Протест пред МО: Чужди армии храним, а небето ни кой пази!?

ПП "Възраждане" иска оставката на Красимир Каракачанов
31 май 2018 12:30, Екип на Bulgaria On Air
118

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Пред военното министерство се събраха поддръжници на ПП "Възраждане" с недоволство по повод водените преговори за възможността да се изпълняват бойни емисии от Турция.

"Нашата армия не гарантира суверенитета на страната, за нас това е престъпление към републиката. Управляващите носят персонална отговорност за това. Вие сте единствената телевизия, която реагира на случая, останалите медии не обръщат внимание", заяви пред Bulgaria ON AIR лидера на движението Костадин Костадинов.

Той припомни, че след реакция на ПП "Възраждане", през 2015 година се подписва спогодба, с която България плаща на Италия за военновъздушна охрана.

"България не храни собствената си армия, а чужди армии. Искаме оставка на министър Каракачанов, както и на правителството, то тика страната към национална катастрофа", гневи се Костадинов.

"Нашата армия трябва да има възможност да отрази масивен въздушен удар, а ние не можем дори два изтребителя да вдигнем във въздуха", допълва протестиращ активист от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
6
 
! Отговори
niki преди 5 години
А преди гербаджиите в администрацията имаше пак толкова администрация, но бяха на БСП-то хората. Единствено Иван Костов съкрати администрацията до около 70 000 и от негово време насам все нараства!
56
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото нещо което може да забави чуждо нашествие са лошите ни пътища.
55
2
 
33
 
! Отговори
До 29 преди 5 години
Много просто.Холандия има около 9 млн население и общо 24 000 души държавна администрация (всичко!)България има под 7 млн население и около 240 000 души държавна админисрация. Но повечето в тази администрация са роднини на ГЕРБаджии, заради фантастичната шуро-баджанащина.БГ похарчи до тук 1,25 млрд Евро за електронно правителство и отчете в парламента, че вече имаме прорама. Естония за 50 млн има работещо електронно правителство.Имаме най-много полицаи на глава без полза. Ето ти парите!
54
1
 
11
 
! Отговори
ЩАСТЛИВ преди 5 години
....абе...небето, та небето..... нали има банани ???!!!!?????
53
2
 
14
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
и най важното питам аз , кой ще ни напада та нащо небе е толкова неопазено ??------Ааа, колега, "свято място пусто не остава"!Бг има реки, езера, планини, низини, море, чудесен климат и чудесна плодородна земя която може да изхрани умножено пет пъти днешното население което има в Бг.Тъй, че мераклии за родината ни има.И след като ние се отнасяме с родината ни като с "мащеха", не е изключено един ден да се появят по-добри стопани от нас.
52
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕВРОПА 550 МИЛИОНА СЕ РАЗШИРЯВА НА ИЗТОК КЪМ МОСКВА. СВИКВАЙТЕ. ТАМ Е ШИРОКО И ПУСТО МЯСТО.
51
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При соца караха учениците да ровят по кофите и да събират хартия, капачки и буркани после ги продаваха на вторични суровини и носеха на пенсионерите да плюскат. Половината чавдарчета бяха болни от ТИФ, а другата половина от краста.
50
17
 
11
 
! Отговори
Ангел 76г. преди 5 години
При соцаиализма отпадъците се използваха до ниво, че накрая в кофата вече нищо от тях не може да се използва. Имаше вестник "Направи си сам" как да си направиш мебели от кори за яйца!!! По соца пенсионерите и бедните не си правеха труда да ровят по кофите, те знаеха, че нищо няма да намерят там. Сега при евроатлантизма България е пъти по-богата и съответно отпадъците ни също са пълни с неща, които пенсионерите и бедните при демокрацията могат да изравят и консумират повторно.
49
0
 
22
 
! Отговори
ЕДНА ЖЕНА преди 5 години
ЗА ОЩЕ ПЕТСТОТИН ГОДИНИ ЛИ ЩЕ БЪДЕ ДОГОВОРА. НЯМА ДА Е НЕОБХОДИМО....НЯМА ДА ИЗДЪРЖИМ.
48
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВсички съседни държави трупат оръжие и ни превъзхождат.
47
3
 
35
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
....но руските разбойници продават скъпо газ, затова са ниски заплатите.-----Хайдеее, почна се!!!!!! -))))))Ами когато "руските разбойници" ни предложиха "Южен поток" да минава през Бг и държавата ни да се превърне в основен газов разпределител за Балканите и Южна Европа, и да печели милиони от транзита, защо "родните ни разбойници" клекнаха пред баба Меркел в полза на изкуствената държава наречена 404(Ук), но затова пък как Германия яростно защитава "Северен поток -2".Имаш ли отговор?
46
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При бай Тошо пенсИонерите не ровеха в кофите, защото можеха да си крадат oт държавата и в кофите нямаше нищо за ровене. Днес пенсионера има няколко декара земя вместо да си ги гледа се чуди откъде нещо да открадне щото тъй е научен на кражби, далавери, корупция и аванта за 45 год. Немския пенсионер също не рови в кофите, а доставя 3 кашона с пакетирана храна за гладуващите в аФРИКА
45
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много по добре беше.
44
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При бай Тошо деца не умираха от глад и пенсионерите не ровеха в кофите.
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да. Оставките трябва да се поискат. Единият *** шкембелак начело на държавата, до него другият *** шкембелак - министър на отбраната. Няма такъв смях!
42
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и най важното питам аз , кой ще ни напада та нащо небе е толкова неопазено ??
41
18
 
12
 
! Отговори
ники преди 5 години
При бай Тошо никога не е било по-добре.
40
11
 
35
 
! Отговори
При бай Тошо преди 5 години
При бай Тошо бяхме по-добре.
39
12
 
9
 
! Отговори
Беден преди 5 години
Предлагам който не иска да служи в армията да се откупва със 100 хил лева и парите да се раздават на бедните.
38
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато България имаше една от най-силните армии в Европа българските пенсионери не ровеха в кофите за остатъци от храна.