Борисов обсъди с Медведев енергетиката, туризма...

Партньорството ни се активизира, според руския премиер
Обновена: 30 май 2018 15:25 | 30 май 2018 15:23, Веселина Йорданова
55

Снимка: Правителствена пресслужба

Министър-председателят Бойко Борисов и премиерът на Руската федерация Дмитрий Медведев обсъдиха на среща в Москва задълбочаването на търговско-икономическото сътрудничество.

Двамата разговаряха за енергетиката, туризма и транспорта.

Още по темата

Дмитрий Медведев подчерта, че в последните години партньорството между двете страни се активизира.

"Сега можем да обсъдим отделни параметри от нашето търговско-икономическо сътрудничество", каза руският премиер.

Българският премиер посочи, че приоритетните теми в отношенията между България и Русия остават борбата с тероризма и сигурността, икономиката, туризмът и енергетиката, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Светът действително е едно много тежко място с неспирните конфликти. Ние и Европа сме много потърпевши от мигрантската вълна", допълни Бойко Борисов.

На срещата присъстваха заместник министър-председателят Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на културата Боил Банов, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и министърът на туризма Николина Ангелкова, които са в официалната делегация, водена от премиера Бойко Борисов в Москва.

По-късно днес българският министър-председател ще разговаря и с руския президент Владимир Путин в Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
1
 
! Отговори
РОССИЯ преди 5 години
дано да пуснат влак от софия москва и обратно през европа и да паднат тези визи много проблеми създават украйна за транспорта между русия и българия влака е спрян вече 4 год.от украйна.или да пуснат директни експрес автобуси. много българи и руснаци ще се зарадват
46
1
 
2
 
! Отговори
Edin преди 5 години
До Hafen die WahrheitАбе hafen, ГЕРБ е отдел кражби и продажби на бившата БКП.....
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЗа следващ премиер да изберем освен щом височината е важна Матей Казийски. Все тая ще е а може и по-добре да е.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
29 ми да спре де. И ние това се надяваме. 6 месеца Европа ще изкара на резерва и после Норвегия, Холандия, Египет, Румъния, Алжирще помпат газ докато е нужно. Азърбейджан като пусне тръбата след 10 дена , Катар като пусне втечнения и Туркменистан се включи съм Италия и ще си вземем пуканки кой от путиновите дружки ще му подаде пиатолета да се гръмне . Тогава може на колене да идват да се молят на колоната си да убеждават Европа да вземат малко газ. Лошото е , че е нагъл ама му е ясно че не може
43
3
 
7
 
! Отговори
до 40 преди 5 години
Б.Б -успешен лидер на неуспешна държава , ръководена от " успешния" лидер.
42
10
 
5
 
! Отговори
Жалко за Радев преди 5 години
Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Всъщност Р.Радев отиде в Москва за да лъсне ботушите на Путин и да го подготви за предстоящата среща с Б.Борисов.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Koi turisam be 28% rusnazite is4esnaha samo partenkite idvat v bg dasdi egtinite ziganki prostitutki i falschif alkohol mrasno disinterii hlebarki gadis e po bg more
40
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе знаят рашките към кого да се обърнат, ако трябва нещо да се свърши. ББ не е като оня физкултурник със зелените чорапки.
39
3
 
17
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Е нали Белене беше гьол ,бе Бацко ! Ама Путята ти наби канчето и омекна,а ?
38
5
 
13
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Смях ме хваща като се сетя кой спря Южен поток под давление на двама американски сенатори! Сега същия *** да се хваща за палците,а вече мечо какво ще го прави сам да реши!Да го унижи достойно,подобаващо и ан.лно :D
37
14
 
6
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Браво на ГЕРБ. Единствената партия която работи за интересите на България. Членовете на ГЕРБ са добре приети и уважавани както в страната така и в чужбина.А премиера Бойко Борисов вече се утвърждава като един от най успешните лидери в Европа.Отличен коментар! +++Благодарение на правителството и лично на Борисов, България отстоява своя интерес и е държава, чийто глас се чува!
36
2
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
За отмора а - я *** да си почиваш на село и не говори глупости. СМЕШЕН СИ.Смешен или не баба ми (Бог да я прости), за целият си съзнателен живот е отиде един път на почивка в Сандански! А бабите англичанки и германски фъркат на Испания, Италия че чак до Тайланд!
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Браво.Бре!Явно си Тома Биков.Разкрит си!
34
8
 
10
 
! Отговори
Кратунков преди 5 години
Путин гледа на Боце както сита меца крехко комарче и се чуди какво да го прави! Дали да го плясне дружески по чофчицата,което би било фатално за крилатото или великодушно да му даде да посмучи кръвчица! Боцко пък се чуди как да омилостиви цар Владимир и да получи нещо на аванта! Ама Боцко къде беше,когато оня Пудел Плеви Педи Плюеше Путин?Дай пудела на поднос,целувай ръка и да тръгне дружбата пак,О.К.?
33
16
 
7
 
! Отговори
Браво. преди 5 години
Браво на ГЕРБ. Единствената партия която работи за интересите на България. Членовете на ГЕРБ са добре приети и уважавани както в страната така и в чужбина.А премиера Бойко Борисов вече се утвърждава като един от най успешните лидери в Европа.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Yudeo= fahistТака ли ???!!!
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТози от резнилентичко се превърна в пътешественика "Конника без глава" Пътува за този дето клати гората за по една снимка за профила му в фейса. Е зеленочорапестия пък въобще няма да види свят - защо ли ??? Кой го бръсне за.... Като гледам вече се изчерпа и няма кой да го търси.
30
9
 
9
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
RUSIYA I BULGARIYA ZAEDNO...NAD VSICHKI I PREDI VSICHKO!
29
2
 
9
 
! Отговори
8===o преди 5 години
Поне на Борисов не му е трябвал много вазелин ,че медведев е дребосък.
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die Wahrheitсамо нашите бяха пълни с зарзават, отделно една свинска и десетина кокошки. Ей тъй докато си почива ха, дет се казва за отмора! За отмора а - я *** да си почиваш на село и не говори глупости. СМЕШЕН СИ.