ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!

БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, зове Тома Биков
Обновена: 22 май 2018 19:59 | 22 май 2018 15:37,
162
ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!
Снимка: Булфото

ГЕРБ не приема извиненията на БСП заради скандала, който породи депутатът Таско Ерменков и отново призова той да бъде отстранен от парламента. 

Повод за искането стана постът на Ерменков в профила му във Facebook, че водата на София е отровена и призив към институциите да отговорят истина ли е това.

Още по темата

"Това е разпространяване на фалшива информация, която ГЕРБ приема като провокация за националната сигурност", каза депутатът от управляващите Тома Биков.

Той упрекна Ерменков, че е внушил на хората, че институциите крият нещо и припомни, че така една фалшива новина се превърна в сериозен проблем за двумилионна София. 

Биков припомни аварията в чернобилската АЕЦ през 1986 година и това, че предшественичката на БСП, БКП е скрила това от хората в България.

"Заради този случай общество е много чувствително за това какво казват институциите", каза още Биков и упрекна Ерменков, че е подронил вярата в държавноста. 

"Водата в София не е отровена и е на шесто място по качество в цяла Европа", беше категоричен Биков. 

ГЕРБ обяви, че не приема и тезата на Ерменков, че само е задавал въпроси.

"Депутатът има много начини, по които може да направи това. Тук става дума за тотална неадекватност, което е недопустимо за депутат или за сриване на доверието в институциите", каза Биков и допълни: "Това е минно-подривна дейност, която в НК дори е формулирана като тероризъм". 

Биков призова БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, в който да влиза и поемането на отговорност. Според него социалистите трябвало да освободят Ерменков като жест, че нямат общо с атаките срещу националната сигурност.

"БСП се извини и за Чернобил,  но това не върна хилядите погубени животи. След като сте се извинили, виждам, че не сте се разкаяли", каза още гербаджията.

Той припомни, че депутати от ГЕРБ са подавали оставки при много по-малки провинения. "При нас всеки носи лична отговорност, при вас на мода е колективната отговорност", заключи той и отново призова за оставката на Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе комунист като ти каже "добър ден" трябва да погледнеш къде е слънцето.
95
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ, ОТДЕЛ ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИ- ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП ИЗТИЧАТ НЕКОНТРОЛЕРУЕМО ТОП *** И- ЕЛЕНКЪ БОРИСОВ ИЗЛЪГА ЗА ХОНОРАРИТЕ,ЗАЩОТО АЗ КАЗАХ ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ, НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ ТРЯБВА ДА ЛЪЖЕ, ХЕКИМЯН- А ВИЕ СИГУРНИ ЛИ СТЕ ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ, ДАДОХТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА- ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА КОИТО ЕЛЕНКЪ ДАВА- АМИ ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ. ЧЕРВЕНКИТЕ НАКАЗВАТ НАРОДА СИ С ТОП *** И.
94
7
 
11
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
93
5
 
9
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
92
16
 
8
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е преди 5 години
ГЕРБ ДА СИ ВЪРВИ--ПАРТИЯ ПРАВЕНА С ЧУЖДИ ПАРИ,ЗАВИСИМА ОТ ВЪНШНИ СИЛИ-ВОДЕЩА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА--РЕТРОГРАДНА ОРГАНИЗАЦИЯ С ПАРАЗИТНИ ФУНКЦИИ--ДА,ТОВА Е ГРОБ!!!
91
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да е честно - хвърля имунитета и в съда да се изясни, въпроси ли е задавал, на глас ли е разсъждавал, страх и паника ли е всявал, а бе кръвта вода не става, обичат ги комунистите тези работи!
90
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това на снимката е типичния комунист
89
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подавай оставка , недей философства ...неискаш да оставиш 3к заплата нали . *** те чака.
88
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вода пия от малък от чешмата. Преди имаше във всяка градинка каменна чешмичка. Днес не мога насила чаша вода от кранчето да изпия. Ще ме дадете на ДАНС? Просто ми е жал не за вас, а за децата ви герберасти!
87
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай Таско!
86
16
 
15
 
! Отговори
77 преди 5 години
Герб не мога да ги дишам,същите комyнeта като БСП са,но в случая Биков е прав!Eрменков е типичния нашенец,дето иска облаги без отговорност!И се мисли за голям тарикат!До болка позната история!
85
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХЛОРА С КОЙТО (ОБЕЗПАРАЗИТЯВАТ) ВОДАТА СИ Е ЖИВА ОТРОВА.ХЛОРА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА НАПРАВАТА НА ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ.ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ РАЗВОТИТЕ СТРАНИ ОТДАВНА НЕ ИЗПОЛЗВАТ ТОЗИ МЕТОД С ХЛОР ,А ЧРЕЗ МОДЕРНИ ПРЕЧИСТВАТЕЛИ СТАНЦИИ И ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА ПРАВЯТ ВОДАТА ГОДНА ЗА УПОТРЕБА.САМО ТУК ЧУЖДИЯ КОЛОНИЗАТОР СЛОЖИЛ РЪКА НА ПИТЕЙНАТА ВОДА БЕЗНАКАЗАНО НИ ТРОВИ С ХЛОР ,ЗАЩОТО ЗНАЕ,ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБАВИ ПРОДАЖНИЦИ НЯМА ДА ЗАЩИТЯТ НАРОДА И ДА МУ ПОТЪРСЯВТ ОТГОВОРНОСТ,ПОНЕЖЕ СА КУПЕНИ ОТ НЕГО С ПАРИ ПОД МАСАТ
84
3
 
18
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 82 И ние се съмняваме има ли нужда България от БСП?
83
3
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До Анонимен 65 Никой не напуска доброволно поста от БСП...Така е . Нинова едвам отстрани Георги Божинов от НС. Вечния депутат , стожер и дуаен на демокрацията. А Таско е пътник.
82
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как става така, че резултатите от пробите на водата в Хасково преди време се чакаха между седмица и месец, а сега за ден се увериха, че няма проблем? Дано да няма, но с тази бърза и агресивна реакция, имаме право да се съмняваме.
81
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тва ЗКПЧ маскари бг парламента! махайте го тоя кримлянин на вакзала с оня комунист от народния съд , че не мога да му сетя заглавието, .. на масква или крим по желание! а ний, ний сме идѝоти, нали таско!?
80
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по изключение съм съгласен. Хич не харесвам Герб, но това беше гадна провокация, която клевети правителството и изкарва ума на хората.Ако целта беше питане - има парламентарен конкрол има въпроси към минстри, които се задават питане. Тук целта е била да омаскарят публично министъра, а то се върна като бумерант. Да си ходи Таско Ерменков? и под съд да отиде?
79
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам да се вземе представителна проба от водата в София, да се пусне на един мас-спектрометър(има добри такива в България)...................гарантирам поне 60-70 елемента от периодичната система.................такъв коктейл пиете умните софиянци.............че бедна ви е фантазията!!!
78
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДаниСамо да те светна, че той има достатъчно канали да получи информация, без да пита от фейсбук. То и Станишев занесе в прокуратурата един "анонимен" сигнал за "цецоавтомобилите". Има не само гадна физиономия, или може би тя външен израз на същността му. И за еврото, и за още неща всяват безотговорно паника в населението. Абсолютно безсилие. А нито ГЕРБ, нито който и е да е друг не трябва да остава без сериозна опозиция във властта. Тези не са опозиция, а шайка анархисти.
77
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доколкото разбрах, човекът пита за качеството на водата, след като е получил едно писмо.Тове писмо не е доказателство..................но институциите да си свършат работата и да дадат пълна информация за качеството на водата в София.Или един депутат няма право да задава въпроси?ГЕРБ-ерите май се опитват да налагат мека диктатура, нали?