ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!

БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, зове Тома Биков
Обновена: 22 май 2018 19:59 | 22 май 2018 15:37,
162
ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!
Снимка: Булфото

ГЕРБ не приема извиненията на БСП заради скандала, който породи депутатът Таско Ерменков и отново призова той да бъде отстранен от парламента. 

Повод за искането стана постът на Ерменков в профила му във Facebook, че водата на София е отровена и призив към институциите да отговорят истина ли е това.

Още по темата

"Това е разпространяване на фалшива информация, която ГЕРБ приема като провокация за националната сигурност", каза депутатът от управляващите Тома Биков.

Той упрекна Ерменков, че е внушил на хората, че институциите крият нещо и припомни, че така една фалшива новина се превърна в сериозен проблем за двумилионна София. 

Биков припомни аварията в чернобилската АЕЦ през 1986 година и това, че предшественичката на БСП, БКП е скрила това от хората в България.

"Заради този случай общество е много чувствително за това какво казват институциите", каза още Биков и упрекна Ерменков, че е подронил вярата в държавноста. 

"Водата в София не е отровена и е на шесто място по качество в цяла Европа", беше категоричен Биков. 

ГЕРБ обяви, че не приема и тезата на Ерменков, че само е задавал въпроси.

"Депутатът има много начини, по които може да направи това. Тук става дума за тотална неадекватност, което е недопустимо за депутат или за сриване на доверието в институциите", каза Биков и допълни: "Това е минно-подривна дейност, която в НК дори е формулирана като тероризъм". 

Биков призова БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, в който да влиза и поемането на отговорност. Според него социалистите трябвало да освободят Ерменков като жест, че нямат общо с атаките срещу националната сигурност.

"БСП се извини и за Чернобил,  но това не върна хилядите погубени животи. След като сте се извинили, виждам, че не сте се разкаяли", каза още гербаджията.

Той припомни, че депутати от ГЕРБ са подавали оставки при много по-малки провинения. "При нас всеки носи лична отговорност, при вас на мода е колективната отговорност", заключи той и отново призова за оставката на Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опозицията е слаба, ГЕРБ-ерите са алчни и корумпирани, ДПС- не дай си боже да дойдат на власт.................много лошо бъдеще за тая териториясе очертава !
75
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хей, обаче като хванат кокала - няма пускане братче. Тук в България, дори след смъртни случаи не подават оставка, камо ли за някакво изказване. Балкански манталитет. Как ще се лиши този другар от депутатска заплата и безплатни благини? А нека неговите обикновени избиратели го поддържат и защитават. Не си дават сметка, че това е червена буржоазия и няма нищо общо с лявата идея.
74
23
 
10
 
! Отговори
10 преди 5 години
Кои са ГЕРБ,че да казват кой да си ходи?Има ли у нас правосъдие?
73
19
 
13
 
! Отговори
Дани преди 5 години
Прочетете поста на Таско. В него той цитира писмо, което е получил от приятел и пата институциите дали това е вярно. Така той предизвика проверки, които опровергаха слухове, които битуваха поне от седмица преди той да се намеси във Фейсбук. Така, че браво, Таско. Ти накара управляващите з***дници да се размърдат. Хора, мислете с главите си.
72
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се окаже, че човекът е прав................какво правим??Знаете ли кой изследва качеството на софийската вода и по какви показатели???Освен това................като знам каква манипулация може да стане с протоколите от анализа..............бедна ви е фантазията!!
71
11
 
15
 
! Отговори
Тошо артиста преди 5 години
Опозицията е от недоносчета
70
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ерменков има някаква информация, въпроса е каква и откъде!!Може да е вярна, може да не я вярна......................но Корнелия да не изказва, докато истината не излезе наяве!!
69
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таско трябва незабавно да бъде екстрадиран при неговият Бог - Путин!
68
18
 
19
 
! Отговори
АДМИРАЦИИ ЗА ТАСКО преди 5 години
БРАВО НА ТАСКО ЕРМРЕНКОВ! КОРНЕЛЯ ДА МЛЪКНЕ, ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА СОФИЙСКАТА ВОДА. И ДО ДНЕС, НИКОЙ НЕ КАЗВА ИСТИНАТА ЗА ВОДАТА НА ХАСКОВО. ИЗТРОВИХА ХОРАТА. НЕ КАЗВАТ НИЩО ЗА УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕТО НА МОСКОВСКИ ОТ САМИЯ НЕГО. ИНАЧЕ БЪРЗАТ, ТИЧАТ ЗА ЕРМЕНКОВ. А МОСКОВСКИ??? ЩОМ КАТО ГЕРБАВИТЕ СЕ АКТИВИРАХА ТОЛКОВА БЪРЗО, НЕ ИМ Е ЧИСТА РАБОТАТА. А ТИЯ, КОИТО СА ПОДАЛИ ИНФОРМАЦИЯТА НА ЕРМЕНКОВ, ДА НЕ МЪЛЧАТ! СИГУРНО ГИ Е СТРАХ ЗА ХЛЯБА СИ, КОЕТО Е ОЩЕ ПО-ЛОШО.
67
14
 
11
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Ерменко Премиер!
66
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво сте се юрнали за защитавате тия кожодери от Софийска вода??
65
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От БСП никой не напуска пост . Там пост до умиране и власт докато народа е събори. Сами НЕ.
64
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Депутатите на ГЕРБ да пият всеки ден в продължение на 1 година само чешмяна вода, като бъдат изследвани преди и след това........................после да видим дали имат камъци в бъбреците или други проблеми със здравето..................така дружно ще докажат, че тоя депутат от БСП е лъжец....................ако е лъжец, не само да си подава оставаката, ами да бъде съден за дезинформация и всяване на масова паника.
63
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След Ивелина Василева, която лъжеше за водата с урана!След тези, които, както каза бивш депутат Минчо Христов, които знаят, че ни тровят с мръсни храни, които в техните страни не се консумират.Пример - транс-мазнините са забранени в САЩ за консумация, но не и за износ.Нали подскачахте за чернобилските марули?Ами ако Ерменков е прав? Откъде са взети пробите? Снощи стана ясно, че има различен водопровод за централните институции - от Витоша.
62
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно и този няма да си отиде но БСП ще продължава да иска истерично оставки от ГЕРБ
61
13
 
24
 
! Отговори
Карина преди 5 години
Таско се HACPA! Вън от Народното Събрание!
60
3
 
16
 
! Отговори
Пълна дерусофикация преди 5 години
Руснаци яко са ни окупирали.Пазете се братя, мимикрията е пълна...
59
5
 
7
 
! Отговори
АГЕНТ АЛБЕРТ от ДС преди 5 години
РАДЕВ ДА ПОДАВА ОСТАВКА И ДА СМЕНИ СИСТЕМАТА, ИЛИ ДА ПРАВИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !НИКОГА ВЕЧЕ НИТО ГЕРБ, НИТО БКП (БСП) !НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ДО 40 ПАРЧЕТА .
58
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно тия в парламента нямат друга работа и по цял ден се развяват.А тоя Биков много мяза на Янето.
57
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die WahrheitИ какви да ни управляват?Такива полуграмотници като герберите ли,за които столицата на Виетнам е Пекин,а в състава на водата няма водород,ако изобщо знаят какво е водород,хахааааа?