Патрулките с ПОС терминали: Плащаш фиша и караш!

Така и сгафилите на пътя чужденци щели веднага да платят
11 май 2018 09:15,
55
Патрулките с ПОС терминали: Плащаш фиша и караш!
Снимка: архив, Булфото

Глоби, наложени на шофьорите (актове и фишове – бел. ред.) да могат да се плащат и на ПОС терминал, монтиран в патрулките.

Това предвижда внесен в парламента законопроект на 7 депутати от "Воля".

С текстовете се предлага при установено нарушение или неплатена глоба те да се плащат на място с помощта на банкова карта.

В мотивите е написано, че така ще се повиши събираемостта на глобите и ще се намали административната тежест.

Освен това чужденци няма да напускат страната, без да са платили глобата си, мотивират се вносителите на идеята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Спазвайте ЗАКОНА преди 5 години
Експерти от МВР са възмутени от КАТ..НАд 1 000 000 граждани са трайно увредени от НЕЗАКОННИ АКТОВЕ..Облъчват с камери водачите увреждат им зрението с включени фарове против мъгла денем и хоп РАзорителни глоби..Докладват в Съда, че камерите са незаконни съгласно действащия основен закон..Убииицiте от КАТ цакат с нагло престъпни снимки от които с еижда как са прецакали водачите..вкл с холограмни оръжия на предни стъкла и в купето..
30
1
 
0
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 5 години
обсебени с холограми водачи чрез обемен ДМК се прекарват за снимки пред незаконни тежко вредни камери.Пишат с е глоби з а хиляди левове ако не карате с включени фарове вкл против мъгла денем в ясно и слънчево време.За справка една къща двуетажна с лозе,ябълки ,сливи ,праскови геран и вода не може да с е продаде вече з а 1000 лева../обезлюдиха България
29
1
 
3
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 5 години
НАгли престъпици на власт в София ограбващи десетки милиарди живи левове от народ а ползват КАТ И МВР за НАГЪЛ ОРГ ТЕРОР Срещу населението.Вместо да спазват Основния закон и закона за движение по пътищата на служителите им се внушават НАГЛО ПРЕСТЪПНИ НЕЗАКОННИ НАРЕДБИ Прокарани с ИЗМАМА през ПАрламента..ПИшат разорителни глоби които СА НЕЗАКОННИ>>Увредиха вече над 4 000 000 БЪлгари.Правят катастрофи по поръчка с пси препрограмиране през камери и холограми.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да им сложат и кафе машина в патрулката, че да може да ни пускат МВР кафенце за 20 кинта. Може и преносимо фризерче с ободряващи напитки, 30-на кинта кенчето, а вече ако нарушението е сериозно, да има и скаричка, да изпекат по една полицейска пържолка за 50-на лв.
27
2
 
2
 
! Отговори
СЕТ преди 5 години
И въпросът ще бъде : И сега как ще плащаме? В кеш, в брой или на ръка?
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и втори тото шанс, така участваш бележката в томболата на НАП
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ей сега ще си дам картата на ушев педaл...който изобщо няма да я скимира
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воля искат ПОС терминали в патрулките, но Марешки от години отказва да сложи ПОС терминали в аптеките си и бензиностанциите. Той е любител на КЕШовицата!
23
3
 
4
 
! Отговори
Спонсор преди 5 години
Живеем в географско място наречено България. Мястото е населено с Про...с.таци, д.е.б.ии.л.и и прест.ъп.н.ци какво очаквате да се случва ...
22
3
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
От лекарите направиха бюрократи, сега и полицаите.. Едиотска история!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Освен това чужденци няма да напускат страната, без да са платили глобата си, мотивират се вносителите на идеята."Което няма да се случи, понеже ЕС ще ни напляска през ръцете. Иначе е добра идея, особено за "гастарбайтерите"...
20
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 5 години
До никАма фуражките всичките ли сте толко неграмотни или да.
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 10.05. ме спряха.на Малинов в София.За 30лв. Фото фиш преди 2мес.Ми взеха Книжката Талона.И ми спряха колата от движение.ОК.ТАКИВА СА ЗАКОНИТЕ.ПИТАМ А "ШВЕДИТЕ"КОЙТО КАРАТ БЕЗ КНИЖКИ И БЕЗ ПРЕГЛЕДИ И ГРАЖДАНСКА.КОГАААААА🚔.ИЛИ ЕЛЕКТОРАТА НЕ СМЕЕТЕ?ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ ПОЧУСТВАХ ДИСКРИМИНИРАН.
18
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
А кеш ще може ли, и без бележка а?! И това ако не е законна корупция.
17
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-сетне някаква смислена идея. Ще се научат първо да мислят и после да пипат законите.
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки който плати каквото и да е при тези доказани бандити и измамници, трябва да бъде задължен след това да мине преглед при психолог.
15
13
 
5
 
! Отговори
ник преди 5 години
Какъв абсурт бе , има ли значение къде плащаш на изипей или на пост терминала полицая да не ги взема за себе си -първо мисли после пиши -***.
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък да не си дам банковата карта на ушеф. То няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай, те им гласуват доверие. Сега ще има бум на банковите измами, защото минко рушвета е ненадминат измамник.
13
4
 
6
 
! Отговори
гост преди 5 години
До prokurora-абсурд е само в твойта глава на много места по света е така -БРАВО!
12
7
 
11
 
! Отговори
prokurora преди 5 години
До АнонименТОТАЛЕН АБСУРД! Няма КАК като КАК едно и също държавно лице да определя, налага И инкасира глобата. ЕС наложи цели компании да разделят дейността си , а тука полицайчита със средно образование ще си строят къщи чукайки касови бонове !!! ЪПСУРД!