БСП предупреди: Гледайте Галиче, мислете за местния вот!

Социалистите обявиха, че първият тур е минал с изборни нарушения
22 май 2018 16:00,
23
БСП предупреди: Гледайте Галиче, мислете за местния вот!
Снимка: архив, Булфото

Гледайте Галиче и мислете за местните избори през 2019 година! Това призова БСП в декларация от парламентарната трибуна и предупреди, че се готви подмяна на вота догодина.

Още по темата
През уикенда в Галиче се проведоха извънредни кметски избори, след като досегашният кмет Ценко Чоков бе осъден. Кой ще седне на мястото му ще се реши следващата неделя на балотаж между ГЕРБ и БСП. 

Още вчера социалистите обявиха, че първият тур е минал с изборни нарушения и подадоха сигнал в прокуратурата за това. 

"Чрез Галиче ГЕРБ за пореден път показаха, че са слепи за всичко друго освен за консумацията на властта, че се чувстват добре в блатото на беззаконието. Галиче е нагла подигравка с демократичния процес", обяви соцдепутатът Драгомир Стойнев.

Според него ГЕРБ буквално са казали на българите, че могат спокойно да гласуват по съвест, а те после ще подменят протокола. 

Стойнев бе категоричен, че ГЕРБ нямат право вече да критикуват миналото. 

"На всички техни псевдодемократски възгласи за тоталитаризъм, авторитаризъм, отговорът е един – Галиче. Галиче е символ на огромна политическа подмяна, която отдавна е в ход, за да гарантира финансовото оцеляване на една тясна група от хора около ГЕРБ", каза още соцдепутатът. 

Той допълни, че Галиче е и предупреждение, че в регионите и общините свободната инициатива, икономическото развитие и напредъкът на малкия бизнес "ще зависят от господарите на общината, които са дошли с подменен протокол". 

Стойнев беше категоричен, че БСП ще застанат срещу фалшификацията на изборите, но голямата сила е в ръцете на хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12 аферата "Костинброд 2013" си е на Бсп заедно с Николай Бареков по неговата тв-7!А преди това Дпс и Бсп направиха болшевишки преврат и поради тези афери сега няма каква друга афера да измислят, изстереляха си всички патрони!Сега Дпс и Бсп хващат пък чалгарина Славчо Трифонов за заместник на оня Н.Бареков!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям рев, голямо нещо!Никога няма да забравя 90г когато Бкп си смени името и обра парите на България и си ги изнесоха в чужди банки и ни прекараха на купонна система!Беше пълен хаос България в нея година!96г когато събориха пак банковата система и пак на купони и на хляба и млякото даже!2001г докараха пък "царя" си който пък щеше да ни помага и ни "'оправи"' само за 800дни с Дпс!!97г пък ни направиха "'хубава"' масова приватизация и уж, че щяхме да влизаме в ЕС пък то нищо!
16
1
 
3
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
15
2
 
5
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЗИ СОФИЯ ОБЯВИ ЧЕ ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП ИЗТИЧАТ ТОП *** И НЕКОНТРОЛИРАНО.ЕЛЕНКА- БОРИСОВ ИЗЛЪГА ЗА ПЛАТЕНИТЕ ХОНОРАРИ ЗАЩОТО АЗ КАЗАХ ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ, ХЕКИМЯН- А ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ КРАДАТ- ДА ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ КРАДАТ- ЧЕРВЕНИТЕ НЯМАТ СПИРКА И НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ СЪЖАЛЯВАТ- МОТИВИ КЪМ ДЕЛОТО ОТВЕТНИКА НЕ ПРЕДСТАВИ ДОКУМЕНТИ КОИТО ДА ДОКАЗВАТ ЧЕ ИЩЦАТА Е ВЗЕЛА РАВНИ НА МИЛИОН ИЛИ ПО ГОЛЕМИ ОТ МИЛИОН ХОНОРАРИ- НАЧИ ОКОЛО МИЛИОНЧЕ- НЕ ВИ ЛИ МИРИШЕ НА ПОДКУПЧЕ........
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП ВЪН
12
7
 
4
 
! Отговори
ПЕШО преди 5 години
До Анонимен: КАКВА КОСТИНБРОДСКА АФЕРА ПРИПИСВАТЕ НА БСП БЕ , ДОЛНИ ЛЪЖЦИ ,КРАДЦИ,ДЕМАГОЗИ И МАНИПУЛАТОРИ ? ТОВА Е АФЕРА НА ГЕРБ И ТО ИСТИНСКА. ВМЕСТО ДА "ОСЪДЯТ" НЯКАКЪВ СИ СПЕЦИАЛИСТ ,ЦАЦАРОВ И СЪДА ТРЯБВАШЕ ДА ПРАТЯТ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НАПРАВО В ЗАТВОРА-ТЕ СА ИНИЦИАТОРИТЕ НА ДАЛАВЕРАТА С ОТПЕЧАТАНИТЕ НЕЗАКОННО БЮЛЕТИНИ !
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е ли оня дето със зор си казва името. Да вземат да го пратят на логопет преди да излиза и да говори нещо пред медиите.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това просто е бутафория няма как да излъжеш на избори. Няма начин да не те хванат. Нали бюлетините се опаковат и пращат в ЦИК след вота винаги могат да се преброят пак, Бюлетините се изсипват на една маса, броят се и след това се сортират и преброяват по-партии, пишат се протоколи на който се подписват всички членове на комисията. Ако има някаква далавера трябва всички от комисията да са в кюпа т.е 10 души да са се наговорили. В залата където се брой могат да присъстват хора/партии от бюлетините
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Перник цялата местна власт е с подменен вот! За всичко е ясно! Такава гавра с хората!
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Goljam resil sa gerb v gali4e ujas sram sa gerb no ostavka nama tam vodata pie li se 4ista li e v sogia ne se pie otvratitelno mitische kafjava tinja s kasva danka kmetiza 4e dogiiskata voda e super ama saschto ne ja pie dan4eto ubavizata na getb kmetiza ona si snae
7
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След Костинбродската афера и Ерменков, кой въобще вярва на БСП ?!
6
17
 
14
 
! Отговори
нико преди 5 години
Я си не измисляйте димки да замажете ПРЕСТЪПНИЯ гаф с таско Ерменков , махайте го от парламента , да го не махаме ние и понеже падате навсякъде и хората не ви искат , почвате с измишльотини !
5
11
 
8
 
! Отговори
Тошо артиста преди 5 години
"Социализма е едно недоносче" 1989г. На пленум на БКПВСЕКИ СОЦИАЛИСТ ОЦИЧА ДА ВЗИМА НЕ ДА РАБОТИ СОЦИАЛИСТА НЯМА ПРОФЕСИЯ, НЯМА КАК ДА ДАВА ПРОДУКТ.! ЖИВЕЕ ОТ ТРУДА НА ДРУГИТЕ.
4
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ГЕРБ НЯМА ЧЕСТНИ ХОРА, ВСИЧКИ СА ТАМ ЗАРАДИ ДАЛАВЕРАТА.МУТРЕНСКА ПАРТИЯ
3
5
 
29
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
Не е важно народа как ще гласува,а кой и как ще брои!
2
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП са любимците на народа а ГЕРБ само фалшифицират изборите за да грабят
1
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали искате демокрация и сте европейци и американци какво да гледаме ти гледай как беше избран Тръмп дори президента Плевнелиев призна, че е имало хакерски атаки демокрацията и САЩ са незаконни.