Заев и Ципрас си стиснаха ръцете на срещата в София

По-малко политици да коментират спора за името, иска Борисов
6
Заев и Ципрас си стиснаха ръцете на срещата в София
Снимка: Булфото

Без значение дали днес ще успеят да решат спора за името на бившата югославска република Македония премиерът на страната Зоран Заев и гръцкия му колега Алексис Ципрас си стиснаха ръцете по време на Срещата на върха ЕС - Западни Балкани.

Това стана в НДК, където върви срещата на върха ЕС – Западни Балкани, информират на страницата на българското европредседателство във Facebook.

Преди началото на форума премиерът Бойко Борисов посочи, че колкото по-малко политици от други държави коментират темата, толкова по-големи са шансовете за изход от ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До На зла круша-зъл ху.: И какво общо има "Масква" с проблема за името между Гърция и Македония. СССР по времето на Сталин - сигурно, но днешна Русия - от какъв зор.
5
2
 
15
 
! Отговори
На зла круша-зъл ху. преди 5 години
Пак да го напиша.Вече 20 год. Гърция се гаври с името на Македония.Време е и македонците да се изгаврят с Гърция. Ако Заев каже-"Или ще се казваме просто Македония или ще се наречем Западна България",то Ципрас ще си счупи краката да тича и ръцете да подпише, каквото име си пожелаят македонците.В Москва и Белград няма да позволят на Ципрас да провали 100 годишни успешни усилия да отделят македонците като отделен народ от българския.Ще ми е интересно БСП и Радев как ще гънат тогава пред Масква.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заев и Ципрас си приличат...личи, че и двамата са македонци, а брат им Бойко е най-големият от тях !
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стискат ръце и ще се целуват ако трябва че иначе бате Бойко ги почва с големите шамари
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вардараска Македония.
1
11
 
6
 
! Отговори
Eksperta преди 5 години
Борисова е добра домакиня тиха и мирна покорна като народа му. Малахита и сърбоманите се договарят , ваще бртя маке ви дадоха 0 точки на Евровизия като всеки път. Къде е Божо Пасуша и Каракачана с Фалшивото ВМРО и цайсатото юристче патриотче продадохте си историята всеки ви се смее. Току що по ББС дадоха пряко казаха само Балканс и Сф никой не спомена дори Думата Бг