВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА ЧАКАМЕ?
45
1
 
4
 
! Отговори
Ааааааа! преди 5 години
Най-вероято децата ще ги разст релят а родителите ще ги интернират в трудов концентрационен лагер. По добре в лагер че иначе не можем да ги спасим от кръвожаднотолерантните либерални демократи В Демокрацията правосъдието е сведено до жестока саморазправа и вендета така типични мафиотски приоми като корупцията
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо полицаите не са ги прибрали ?
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои са родителите на родителите? Бабите и дядовците трябва да търсят. Може те да са виновни.
42
4
 
4
 
! Отговори
Карагьозов преди 5 години
На две години физически и психически тест за полицаите и стартови заплати от 1600 лв нето ,ще оправят държавата...
41
1
 
19
 
! Отговори
DO 31 преди 5 години
До АнонименЕ, това е въпросът.На мача е имало полицаи, но те не са преценили, че това е нещо нередно.Полицаите нямат правилна преценка за ситуациите.Едва, когато се вдигна шум...тогава се задействаха.Цялата им работа е такава.Ако тези две деца се бяха появили на някой стадион в Англия, щеха да бъдат прибрани от полицията, а родителите арестувани.Но, нали англичаните са п.ро.с.т.и, меки китки...гадни *** и т.н.А, ние тук сме егати и отворените и невероятни мъжаги.
40
2
 
12
 
! Отговори
Ева § Адол преди 5 години
шумихата около тези две LайNете ги изгигна до ранга на една голяяяяма DияRияРодителите им: *** Браун от Сливен и Адолфхасан от Столипинбург
39
2
 
8
 
! Отговори
zadaven преди 5 години
ACAB (абревиатура на All Cops Are Bastards - всички ченгета са гадняри)кой ви го преведе така грешно ? хахахахаBastard - a person born of parents not married to each other: Човек, роден от родители, които не са омъжени един с друг (жаргон - Ко *** Ле).
38
15
 
10
 
! Отговори
Бай Станой преди 5 години
Само фактът, че родителите им са левскари е достатъчен тези деца да бъдат отнети и пратени при приемни семейства
37
0
 
11
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Няма нужда да ги търсят, утре ще отидат в полицията придружени от адвокати.