Карадайъ от Демир баба теке: Да защитим демокрацията

"Ахмед Доган пръв очерта пътя на демократичното ни развитие"
20 май 2018 17:50, Красимир Ангелов
38
Карадайъ от Демир баба теке: Да защитим демокрацията
Снимка: Пресцентър ДПС

Призвани сме да бъдем на висотата на 89-та година, единни да защитим демокрацията в нашата Родина и да преодолеем всякаква опасност пред нея. Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който участва във възпоменателния митинг-събор в местността Демир баба теке край Исперих.

Още по темата
Той подчерта, че още през 1990 година почетният председател на партията Ахмед Доган е очертал пътя на демократичното развитие на страната, а именно членство в Европейския съюз, което минава първо през членството в НАТО.

„Горди сме от факта, че членството в НАТО през 2004 година се случи по времето, когато ДПС бе част от управлението на страната. През 2007 година, когато България бе приета в Европейския съюз, ДПС пак беше част от управлението на страната, което е още едно доказателство за огромния принос на Движението за права и свободи по евроатлантическия път на развитие на България“, каза лидерът на партията, цитиран от БТА.

По думите на Карадайъ движението върви по „общия ни път, убедени в силата на нашата кауза, затова единни и мощно да защитим демокрацията в България, на Балканите и Европа“.

Той бе категоричен, че всички тези, които сеят противопоставяне и разделяне, както и омраза, нямат място под знамето на демокрацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
1
 
! Отговори
tagesschau.de преди 5 години
Ердоган каза в Сараево за 6 000 000 Османски Турци живеещи сега в Европа същите тези дощли от Анатолия , аз обаче съм сигурен че в тва число попада и България , по немския Тагесшау.де по Новините в 20 часа тази вечер
29
3
 
14
 
! Отговори
Стара Загора до 26 преди 5 години
Чети и за Старозагорското клане, щом Баташкото ти се струва ще малко..В Стара Загора участва редовна турска армия! На живи хора е сваляна кожата, други са разпъвани на кръст, трети са набивани на кол и горени живи като чеверме, на бебета са водени очите, зверски групови изнасилвания на деца и жени три дни, като последния ги е убивал, варено е кафе върху гърдите на живи хора.... Над 15 000 жертви за три дни...10 000 жени взети за сексуални роби, след като робството в САЩ вече е било отменено
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да ги разбера турците. Защо отказаха да почетат жертвите на Баташкото клане. Това ли им е демокрацията? За това клане се говори дори в Западната преса. Световноизвестният писател Виктор Юго под впечатление на дописките от Батак на западните журналисти пише отворно писмо до всички европейски държавни глави. Толкова ли е трудно да си признаеш греховете?Без признавне на греховете няма прошка - не само от хората, но и от Бога.
27
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BALGARIA NE MOGE BEZ BSP.
26
3
 
13
 
! Отговори
чеча преди 5 години
защо никой не казва нищо за кланетата и покръстването около1912 в чеча вселата жижево,абланица,вълкосел и др..където е доказано че бпц слага кървавата си ръка на това ли сте се учили да убивате.
25
7
 
29
 
! Отговори
българина преди 5 години
излязоха от парламента на деня на Батак, правят си турски сбирки, кога ще ги закрие българския съд или да ги почваме .....
24
9
 
28
 
! Отговори
Е преди 5 години
Нахални,прости,агресивни,неграмотни.Електоратът на ДПС и ДОСТ.
23
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Факт,и български ли.
22
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Тато из Правец,по написаното,си личи,че си ***,***, *** ганьоооооо.
21
10
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Покръстване му е майката и бой по тъпити османски картуни!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Koi go kasva nali ste s gerb
19
3
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Турска ***!
18
3
 
6
 
! Отговори
Тато из Правец преди 5 години
До 1Чети историята ,синко,да не останеш *** цял живот !
17
2
 
9
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Време е в Европа да се поинтересуват какво е Реконкиста и каква е била ползата от нея!
16
7
 
19
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Възродителният процес е безнадеждно закъснял и поради това излишен отговор на турския геноцид и етническо прочистване.Може би е трябвало да се направи,но времето е било много по-отдавна.То е като да завиеш,след като си пропуснал отбивката....
15
6
 
19
 
! Отговори
varg преди 5 години
Марш в Турция.
14
2
 
16
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До 1Башибозук е имало всякакъв,включително и помашки-какъвто е случая с Батак.
13
10
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Shark,не пожелавай такива работи,защото господ,ще ги стовари,върху кухата ти глава,нали знаеш,онази българска приказка.
12
7
 
15
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Пожелавам им да се избият едни други до крак. След като нямат капка морал да се извинят за зверствата на прадядовците си, пожелавам господ да ги затрие.
11
15
 
10
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Тато из Правец,*** турски башибозук няма,клането в Батак е било извършено от черкезки разбойници,редовната турска армия закъснява за Батак,след пристигането си,избива черкезките разбойници-башибозуци,останалите живи от тях ,били заточени в диарбекир,чети малко история.