Нинова: Срещата на Борисов и Путин – добър знак, но...

Очаквахме повече конкретика, настоя червената шефка
31 май 2018 13:45,
78
Нинова: Срещата на Борисов и Путин – добър знак, но...
Снимка: БТА

Със срещата на премиера Бойко Борисов и президента Владимр Путин е възобновен диалогът с Русия, но не е постигнато нищо конкретно. Това коментира соцлидерката Корнелия Нинова по повод посещението на министър-председателя в Москва.

"От посещението на Борисов и министрите очаквахме много повече конкретика. За съжаление не е имало срещи между български министри и техните руски колеги по конкретни теми и споразумения и нищо конкретно не е договорено", настоя Нинова.

Още по темата

По думите й Борисов се е опитал да поправи собствените си грешки от спирането на енергийните проекти, но според левицата не е успял.

"Извинява се и търси прошка от Путин, но за нас е по-важно да се извини на българския народ за пропуснатите ползи за националния интерес на България", настоя тя.

Според нея замразяването на Южен поток и "Белене" ще струва много за националния интерес на България.

Тя уточни и че Русия е готова да се включи в проекта за "Белене", но едва когато България си изясни какво иска.

"Нашето правителство явно още не е изяснило, очкваме поне внасянете на отпадането на мораториума. Да се дадат конкретни сигнали, общи приказки не работят", настоя тя.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пък призова министър-предесдателят да представи резултатите от срещата с руския президент пред българските депутати.

"Имаме откъслечна информация от медиите. В паралментарна република би било добре премиерът да ни запознае с резултатите от срещата, за да коментираме факти", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрахте ли вече че няма да има никакви потоци ни Южен ни Турски ни Северен ?Колкото построиха Белене за 35 години толкова ще построят и потоците.Строили са когато бяха СССР ! - сега освен о ткачалки нищо друго не създават.
23
7
 
21
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Няма по-*** партийка от БСП. И на бялото ще кажат, че е червено.
22
6
 
16
 
! Отговори
истина преди 5 години
Нинова ,защо си мислиш,че говориш от името на народа.Народа не може да ви търпи,недоволството е към целия парламент(ГЕРБ,БСП,ДПС,НАЦИОНАЛИСТИ).Това е възможно най-комунистическо-бандитския парламент.Не си мисли,че ще сте вечни,ТЕАТЪРА,който го играете е пред финал.
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"... и ако бях на Бойко щях да го плесна зад врата и да му набия едно коляно ..."---Абе, ти за Дянков ли се имаш, или за Плювналиев? :)Те, двамата така се заканваха. Копираш, внимавай с авторските права! :)
20
7
 
17
 
! Отговори
К преди 5 години
Президента е прав, искаме директна тръба през Черно море за БГ, а не Турски и незнам какъв си поток! А някой си да ни врътне кранчето,както му скимне...вече гледахме шоуто и как ни спираха газа в Украйна
19
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11"... Гербер се утвърди като нарицателно на първосигнален."---Ама, гербер от "първосигнален" няма да се засегне. Трябва преди това да му се обясни какво значи думичката.
18
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най - големия престъпник в света е това еврейско джудже ... и ако бях на Бойко щях да го плесна зад врата и да му набия едно коляно ... доказан масов убиец и мародер... син на Мария Ивановна Шеломова ! Агент на КГБ с най - малко 50 доказани убийства на невинни жени и деца докато официално е бил служител там ! *** !
17
4
 
9
 
! Отговори
НИНОВА преди 5 години
крайно време е да му покажеш по мъжки на ТОВА МЕКОТЕЛО кой е мъжа
16
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, тебе никой не те брои. ББ като ти подаде ръка ти се направи на голямата шефка, а сега искаш да ти дава отчет. ББ дава отчети на когото трябва. Ти за това не бери грижа. Гледай си миризливата *** на какво прилича и вземи да станеш истинска опозиция, а не да лаеш като квартално псе.
15
7
 
16
 
! Отговори
ПУТИН преди 5 години
го постави на място, като почна да фъфли за "големия брат"
14
10
 
12
 
! Отговори
TOЯ Е ЗА ЗАТВОРА преди 5 години
обаче това е МАЛКО за злините , които причини
13
6
 
9
 
! Отговори
ТОЯ ПАК ЗА ЕВРОПА преди 5 години
мисли. Западните Балкани, газ за ЕС... Само за нас българите няма КОЙ
12
10
 
15
 
! Отговори
ББ БАБАИТА ОТ БАНКЯ преди 5 години
и да целува ръка на ПУТИН вече влака замина. За ТУРЦИЯ...
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
8, ясно е, че ключовата дума тук е "Транзит". Иди0тите ще транзитират руски газ от Турция за ЕС. А преди 4 години руснаците ни предлагаха да бъдем главната южна врата на Европа за руския газ. Не улавяш разликата, защото си боков фен. Гербер се утвърди като нарицателно на първосигнален.
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце, кажи поне какво ти дадоха да ядеш там. Имаше ли "първо" "второ" "трето"? Уважиха ли те хората с две "втори"??
9
9
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 5 години
Гоце дали е изокал и той нещо за патоци и аеци, шлемове там
8
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Транзитът минава през България, Сърбия, Унгария. Какво не е ясно? Руснакът и турчинът са дали съгласие. Хванахме последния влак за Европа. Сегашната тръбата за Турция ще пренася газ в обратна посока. Толкова засега.
7
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е. И за българският народ е по-важно да се извини на българския народ за пропуснатите ползи и за потъпканите национални интереси на България.Оставка!!! И разследване за нанесени вреди.
6
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво баце! Разходил си прани *** до Москва поне.
5
16
 
16
 
! Отговори
Пешко преди 5 години
Тия от БСП и останалата саветофилска дружина са психопати - немедленно квикнаха Белене, Патока, не знам си кво, като кучетата на Павлов са