Борисов чака тежък разговор с Булц за родните шофьори

"Тираджиите ни, които работят в Европа, са добри"
14 май 2018 13:37, Красимир Ангелов
39
Борисов чака тежък разговор с Булц за родните шофьори
Снимка: БТА

Шофьорите ни, които работят в Европа, са добри и много западни компании биха искали да ги имат, обяви премиерът Бойко Борисов по повод предстоящата му среща с еврокомисаря Виолета Булц за промените в пакета "Мобилност", които засягат условията и работата на превозвачите.

Още по темата

"Чакам еврокомисарката по транспорт Виолета Булц. Имаме да решаваме въпрос с транспортните ни работници", посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

По време на разговора на премиера с Виолета Булц ще бъдат обсъдени промените в пакета, които засягат условията и работата на превозвачите.

На срещата ще присъстват и министърът на транспорта Ивайло Московски, както и представители на транспортния бранш у нас.

"Ще имаме доста тежък разговор в тази посока", закани се премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
12
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Разговорите все му тежат, всичко е въпрос на пазарлък. Не ви искаме фондовете нито мигрантите но ще си пуснем ЮП. Лигавите се с нашите превозвачи? А искате ли да отворим границата с директни автобуси малко търново берлин?? Ние не сме в шенген така че..... Така трябва да се говори с аргументи, шото от зелките от молби не разбират само в прав текст. Ако не референдум за нато
13
0
 
22
 
! Отговори
Пепо преди 5 години
Кое му е тежкото, след като един път вече се произнесе по въпроса? Защити в прав текст исканията на франсето, а сега се прави на ни лук ял, ни мирисал. Цирк!
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дебеловратия дембелин да не мислите , че се е загрижил за шофьорите- за тези дето ги експлоатират най-нагло , за тях се е загрижил , защото му снасят златни яйца!!
11
1
 
1
 
! Отговори
Тошо артиста преди 5 години
За да не сбъркашНАПРАВИ ГРАНДИОЗЕН БАНКЕТ НА "ПРЕВОЗВАМИТЕ"/фараотлни/ раздели се с тях по живо и по здраво, Дай на водачите камионите да си ги изплащат И да път17уватИ гледай външната политика
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавната Хазна се пълни от тия който работят И се източна ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ДЯВОЛИ, КОИТО ПРОТЕСТИРАТ
9
0
 
10
 
! Отговори
каруцар преди 5 години
спиме в каруците с месеци.+ семействата си ни взимат от парите , за пирамидата, за фараона, за партията майка,, за застраховки, за ....
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то тираджийте нямаме проблем с новите правила, проблема е за червените бизнесмени. иначе стоките ще си се движат, за да се движат трябва шофьори и камиони, а вече дали ще се водя нает от една или друга фирма е без значение, къде е регистрирана също, аз тъй или иначе съм на път, а иначе Макрон е прав неможе човек с месеци да спи в кабината, а от спедицията да му викат няма курс за България ще седиш там да връткаш геврека
7
2
 
19
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Заглавието на статията е неточно става въпрос за българските превозвачи. След като направи метани на Макрон,ще видим какво сега ще направи с обратното си уж мнение. Ако не може да ги защити българския транспорт става не конкурентоспособен,а това ще удари държавната хазна.
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като да влизаме в еврозоната- не може- трябвало първо да забогатеем, а сега що не ни изчакат да забогатеем и после да слагат изискването да спят на хотел тираджиите и да се прибират със самолет...?
5
0
 
28
 
! Отговори
Неда преди 5 години
Тиквата проспа времето за действие. Всичко е решено и Макрон му го каза в прав текст.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С влизането на новите правила в сила, българските шофьори нямат проблем, проблем имат превозвачите, които ще трябва да си понамалят печалбите. А иначе ще са страшен тандем. Единият не знае чужд език и убива заподозряни с рпг, заради което България е осъдена, а другият незнайно защо не си е подал оставката, и не е осъден, и в затвора заради убийство на малолетен.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден Макронов му се кара като на последен двойкаджия,само дето не му опъна ушаците пред всички,чуда се как Бойко не му би някоя подсечка,като навремето скъса копчалъчите на Миро Мършата!
2
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон специално дойде в България за да уточнят точно този въпрос Бойчето му каза че всички в България парле ву франсе" и го подкрепи в решението му за тираджиите но сега се опитва да яхне вълната с точно обратното мнение.Това е диагноза!
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин Борисов, амнезия ли имате или никправите на ***?! Спомнете си срещите с френския президент и престанете да бълвате порции смях!