Протест пред МО: Чужди армии храним, а небето ни кой пази!?

ПП "Възраждане" иска оставката на Красимир Каракачанов
31 май 2018 12:30, Екип на Bulgaria On Air
118

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Пред военното министерство се събраха поддръжници на ПП "Възраждане" с недоволство по повод водените преговори за възможността да се изпълняват бойни емисии от Турция.

"Нашата армия не гарантира суверенитета на страната, за нас това е престъпление към републиката. Управляващите носят персонална отговорност за това. Вие сте единствената телевизия, която реагира на случая, останалите медии не обръщат внимание", заяви пред Bulgaria ON AIR лидера на движението Костадин Костадинов.

Той припомни, че след реакция на ПП "Възраждане", през 2015 година се подписва спогодба, с която България плаща на Италия за военновъздушна охрана.

"България не храни собствената си армия, а чужди армии. Искаме оставка на министър Каракачанов, както и на правителството, то тика страната към национална катастрофа", гневи се Костадинов.

"Нашата армия трябва да има възможност да отрази масивен въздушен удар, а ние не можем дори два изтребителя да вдигнем във въздуха", допълва протестиращ активист от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
6
 
10
 
! Отговори
родолюбец преди 5 години
Бегайте в ЕС,и се не връщайте,***,и предатели
76
2
 
6
 
! Отговори
рам.о преди 5 години
компито,джиесеми,си ги заври отзад и без демократ. те щяха да навлязат в държавата ни материалист
75
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всички реват за соца и за това колко хубаво беше тогава , а всички в Англия, Испания , Германия ..и ни един в Русия или Северна Корея ... на това хората му казват лицемерие , и когато казвам ,че комунистическия червей е лицемер и масов убиец ..не се сърдете, защото вие сте точно такива !
74
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на социализма стотици хиляди българи измряха от радиацията в Чернобил, но вестниците тогава не писаха за това.
73
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тинтири МинтириПо радио Сободна ЕВропа ли искаш да съобщят, което беше забранено радио или от справедливия вестник Работническо дело. То и авария в Чернобил нямаше според червените медии, защо всеки мечтае за тоз соц ама никой не отива в Куба и Венецуела.
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на социалзима нямаше части за западни коли, само по втория начин се намираха, а днес при капитализма във всеки сервиз има части за западни коли.
71
3
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
ЕС е прекрасно място за живот. Сега при демокрацията когато сме в ЕС даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете. Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват от екскурзианти, пенсионерите хвърлят десетки хиляди ежедневно.
70
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
помня как майка (бог да я прости миличката) се нареждаше на опашка за да ни купи банани (по един за всеки) на нова година , защото Коледа беше официално забранена ...нищо , че всеки я празнуваше , но беше тайно ..дебелите дюмбели си я празнуваха и публично де ама те нали бяха богопомазани .. единствения магазин в близост до нас беше на 500 метра , а опашката за банани минаваше моя вход поне с още 300 метра ! Голям кеф беше в тоя соц ! Голям кеф!
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП си отива и сега всеки побъркан прави партии някакви за да се мъчи да превзема побърканите русофили ...ама само ни правите услуга като се цепите , така по - лесно ще ви унищожим за винаги !
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При социализма нямаше тоалетна хартия и банани а днес при капитализма имаме тоалетна хартия и банани.
67
9
 
6
 
! Отговори
Димитър 72.г преди 5 години
Спомням си при тодор живков като дета хората много крадяха на работа. Веднъж катп бях дете баща ми открадна от работата 2 лева и реши да ни заведе на слакарница, а там сервираха само сварени говежди копита.
66
7
 
10
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 5 години
До УтопистПразни магазини по соца имаше само през 1988. Или преди 1950. А от глад пък никой не е умирал. По контейнерите беше пълно с храна. Затова с наредба намалиха грамажа на хляба от 1000 гр. (36/48 ст.) на 830 гр. (30/40 ст.) Престанете с тези просташки лъжи.
65
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Еврапа , на българите е определено да управляват Русия . Българите трябва да свикват с това условие . Разширението на изток е неизбежно.Руския народ желае демокрацията. Не засружава да живее в мизерия и несигурност.
64
9
 
7
 
! Отговори
Утопист преди 5 години
До Анонимен 48При Бай Тошо пак мряха от глад, магазините бяха празниа сега *** от преяждане и препиване
63
1
 
15
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 5 години
До Анонимен (56)"... При соца караха учениците да ровят по кофите и да събират хартия, капачки и буркани после ги продаваха на вторични суровини и носеха на пенсионерите да плюскат. Половината чавдарчета бяха болни от ТИФ, а другата половина от краста... "Това е една от най-невероятните глупости, които съм чувал за последните 30 години "демокрация". Тиф и краста по соца не е имало, за разлика от преди 1945.
62
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тиквата съсипа армията
61
8
 
12
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 5 години
и какво ще му пазят на небето, да не избяга ли?то от престъпници няма кой да ни пази, а небето ще пазели
60
0
 
6
 
! Отговори
поздравления преди 5 години
До Анонимен 56Днес преходната купа за прoстoтия я печелиш ти!Честито!
59
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че какво лошо има италиански изтребители да ни охраняват и да им плащаме, докато си осигурим наши изтребители. Самата Италия е заинтересована да си върши изрядно работата над нашето небе. Плюс това ни е съюзник не от вчера и сме им съюзници от Втората световна война(Тристранния пакт), присъдинаваме се към него.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се пазим :1) От вътрешните врагове,който действат координираноотвън .Най-ефективните действияса екзекуции на публични места .Но също са възможни и другимерки : например конфискацияна цялото недвижимо имуществои след това го пускат с еднаторбичка по пътя .2) и т. н.