БСП вади Таско Ерменков "сух" от водата! Той само задава въпроси!

Групата на социалистите ще обсъди утре скандала
21 май 2018 14:00,
118
БСП вади Таско Ерменков "сух" от водата! Той само задава въпроси!
Снимка: архив "Булфото"

С един ден закъснение БСП реагира на скандала, който депутатът й Таско Ерменков предизвика в София и се обяви в негова защита.

Вчера социалистът съобщи в профила си във Facebook, че има информация, че водата в София е отровена. Малко по-късно Столичната община, концесионерът и здравните власти отрекоха официално това.

Днес от ГЕРБ внесоха сигнал срещу Ерменков в прокуратурата, за всяване на страх и тероризъм, и поискаха оставката му като депутат.

Още по темата

"Всеки може да иска оставката на когото си иска, но работата на един народен представител е да пита дали има проблеми", каза на извънреден брифинг зам.-шефът на БСП Кирил Добрев.

Той обясни, че е провел личен разговор с Ерменков, прочел и поста му от вчера.

"В този пост има само въпроси. Още повече Таско ме увери, че е сезиран от служители в Столичната община и РИОСВ. Вчера разбрах, че ДАНС и полицията имат такива сигнали. Смятам, че работата на един народен представител е да задава въпроси и да пита дали има някакви проблеми. Ако не бяха подобен тип въпроси, нямаше в Хасково да разберем, че има проблем с урана и водата", каза Добрев, цитиран от "Фокус".

Той поясни, че ПГ на "БСП за България" ще се събере утре и ще обсъди тази тема.

Червените също сезираха прокуратурата – заради грубо изборно нарушение в Галиче. Там вчера се проведоха избори за мястото на скандалния Ценко Чоков, а победителят ще стане ясен след седмица след балотаж между БСП и ГЕРБ.

Добрев съобщи, че сигналът е насочен срещу бащата на депутата от ГЕРБ Красен Кръстев. Според него не било изключено управляващите да искат оставката на Ерменков, за да прикрият изборните резултати.

"За да се прикрият изборните резултати от вчера, ще се обяви и извънредно положение, може би" , каза Добрев.

Той разказа, че депутатският баща бил председател на секционна комисия и я затворил преди приключването на изборния ден.

"Въпросният човек като от "голямото добрутро" решава, че към 17:30 часа изборният процес е приключил. Отваря урната, преброява бюлетините и записват гласовете. Естествено, че на протокола, където трябва да бъде записан час – се записва 20:00 часа. Това е грубо нарушение на Изборният кодекс. Какви мислите, че са резултатите в тази изборна секция – от 52 гласували – 4 невалидни бюлетини, 44 гласа за ГЕРБ, 1 глас за патриотите и 3 гласа за БСП", коментира Добрев.

Според него Галиче е олицетворение на това как ГЕРБ печелят избори 10 години. "Но вече с нови иновативни политики, както казва Мария Габриел", каза още социалистът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До ЕрменковТой много добре знае какво прави и го е направил АБСОЛЮТНО съзнателно, вероятно с подкрепата на тази с полата
99
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе е истина - знаем ги колко са нагли, но няма такова друго животно като тези. БЕЗОЧЛИВИ, ПРОСТИ и ...... ей няма да почвам, че като почна не знам какво ще избълвам. КОШМАРНИ И ПРОЗРАЧНИ СТЕ ВЕЧЕ, но да - нека ви има да не забравяме кошмара, в който живяхме по ваше време - съсипахте съзнателния живот на поколения .........
98
0
 
40
 
! Отговори
Всички преди 5 години
Всички от БСП само ***!!!
97
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЗИ СОФИЯ ПОТВЪРДИ- ОТ БСП ИЗТИЧА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО *** И
96
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от червени топ дедовци и баби, които по къси ***, потници и сутиени от фотьойла вкъщи ни обясняват как били биле чули, някой им докладвал, некой им бил казал, че видите ли сме се срутили щото нали гледаме на запад, а не на изток, че всичко на запад е скапано и кофтак, за разлика от изтока.Няма лошо да филиш некой верно и страстно, ама да са целите в цялостта на обществото и после да кажиш- ама аз по къси *** и от вкъщи бе, защо сега ша МЪ съдите? СЛЕД ВОДАТА, ОГРАДАТА, КАКВО СЛЕДВА
95
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ДРУГАРИ, ТОВА Е ТОЛКОВА ГРОЗНО И ПАРТИЗАНСКО - ВИЕ СИ ИГРАЕТЕ СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА, ВИЕ СТЕ НОВИТЕ ПАРТИЗАНИ, А ОРЪЖИЕТО ВИ Е ИНОВАТИВНО И СЪВРЕМЕННО- СТРАХ, СТРАХ- НАВРЕМЕТО ГЪРМЯХТЕ МОСТОВЕ, СЕГА СЕ ЦЕЛИТЕ В ДУШИТЕ НА ХОРАТА- ДУШЕГУБЦИ СТЕ ВИЕ, НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО И НИЩО НОВО НЕ НАУЧИХТЕ. искам да ви има за да знаем какво може да ни сполети отново- над 100% инфлация, 2007/8 г над 13.8%, средна месечна заплата 5 долара, фалирали банки и пирамиди, купони и ГЛАДОМОР.
94
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
102- МОТИВИ НА СЪДА- В ДОКУМЕНТА ПО ПЛАЩАНИЯТА НА ИЩЕЦА НЯМА РАВНИ ИЛИ ПО ГОЛЕМИ ОТ МИЛИОН - С ДРУГИ ДУМИ ИМА ПЛАЩАНИЯ ПОД МИЛИОН ЗА ИНТЕРВЮ- СХЕМИЧКА ЗА ПОДКУП НЕ ТИ ЛИ ВОНКА.
93
1
 
40
 
! Отговори
Пухчо преди 5 години
До нн:Имате ли хапчета за Таско и неговите "братчета"? Просто е въпрос, а не е слух, разбираш ли... :-)
92
7
 
35
 
! Отговори
ДС2 преди 5 години
Някъде четох в Китай или Индия беше не помня,че ЕС и корпорации ще оправят храните за ИЕвропа защото много се разсмър'дя но ще започнат да ни думкат с водата също се говори и за въздуха,пръскали с нещо от високо трябва да умираме по бързо това е положението тези корумпират всичко що е държавно и податливо!Между другото преди месеци някой беше пуснал вода смесена с фекалии по чешмите в Орландовци София!Франсе водоснабдител
91
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А укриване на информация какво е? Не знаем какво ядем, какви ваксини слагат на децата, как се изчислява топлото.... Геноцидът по-добър ли е?
90
4
 
45
 
! Отговори
нн преди 5 години
Като този политик има и други глупави. Да приказваш такива неща трябва да си доста *** и нахален дърдорко и да не си с акъла си. Това не е махленски клюкарник да говориш така. Трябва яко наказание за такава глупост и безотговорно приказване. БСП се изложиха с този умник и дръвник. Простотия. Политика не е кой да е? Той е фактор в обществото и трябва да е на ниво.
89
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този ерменков ще докара инфаркт на доста червени баби.Язък за електората на БСП - партия мащеха!
88
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
те и в психиатрията си задават въпроси.Всеки въртоглав първо през психиатрията да си задават въпроси с потенциални избиратели.
87
4
 
46
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Добрев, добрев, крив ли ви е космосът?
86
8
 
48
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
БСП е най-мръсната партийка в историята на България - само интриги, компромати, плюнки, атентати.
85
5
 
49
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Е-е-е, тези шумкари са абсолютни иддиоти - със скандала покрай изявлението на Ташко се правел опит да се прикрие скандал в Галиче. Е, няма такава конспирация по света.
84
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой представя ли си,че този може да ни бъде един ден министър например!? Или някой от тези около неговия партиен кръг! Абсолютна перфидия!
83
10
 
71
 
! Отговори
Сърп преди 5 години
БСП ще го извади от водата това мръсно куче ,ама потъва заедно с него .Тези нямат право на въздух ,мястото им е в дъното на ада ,затрупани с много камъни .
82
14
 
53
 
! Отговори
електорат преди 5 години
В цивилизования свят,такъв като този подава оставка(по настояване на партията си!)и неговата кариера като политик приключва завинаги!!Тук се надпреварват да правят гафове(Валери Симеонов,Борисов,този и т.н) и кервана си върви,кучетата си лаят и всичко е точно!Нито един не мисли какви глупос..ти говори и после започва "...ама аз не го казах,помислих си го само,то не беше така и т.н."НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ!!!!!!
81
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма дим без огън.В държава, в която лъжата е начин на съществуване и на никого не му пука за истината, какво очаквате.Доверието се заслужава.Живеем в перманентен скандал. Всеки следващ похлупва предишния. И прикрива поредното задкулисно безобразие.Човешкият живот няма никаква стойност. За пари и майчиното си мляко и майките си някой са готови да продадат...Какво значение има някаква си вода.