ВМРО за АЕЦ "Белене": Този проект трябва да се случи!

Според Александър Сабанов централата ще допринесе за икономиката ни
30 май 2018 22:35,
27

АЕЦ "Белене" е важен стратегически проект за България, който трябва да се случи и който ще допринесе много за българската икономика. Това е тезата на ВМРО от години, каза представителят на "Обединени патриоти" Александър Сабанов в студито на "Денят ON AIR". 

"Ако България иска да развива икономика, на нея ѝ трябва евтин ток, евтин газ, за да бъде конкурентна на европейските и световните пазари", подчерта Сабанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му, за разлика от други политически сили, ВМРО винаги е била "За" строежа на централата и тяхната позиция не се е сменяла.

"Някои партии много бързо обръщат в обратна посока", допълни народният представител и акцентира, че става въпрос за ГЕРБ. 

Александър Сабанов подчерта също, че вече България е дала 3,5 милиарда лева за оборудване и е нормално правителството да смени позицията си, защото вече парите са изхарчени, а също така има и инвеститорски интерес.

Относно срещата на Бойко Борисов с Владимир Путин, народният представител заяви, че ВМРО винаги са апелирали за добри отношения с Русия.

Александър Сабанов разкритикува остро и поведението на Веселин Марешки. Лидерът на "Воля" поиска мораториум върху средствата за модернизацията на Българската армия.

Според Сабанов изказванията на Марешки са популизъм и лидерът на "Воля" цели единствено вдигане на рейтинга си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на този патриот и на останалата русофилистична *** назоваваща се ВМРО, Ванче Михайлов не само главите ами и други части щеше да им реже с ***, ръждив нож.
16
0
 
2
 
! Отговори
Бай Вите преди 5 години
Е нали референдум имаше по въпроса Белене ?И бе решено че няма да се строй!Че щом народния вот - не важи!, то значи спокойно може да кажем че ни оправялват незаконно - узурпатори Тоест всички са за джандема!?!
15
0
 
1
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Напълно си прав, но забрави Цацаров и Борисов....
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И вие ли мечтаете да седнете на хранилката?
13
2
 
5
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой знае ли какъв е произхода на тази фамилия Сабанов, много руска ми звучи..
11
0
 
6
 
! Отговори
1234 преди 5 години
До късно е либеЗаритали младите хора за АЕЦ и Русия.Я пак си провери сметката колко стотинки ти е преноса на тока.Тогава пиши глупости.
10
7
 
4
 
! Отговори
късно е либе преди 5 години
централата отдавна трябваше да е построена, за да задържи младите хора,да се развие икономиката.Сега вече е късно,то в Б-я само пенсионери даже и държавата да не дава пари за построяванета трябва да осигури транспортирането на тока.Вижте си бележките за тока , там пътя по ел мрежата е много по-висока от себестойността на тока. Въпросът е кой ще плати пътя на тока до домакинствата, работещите на минималната заплата ли?
9
1
 
12
 
! Отговори
Сандокан преди 5 години
Спрете да мамите народа. Докато централата се построи отдавна няма да сте във властта и може и вие да броите стотинките когато си плащате евтиния ток от Белене. Специалистите казват не ни трябва такава скъпа мощност а политиците казват трябва ни. Защо ли ни са тия специалисти като имаме политици компетентни по всичко. Всичко им се отдава.
8
1
 
7
 
! Отговори
А. Колева преди 5 години
Хората от Силистра добре познават нрава на Сабанов....
7
2
 
0
 
! Отговори
Az преди 5 години
До МислещЯвно си трудно мислещ.
6
3
 
20
 
! Отговори
Управляващи преди 5 години
Трябва да крадем яко . За туй да размразим АЕЦ Белене .
5
14
 
3
 
! Отговори
до 4 от славянин преди 5 години
Ако централата не беше руска, а марсианска например, тогава какви агенти щяха да бъдат тези от ВМРО!? Смени си чипа че е клеясал от тъпотата ти!
4
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВМРО /как срамят името!/ са национални предатели, руски агенти....Срам!
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в България патриоти са тези които работят за интереса на чужда държава Русия, а не за България!Но те заслужават само и единствено презрение.
2
4
 
21
 
! Отговори
Вълчо Кумчев преди 5 години
Настоящата формация ВМРО е кръгла НУЛА в сравнение с тези на когото носят името ВМРО !
1
13
 
17
 
! Отговори
Мислещ преди 5 години
НЕБелеНЕ!!!!