Ще нахраним ЕС: Върху маса от картон край 3D мапинг шоу!

На софрата на европейците ще сложим био храни от България
16 май 2018 15:00,
62

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Вечерята, с която Българското председателство на ЕС ще приветства европейските лидери тази вечер, ще е поднесена върху маса от рециклиран картон.

Материалът, от който е изработена, се нарича "риборд” - супер лек, но много здрав. Масата е създадена специално за Срещата на върха в София и е водоустойчива.

Още по темата

Днешната вечеря ще се проведе в сградата на София Тех Парк и на ще присъстват всички 28 лидери на държавите членки на ЕС. Тя ще се председателства от председателя на Европейския съвет Доналд Туск.

До залата, в която ще вечерят евролидерите, в обособено помещение ще има 3D мапинг шоу. То ще прожектира на европейците експозиции на български художници.

След приключването на вечерята картонената маса ще се нареже и ще се рамкира плоскостта пред всеки лидер - където е седял. На тези плоскости всеки от участниците в срещата ще напише послание, а скоро след това всички те ще бъдат изложени.

Храната, която европейските лидери ще консумират, е произведена в България. Повечето използвани продукти са био. Има български трюфели, различни видове сирена, лютеница, пушени чушки.

Вечерята в София Тех Парк предшества утрешната Среща на Върха ЕС – Западни Балкани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
19
 
! Отговори
отвратен преди 5 години
р0би убаво ли ви е?!
11
1
 
14
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ , КАСЪВ Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ХРАНЕНЕТО НА ЧОВЕЦИ ПРИКЛЮЧИЛИ С РАЗТЕЖА... !?!? ПРИ МЕН " РЕЗУЛТАТЪТ " Е ВСЯКА СУТРИН И ПОНЯКОГА ПРЕЗ ДЕНЯ !!! УЧИЛ СЪМ НЯКОИ МЕДИЦИНСКИ НАУКИ И СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ ПРЕРАБОТЕНИТЕ ТРЮФЕЛИ НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ПРЕРАБОТЕНАТА РЯПА !!!!!
10
0
 
14
 
! Отговори
смях преди 5 години
Честно, като видя такива балдахини на снимка 3 и 11 и ми се обръщат червата. Как една представителна зала няма в тая държава, а само ***.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да им поднесат и рециклирани манджи, та съвсем да са еко...
8
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да живее Русия, да живее Путин, само те могат да ни спасят от начина по който се заробихме, обаче след 500 години Европейско робство едва ли българи на територията на България ще са останали, т.е. няма да има кого да освобождоват.
7
0
 
33
 
! Отговори
поредната ЛЛЪЪЖЖАА преди 5 години
Био Тикквата от Банкя нали обеща да нахрани лидерите с некачествените храни от западните вериги, предназначени за БГ? Отново ни излъга! Всеки път лъже, носът му расте, но и банковата му сметка расте, а ппростият народ се кефи на некадърността му и наглостта му.
6
1
 
20
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
хаха, Пюлитбюро на Европейският Съюз на Съветските Социалистически Републики, неща от супермарката ме лизва, те да не са луди, да ядат храни от химическата лаборатория, това е само за плебса, за пролетариите, чийто жевот без стойност...
5
0
 
36
 
! Отговори
Костов преди 5 години
А нали манджата щеше да бъде от западни вериги за храни, за да видят на Запад какво се продава и яде от същите като техните магазини , но на Изток, А????
4
4
 
18
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
предпочитам, рускини, украинки и сладки азиатки, така и не знам и до ден днешен краставицата ми отговаряли на европейските стандарти за кривина!
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се обсъжда политиката за колко дълги и криви трябва да са краставиците.
2
1
 
30
 
! Отговори
1337 преди 5 години
а дано ги хване щастието от българската био рана, имам предвид редкото, щото ако не знаят в българия да си щастлив е редкост, запазена привилегия само за близките до властта!!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Био храната и тя е напечатана на 3d машинка във фейсбок.