Борисов чака тежък разговор с Булц за родните шофьори

"Тираджиите ни, които работят в Европа, са добри"
14 май 2018 13:37, Красимир Ангелов
39
Борисов чака тежък разговор с Булц за родните шофьори
Снимка: БТА

Шофьорите ни, които работят в Европа, са добри и много западни компании биха искали да ги имат, обяви премиерът Бойко Борисов по повод предстоящата му среща с еврокомисаря Виолета Булц за промените в пакета "Мобилност", които засягат условията и работата на превозвачите.

Още по темата

"Чакам еврокомисарката по транспорт Виолета Булц. Имаме да решаваме въпрос с транспортните ни работници", посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

По време на разговора на премиера с Виолета Булц ще бъдат обсъдени промените в пакета, които засягат условията и работата на превозвачите.

На срещата ще присъстват и министърът на транспорта Ивайло Московски, както и представители на транспортния бранш у нас.

"Ще имаме доста тежък разговор в тази посока", закани се премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха.. за запада българина винаги и бил втора ръка човек...Надявам се, ви си изясни.. колко сме .."Демократични"
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вижте, първия международен опит на борисков беше разходка до ирак с не ясно какви правомощия, след което обезглавиха двама шофьори, сега след "мон шери" след което борисков престава да слуша (но много слушка) е обезглавил цял отрасъл. Истината че това не е изненадващо предложение, просто администрацията на борисков са слабоумници и са се съгласявали със всичко което големите батковци им кажат.
32
1
 
1
 
! Отговори
ПРЕКРАСНО! преди 5 години
ВЯРНО ЛИ МАЛО УМНИКА ИЗОЛИРА ПРЕЗИДЕНТА ОТ СРЕЩАТА НА ВЪРХА? ТОВА Е И ДОБРА ЗА ПРЕЗИДЕНТА НОВИНА. ДА ТЕ ИГНОРИРА ПРЕСТЪПНА МУТРА КАТО ИЗПЪЛЗЯЛИЯ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА БОКО, АГЕНТА БУДА НА ДС И НА ЦРУ, СИ Е КОМПЛИМЕНТ. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ Г-Н РАДЕВ ЗА ЩАСТИЕ НЯМА НИ НАЙ-МАЛКО НЕЩО ОБЩО С КОРУМПИРАНИЯ КРИМИНАЛ БОКО. ТОВА Е ГРОЗНО И ПРОСТАШКО, НО КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ *** ПРО СТАК И КРАДЛИВЕЦ КАТО БОЙКО БОРИСОВ. СЛАВА НА БОГА, ЧЕ САМ ДОКАЗА, ЧЕ С ПРЕЗИДЕНТА НЯМАТ НИЩО ОБЩО!
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВИДЯХ Я ТАЗИ ЕВРОКОМИСАРКА И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ГИ ИЗБИРАТ НАЙ-ГРОЗНИТЕ.
30
0
 
11
 
! Отговори
днд преди 5 години
Така че нека първо Б Б да обясни защо фирми с новопостроени заводи напускат българия и затварят завода.
29
1
 
8
 
! Отговори
днд преди 5 години
Това е да поставим каруцата пред коня. Да шофьорите ни работят при мизерни условия. Но ако ги применим никой няма да наема български ,румънски и други евтини фирми. Големият проблем е че гоним чуждите инвеститори от България. Ако имаше достатъчно инвестиции в сектори с добри заплати нямаше да се налага да работим за жълти стотинки. А жестоката истина е ,че реалният брой работещи и изкарващи си заплатите намаляваме. Тук не включвам раздутите лапачи на бюджетна издръжка.Така че първо Б б да
28
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Великобритания напусна от глупост. Щото и те умни като нашите русофили. Сега фирмите се изнасят в Германия, Франция, Полша, Холандия, а Фараж никой не го знае къде е. Популизма води до това.
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Бойко всеки разговор по същество му е тежък, дори и на български! Той обича монолозите, ако има кой да го слуша. В случаи като този ще се прегърнат за протокола и толкова - десета глуха! А подобни решения се приемат с консенсус, стига да знаеш за какво гласуваш или се подписваш!
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Великобритания неслучайно напусна ЕС.
25
1
 
5
 
! Отговори
неграмотни преди 5 години
Бойко Борисов се пише с едно s по правилата на български не се удвоява. На снимката е с ss.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преговори?!!! ХАХАХА! Никой няма да преговаря с него. Ще му бъдат спуснати инструкции за изпълнение.
23
3
 
12
 
! Отговори
Тина преди 5 години
Ама още във Варна ,август 2017г. ,Макрон му каза защо е дошъл.Тоя да не си мисли ,че Макрон е дошъл за неговото парле ву франсе.Защо лъже и него и нашите.Е това му казва и Радев ,а Байо вика: - Президентът ме напада.Тарикат! И Макрон му каза ,че трябва да изпълнява каквото е казал.Бойо вика: -Хвали ме!Ужааас!.
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мАКРОН МОЖЕ ДА Е ЖЕНЕН за бабичка, но има акъл. А нашия за кого е женен? За кмета на Симитли ли?
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедни, бедни журналисти, за какво има да се заканва "премиера"?
20
1
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Някой разбра ли от какво точно не са доволни шофьорите ? Ще почиват в бази , а не на някой паркинг ,дето чакаш да се стъмни за да се изпикаеш и се будиш при всеки шум да не би да крадците да източат нафтата . Няма да се връзват с верига отвътре за да не ги упоят и оберат. Ще взимат европейски командировъчни и всеки месец ще си виждат семейството , ако въобще са успяли да си го създадат и запазят досега .
19
1
 
15
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
ББ не може да води никакви преговори защото му липсва умението за подобни неща. С действията си показва че е слабохарактерен. Първо се съгласява с Макрон, а после размисля (сигурно някой от съветниците му казва къде е грешката), и ББ се обръща на 180 градуса. Да си беше пратил специалистите те да си водят реговори.
18
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Бойко, ти със зелка разговарял ли си? Трудно е наистина по скоро е монолог и от двете страни, просто вадиш ножа и режеш изкъсо. Ще стане като с чез, от кои са тия ГАДОВЕ, до нищо не можем да направим.... Това е всеки път при комуникацията с брюксел, косподар и командир и роб...
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да чака тежкото решение по делото Магнитски. Късно е за шофьорите. Това трябваше да го направи преди 5-6 месеца. Мандалото хлопна. Само ги заблуждава превозвачите. ***.
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия " превозвачи" си превозват гащите от една стая в друга Тях защитава.И УЖ пълнели хазната?А НА ЗАПАД ХАЗНАТА ПРАЗНА!!!
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14 какъв българин си бе.Направо плачеш за СИБИР.