БСП вади Таско Ерменков "сух" от водата! Той само задава въпроси!

Групата на социалистите ще обсъди утре скандала
21 май 2018 14:00,
118
БСП вади Таско Ерменков "сух" от водата! Той само задава въпроси!
Снимка: архив "Булфото"

С един ден закъснение БСП реагира на скандала, който депутатът й Таско Ерменков предизвика в София и се обяви в негова защита.

Вчера социалистът съобщи в профила си във Facebook, че има информация, че водата в София е отровена. Малко по-късно Столичната община, концесионерът и здравните власти отрекоха официално това.

Днес от ГЕРБ внесоха сигнал срещу Ерменков в прокуратурата, за всяване на страх и тероризъм, и поискаха оставката му като депутат.

Още по темата

"Всеки може да иска оставката на когото си иска, но работата на един народен представител е да пита дали има проблеми", каза на извънреден брифинг зам.-шефът на БСП Кирил Добрев.

Той обясни, че е провел личен разговор с Ерменков, прочел и поста му от вчера.

"В този пост има само въпроси. Още повече Таско ме увери, че е сезиран от служители в Столичната община и РИОСВ. Вчера разбрах, че ДАНС и полицията имат такива сигнали. Смятам, че работата на един народен представител е да задава въпроси и да пита дали има някакви проблеми. Ако не бяха подобен тип въпроси, нямаше в Хасково да разберем, че има проблем с урана и водата", каза Добрев, цитиран от "Фокус".

Той поясни, че ПГ на "БСП за България" ще се събере утре и ще обсъди тази тема.

Червените също сезираха прокуратурата – заради грубо изборно нарушение в Галиче. Там вчера се проведоха избори за мястото на скандалния Ценко Чоков, а победителят ще стане ясен след седмица след балотаж между БСП и ГЕРБ.

Добрев съобщи, че сигналът е насочен срещу бащата на депутата от ГЕРБ Красен Кръстев. Според него не било изключено управляващите да искат оставката на Ерменков, за да прикрият изборните резултати.

"За да се прикрият изборните резултати от вчера, ще се обяви и извънредно положение, може би" , каза Добрев.

Той разказа, че депутатският баща бил председател на секционна комисия и я затворил преди приключването на изборния ден.

"Въпросният човек като от "голямото добрутро" решава, че към 17:30 часа изборният процес е приключил. Отваря урната, преброява бюлетините и записват гласовете. Естествено, че на протокола, където трябва да бъде записан час – се записва 20:00 часа. Това е грубо нарушение на Изборният кодекс. Какви мислите, че са резултатите в тази изборна секция – от 52 гласували – 4 невалидни бюлетини, 44 гласа за ГЕРБ, 1 глас за патриотите и 3 гласа за БСП", коментира Добрев.

Според него Галиче е олицетворение на това как ГЕРБ печелят избори 10 години. "Но вече с нови иновативни политики, както казва Мария Габриел", каза още социалистът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук се подвизава отровен от Чернобил!Чернобилски, опорката ти е ***! Точно заради Чернобил Таско Ерменков задава въпроси. И иска отговори заради всички нас!Като БКП се държат от ГЕРБ! Крият истината и нападат човека заради ВЪПРОСИ!
39
3
 
46
 
! Отговори
боян преди 5 години
кръстен таско на дедо си бъдьо
38
2
 
33
 
! Отговори
думите на Ердоган преди 5 години
Добре че не преведоха думите на Ердоган в Сараево иначе сега всички Комунисти щяха измрът от яд , щото за тези 1000 години в Европа не е шега работа
37
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сигурно е бил в алкохолен делириум
36
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пий, софиянецо,днес му е времето.Пий язовирска вода.
35
6
 
40
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
ЩЕШЕ ДА ПРАВИ НОВИ СОНДАЖИ ЗА ХАСКОВО. АМА ИЗБОРИТЕ МИНАХА И ТОЙ ВЕЧЕ Е МНОГО ЗАЕТ ДА ЦЕЛУВА ГОСПОДАРИТЕ СИА В ХАСКОВО СИ ПИЯТ УРАНА И СКОРО НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ЩОТО ПРОХОДЯЩИТЕ ЩЕ СВЕТЯТ.
34
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ерменков е издал какво са му казали от МВР, че е било засекретено.
33
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен даже ме съмнява че Таско въобще пие вода повече ми прилича на закоравял пияница ама пък може да си разрежда водката с чешмяна вода и затова да реве че се е нафиркал и му се повръща и мисли че е от водата друг път си пии чиста грозданка бе магаре Болшевишко
32
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЕ ТО ОТРОВИ НЯМА, АМА ДЕСЕТКИ КАНАЛИ СЕ ИЗЛИВАТ В ИСКЪРА ДОКАТО ДОЙДЕ ДО СОФИЯ. МОЖЕ ТЕЗИ ТЕЧНОСТИ ДА СА РАЗРЕДЕНИ, АМА ВСЕ ПАК СИ ГИ СРЪБВАТЕ.ЕДНО ЛА-ЙНО КОЛКОТО ДА ГО РАЗРЕЖДАШ, ВСЕ ЛА-ЙНО СИ ОСТАВА.
31
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таско, нали вие същите от БКП, прикрихте аварията в Чернобил!!!! Сега на какъв се правиш?
30
5
 
47
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
29
3
 
46
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
28
8
 
39
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Гербери и комунисти, всички сте на ясла , и Германия ви храни вас и цяла България!!!Спре ли Меркел парите , само за една година и пропадате като олиг.офрен на изпит!!!Какво се карате кой ще управлява държавата, след като целия български народ видя, че политическия и бизнес елит е импотентен,безидеен,прогнил и реално вие само разпределяте един ресурс , който се е случил благодарение на членството ни в ЕС!!!Германия е велика, еврото стабилно!!!Агент Алвин Ходжис!ЦРУ!!!
27
10
 
39
 
! Отговори
Комунисти скапани преди 5 години
Умирайте си от яд Комунисти скапани , вчера Ердоган каза в Сараево че всички турци от 1000 г. в Европа с Османски турци дошли от Анатолия някога
26
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе Таско сега ще пусна една вода ела да я опиташ дали не е отровна щото режа ламарина с нея магаре болшевишко
25
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАСКО ЛЪЖЕ, ЕДИН ДРУГ ГО ФАНАХА С НЕДЕКЛАРИРАНИ МИЛИОНИ АМА БЪЛВА И КАЗА ЩЕ ВНИМАВАМ ПОВЕЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ, ЕЛЕНКАТА ОСЪДИ ПРЕМИЕРА ЗАЩОТО В ДОКУМЕНТА ПОСОЧЕНАТА СУМА НЕ БИЛА РАВНА И НЕ НАДВИШАВАЛА ЗАЯВЕНАТА ОТ ПЪРВИЯОТВЕТНИК- ВИЖ МОТИВИТЕ НА СЪДА- ЧЕРВЕНКИТЕ КАКВО ЛИ НИ ГОТВЯТ, ПАК ЛИ ЩЕ ФАЛИРАТ НЕЩО, ДОКОГА ЩЕ ДЪРПАТ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.
24
4
 
38
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До Спорт тотоНие за това гласуваме и плащаме заплатите на такива професори-социолози като червения другар, не да хокат 80% от нас, а да направят така, че хора като Пеевски , да не ни грабят и манипулират!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!
23
2
 
42
 
! Отговори
Спорт тото преди 5 години
Народа масово харчи пари за билетчетата на Пеевски, после Пеевски му бил виновен. Прав е онзи червен другар, като каза, че 80% сте едни такива... леко смотани, меко казано.
22
2
 
42
 
! Отговори
Василев преди 5 години
И аз искам да задам един, два въпроса!Ако приемем, че тока и водата са част от националната сигурност, това означава ли, че който контролира производството и доставката им до домовете , трябва да мисли за интересите на хората, а не да мисли за своите частни интереси, как да печели все повече?Според мен има нещо сбъркано в неолибералната демокрация, където офшорните банки и фирми са господарите в една посредствена държава ,примерно като българската , а недоволството на хората се тушира!Хю!ЦРУ!
21
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВОДАТА е Годна за Пиене Доказано Факт а магарето Таско Ерменков е лъжец и манипулатор Доказано Факт ако не иде на Съд значи болшевиките държат и прокуратурата и Съда да работят само в тяхна полза