Протест пред МО: Чужди армии храним, а небето ни кой пази!?

ПП "Възраждане" иска оставката на Красимир Каракачанов
31 май 2018 12:30, Екип на Bulgaria On Air
118

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Пред военното министерство се събраха поддръжници на ПП "Възраждане" с недоволство по повод водените преговори за възможността да се изпълняват бойни емисии от Турция.

"Нашата армия не гарантира суверенитета на страната, за нас това е престъпление към републиката. Управляващите носят персонална отговорност за това. Вие сте единствената телевизия, която реагира на случая, останалите медии не обръщат внимание", заяви пред Bulgaria ON AIR лидера на движението Костадин Костадинов.

Той припомни, че след реакция на ПП "Възраждане", през 2015 година се подписва спогодба, с която България плаща на Италия за военновъздушна охрана.

"България не храни собствената си армия, а чужди армии. Искаме оставка на министър Каракачанов, както и на правителството, то тика страната към национална катастрофа", гневи се Костадинов.

"Нашата армия трябва да има възможност да отрази масивен въздушен удар, а ние не можем дори два изтребителя да вдигнем във въздуха", допълва протестиращ активист от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тези вързожденци не се ли подвизаваха чрез вожд на име Константинов, който дърдореше, че няма да усвоява партийна субсидия, а после я усвои, че и уж дари нещо си от нея на някого си, ама малка част от нещото, за парлама? Другата част от субсидията за какво я използва? За стайлинг на протестиращите и за плакати ли?
96
1
 
5
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Така се получава, защото с новите ни секс партньори трябва да се купуват и нови играчки.Американските самолети струват 50 пъти повече от руските, а при самолетите втора употреба нема.Това е все едно да поискаш всички коли да са нови мерцедеси. И София ще стане приятна за каране.Не е лесно да си голтак, а да се правиш на високоразвит иврупеец.
95
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е виновен само Каракачанката. За да се стигне до тук, вина имат всички по веригата, от най-големите, до най-малките в МО, по-конкретно ангажираните с ВВС. И колкото са по-големи, толкова и вината им е по-голяма. Разни генерали и полковници, които реално имат власт, имат уста, имат мозък, имат ръце и крака, не правят нищо, освен мълчаливо да си прибират заплатките, накрая да искат и 20 заплати даже. Ама били сме нямали самолети - ами не са виновни обикновените хора, че нямате. Къде бяхте вие?
94
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия па,ми той Магарешки не иска пари за армията бе,не Каракачана, Каракачана се изложИ по темата БЮРМ ама за армията не може да му търсите кусури,това Възраждане са некви егати пошлите патриотари а вождаът им бълва невероятни глупости
93
0
 
4
 
! Отговори
Русия в ЕС преди 5 години
И ще гледаме порносериала "Дони и Реджи. АНА(Л)долски приключения"
92
6
 
21
 
! Отговори
ОСТАВКА ВЕДНАГА преди 5 години
Патриотът Каракачанов и американецът Борисов ни предлагат ново турско робство е това вече е национално предателство!Пази ли ни чужд самолет небето значи че може да стреля срещу Русия в интерес на трета държава от наша територия следователно да очакваме война с Русия по всяко време!Разбирате ли каква зависимост ни натрисат корумпетата?
91
1
 
15
 
! Отговори
Чавдар преди 5 години
не че съм за/против Русия и тнда купим тея рускоте c400 или тея американските пейтриът ли са кви са и да сваляме наред,щом ние не можем да летим над нащо си небе,поне и други няма да могат ;)
90
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз лично предпочитам турция пред русия.на север могат да ни пазят румънците, на изток италянците, а сега че гърла трябва да се хранят не може турците? за съжаление като българин вярвам повече на ердоган отколкото взети заедно бсп, дпс и агент радева. видя се кой кой е накрая. срам. срам.
89
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всички който мразят Европа и обичат Евразия и Азия да си заминават там !!! Тука е СВОБОДНА ЕВРОПА !
88
17
 
5
 
! Отговори
Хайде да видим преди 5 години
натисни палчето на горе , ако си в западна Европа!натисни палчето на долу , ако си в Русия или някаква такава държава от 7мия свят! айде сега да видим колко лъжци има тука ! :)
87
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жалка българия. жалки я правят всичките тез платени стачкуващи.
86
5
 
9
 
! Отговори
бай-шиле преди 5 години
Които са в ЕС ,са с промити мозъци,и ***
85
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спомням си по времето на социализма майка ми ставаше в 4 часа да се реди на опашка 4 часа до 8 часа когато отваряха защото магазините бяха празни и не можеше да се купи мищо след това. А родителите на съседите работеха нощна смяна и не можеха да се редят в 4 часа на опашка за храна и двете им деца умряха от глад само за една година.
84
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българките избраха да проcтитуират в Германия, Немеца е богат, Ханс дава на българката 50 евра 20 минути сеанс. Българките работят легално, за себе си, цивилизовано и никой не ги закача. Плащат си и осигуровки, води им се за стаж. С няколко клиента на ден една българка може да изкара 5-6 хил евро месечно и като си плати таксите и осигуровките храна и квартира остават и чисти около 3 хил евра - това са 210 хил рубли само за един месец.
83
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе аз не знам некой да бега в Русия, никой не иска рубла всеки бега на Запад при цар долар.
82
5
 
17
 
! Отговори
Кретен'ян преди 5 години
Сега сме много добре, недейте да се оплаквате! Щеш евроислямски ценности, щеш еднополови бракове и гей паради. А най-важното е, че сега има дънки, банани и тоалетна хартия, голям кеф.
81
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на комуниста трябва да бъде забранено да има каквито и да е права , никога да не участва в бизнес, в политика ..никога да не бива наеман на каквато и да е била работа под какъвто и да е предлог ...задължително всяка неделя трябва да се изваждат в центровете на градовете (на мегадана) и да бъдат публично унижавани ....да им се случи ТОЧНО ТОВА което те ПРАВЕХА ЕЖЕДНЕВНО !!!!
80
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90% от проститутките в Германия са българки.
79
1
 
11
 
! Отговори
вярно е преди 5 години
Капитала е упадък,и разлагане на,обществата,точка
78
6
 
22
 
! Отговори
НАЙ–ДОБРЕ преди 5 години
да повикаме РУСКАТА АРМИЯ, че се е видяло, че ТУРЦИЯ пак ни окупира тихо и с помощта на вътрешните предатели