Нинова: Започнахме болезнена промяна и дадохме път на младите

Тя атакува и премиера: Колко струва това "мон шери"?!
12 май 2018 16:46,
81
Нинова: Започнахме болезнена промяна и дадохме път на младите
Снимка: БСП

Преди две години новото ръководство на партията започнахме една болезнена промяна, целта на която беше да дадем път на вас, на младите, без да създаваме конфликт между поколенията. Това каза соцлидерката Корнелия Нинова по време на Четвъртата национална конференция на Младежкото обединение на БСП.

Тя заяви, че след две години се усеща резултатът. "Днес много от вас са новите общински и областни председатели, новите депутати, членове на общински и областни съвети", заяви Нинова, цитирана от "Фокус".

"Млади социалисти, вярвам, че нямате sms кога да ръкопляскате", каза още Корнелия Нинова. Тя препоръча на младите хора в партията веднага да се откажат от политиката, ако са се отдали на нея само заради привилегии и облаги.

"Даже нещо повече, очакваме от вас да промените политиката. Днес традиционните политици, статуквото, старите политици, приемат политиката като облага и привилегия. Отказаха да приемат предложението ни сами да направим отстъпка, да се откажем от някои от привилегиите в името на други цели“, каза Нинова.

Тя призова младежите да търсят съмишленици сред българските млади хора, колеги и другари в европейските държави.

"Възхищавам се на реакцията на младите европейци след провеждането на Младежкия европейски форум в България", каза Нинова и отчете, че те са се изправили пред цялото статукво и са казали, че е съсипан многогодишния труд на младите хора.

"Те се възпротивиха на това някой да ги командва и да им натиска копчетата кога да ръкопляскат и кога не. Те се възпротивиха на това, че не бяха участници в политиката. Това са нашите естествени съюзници – млади и смели хора, с които трябва да върнем Европа там, откъдето започна", заяви още лидерката на левицата.

Тя атакува и премиера Бойко Борисов за готвените нови европейски правила за превозвачите.

"Колко струва това "мон шери". Да заличиш цял транспортен бранш на една страна", настоя Нинова.

"Вчера казаха, че днес правителството и Бойко Борисов пишат история. Добре, ако правителството и Бойко Борисов днес защитят българския национален интерес и спрат дискриминационен и несправедлив пакет за мобилност, аз ще съм първата, която ще му стисне ръката. Но се съмнявам", каза соцлидерката.

По думите й българското правителство е изпуснало момента да намери съмишленици и да отстоява каузи, не само българска национална, а европейската за равни възможности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
12
 
! Отговори
Дават път на младите преди 5 години
Кой млад човек ще иде сега в БСП, та чак и ще се засили да се издига в партийната йерархия?Отговорът го знаем. Внуци на бивши членове на Политбюро от времето, когато тази партия управляваше България. Най-напред такива внуци станаха председатели на местни организации, после леко тръгнаха нагоре. Та ако на БСП се отвори парашутът, след време да станат министри, че и нещо повече. Депутати и съветници - това са позиции за по-дребните "наши момчета".Не хитрувай, Корне. Знаем се.
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още от самото си създаване тази партия се бори срещу България и българщината. Тя съсипа народа ни и днес ,украла и ограбила всичко-продължава да слугува на ***. Днес комунистите ,вместо да бъдат наказани -продължават да ни управляват с дъщерните си фирми-БСП и ГЕРБ. На печелившите-честито! А честито....
35
2
 
11
 
! Отговори
семов преди 5 години
*** , крадци и национални предатели ...... Кога Прокуратурата ще обяви тази терористична партия извън закона ???????
34
4
 
10
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
33
3
 
6
 
! Отговори
seira преди 5 години
АБЕ, НЯКОЙ ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК, ДА Е ВИЖДАЛ НА ЖИВО "ИСТИНСКИ КОМУНИСТ"?!ОЩЕ ОТ "ТОШОВИЯ" ПЕРИОД ДО ДНЕС СЪМ ВИЖДАЛ САМО ... 3 (ТРИМА)!!!ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ОКАЗАХА "ПАРТИЙЦИ" И НАГАЖДАЧИ!!!КАКВО СЕ СЛУЧИ НА 09.09.1944 г.:"НАШИТЕ" МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ДОЙДОХА ОТ ГОРАТА И СЕ ИЗПОЖЕНИХА ЗА ДЕЦАТА НА "КЛАСОВИЯ ВРАГ"!ТАКА, НОВАТА ВЛАСТ "СЕ ПРЕГЪРНА" С БОГАТАШИТЕ, А НАРОДА ОСТАНА "ДА ВЕЕ ЗНАМЕНАТА" И ДА ЧАКА ... "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ"
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скапана сатанинска секта дори петолъчката им е крива като изображени е на рогатия
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дадоха път на младите - например Кирчо Добрев, дето пренасяше куфари с долари
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия червени звезди си ги завpeme no gynkume, мpъсни комунягu. *** и предатели.
29
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждам ,че тези които пишат против БСП , обикновенно, не могат да пишат.С други думи- неграмотни. На какво ли се дължи това?
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добрия комунист е мъртвия комунист
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунисти те ще я свършат по зле и от герб
26
1
 
12
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Какви млади социалисти, бе? Деца и внуци на предишни номенклатури и я имат, я нямат 5%. Защото другите 95% са на средна възраст 70 години. Закривай.
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тест за млади 50 годишни комунисти Покакво си приличат Карл Маркс и Митю Пищова . Одговар и двамата са еднакво прости комунисти А по какво се различават Пищова е направил работешто заведение а Маркс е Фалирал Фабриката на баща си оставяики 6000 без работа
24
0
 
20
 
! Отговори
Jek преди 5 години
Това да дадеш път на младите болезнена промяна ли е?
23
19
 
10
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Аз ще гласувам за БСП, на 35 години съм, не съм червена бабичка, но ще гласувам против герб и патрЕотите. ***.
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има право Корнелия, партиите се възприемат, като инструмент за печелене на пари, Бай *** е навсякъде.
21
7
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До СТРАНДЖАТА "Нинова не се бори за власт... - тя ламти за нея..."....Може и така да е, но Баце сега е заслужено шампион у нас в тази област, поне до като има още за "усвояване".
20
14
 
9
 
! Отговори
Време е преди 5 години
Радвам се, че БСП дава път на младите. Това е пътят да бъде изметен октопода ГЕРБ.
19
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кухи заучени фрази, та дрънка!
18
6
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Еееех, Ламбо, Ламбо - и ти съвсем изперка... - как може да харесваш такова влечуго...