Патриотите: Турция няма да пази въздушното ни пространство!

Кръгове имат интерес България да няма военна сила, смята депутат
1 юни 2018 11:34, Анисия Иванова
83

Депутатът от "Обединени патриоти" Юлиан Ангелов коментира горещата тема с модернизирането на българската армия в "България сутрин".

Официалното опровержение на министъра на отбраната е, че турски самолети няма да охраняват въздушната ни територия, а ще бъдат провеждани съвместни военни мисии.

Още по темата

"Свикнали сме последните дни на атаки към министър Каракачанов. Определени кръгове от хора търсят във всяко решение проблеми и опити за манипулация. Някои външнополитически и вътрешнополитически кръгове нямат интерес България да има военна сила. Това, което прави министър Каракачанов, е да защитава българските интереси", заяви Ангелов.

Той уточни още, че МВР охранява въздушното пространство на България, като имаме и други договори с Италия и Турция за трансгранични операции, но Турция не охранява въздушното пространство на България.

"Българите сме чувствителни към Турция заради 500-годишното робство. Чувстваме заплаха към южната ни съседка, но министър Каракачанов защитава интересите на България. Председателят на ПП "Възраждане" навремето беше при нас и се е клел в нас", каза Ангелов по повод вчерашните критики на Костадин Костадинов.

Депутатът изрази надежда ГЕРБ да защити позицията, че българската армия трябва да бъде модернизирана.

"Вижда се, че има задкулисие и се надяваме то да не е приятелски огън", допълни той пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
ERDOGAN преди 5 години
До АнонименHAHAHAHAAAAA
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как беше превзет Крит? Забравили сме. Припомни ни!
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не забравяме как Крит беше превзет. Може би и чст от сръбската територия!Да не забравяме как същите тия избиха собствените си съграждани на пазара в Косово, само за да обвинят сърбите!
60
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УТРЕ КАТО НИ НАПАДНАТ ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ДОРИ Е БИЛО ЗАКОННО ЗА ДА НЕ СЕ АКТИВИЗИРА НАТО И АРМИЯТА НА ЕС!!!!БОРИСОВ Е ТОТАЛНО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРАВИ СА!!!ТУРЦИЯ НЯМА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ!КОЙ Я ИЗМИСЛИ ТАЯ ГЛУПОСТ!!!МОЖЕ ДА ИМАМЕ 3 САМОЛЕТА ДА НИ ПАЗЯТ НАШИ СИ!!ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ТУРЦИЯ ЩЕ СЛАГА РЪКА ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ!!!ТОЯ БОРИСОВ Е ПЪЛЕН БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ!
58
1
 
5
 
! Отговори
ЗАПОМНЕТЕ: преди 5 години
НИКОГА ЕДИН ПЪЛЕН КРЕПОСТНИК НА РУСИЯ , ЧИЙТО *** ДОРИ СА СОБСТВЕНОСТ НА ПОМЕЩЧИКА ----НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ СВОБОДА НА НЯКОГО ....КОЙТО И ДА БИЛО!!!!РОБА , НЕ МОЖЕ ДА ОСВОБОДИ ----"РОБИ".....ХА,ХА,ХАААААААААА...ОЩЕ ПОВЕЧЕ "НАРОД" --КОЙТО ИМА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА , СТОКИ И ИДЕИ ...КАТО БЪЛГАРИТЕ ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА!БЪЛГАРИТЕ ДОРИ СА ИМАЛИ ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В КАЙРО И ЕВРОПА.!КИСЕЛОТО МЛЯКО СЕ Е ПРАВЕЛО ОТ БЪЛГАРИ В КАЙРО!ПРЕЖДИТЕ И ШАЯКА , СЕ Е ПРОДАВАЛ СВОБОДНО В ЕВРОПА .
57
1
 
1
 
! Отговори
Патриот съм аз преди 5 години
Каракачанов обесен като Левски щото е предател , нали така трябва или ние сме малко откачени от Обединени Патриоти , де да знам дали сме патриоти май сме неква Хипноза в 21 век.
56
2
 
10
 
! Отговори
500 годинини ...хаха преди 5 години
Ние никога няма да преодолеем теа манипупативни 500 години , поради простата причина че погрешно ни беше предадено Темата Османска Империя по време на Комунизмъ тоест ние сега не разбираме въобще що е Осмнаснка Империя приемаме само Стеротипити които са описани някаде от някакви хора тогава по това време нито Кавалифицирани нито с високо Образование
55
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
патриотите вместо да развяват руски знамена вместо български да си зададат въпроса : За 50 г руско иго българи насила ги направиха македонци(създадена е Македонска нация и държава) и ги накараха да мразят чайка България , а турците за 500г не можаха да превърнат българите в друга народност и през турско толкова църкви са построени(ФАКТ) че сега не могат да се ремонтират
54
5
 
15
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 5 години
АКО НЕ Е ТУРЦИЯ И ТУРСКИЯ ЕТНОС .....БЪЛГАРИЯ ШЕ УМРЕ ОТ ГЛАД И БЕЗПАРИЧИЕ!НИТО СА РАБОТНИЦИ БЪЛГАРИТЕ , НИТО СА СТОПАНИ!!!СТАВАТ САМО ЗА АЙДУЦИ И ***!Т.Н. "ПАТРИОТИ" ---СА СЪЩАТА МАРКА!/...ПРАЯТ СЕ НА ПАТРИОТИ ..АМА *** РУСКИ ***.../
53
0
 
2
 
! Отговори
Fy fan преди 5 години
Javla bulgariska Rasister!!
52
2
 
9
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 5 години
АКО НЕ Е БИЛА ТУРЦИЯ , ТИЯ 500-г. ДА СА ВИ РАЗПАРЧЕТОСАЛИ КОМШИЙТЕ И РУСИЯ .ТЯ- РУСИЯ , НАЛИ НЕ ВИ ПРИЗНА "СЪЕДИНЕНИЕТО" 1885 г. И ВИ ПРАТИ СРЪБСКИЯ КРАЛ МИЛАН ДА ВИ НАМАЛИ ГРАНИЦИТЕ ....??!ЕТО ВИ ГО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО !!!!!!!!!!!!!!!!
51
4
 
4
 
! Отговори
Р.от Аляска преди 5 години
Салам алеком,алеком салам.Чистит празник на детето.Живи и здрави на всички в,България
50
5
 
6
 
! Отговори
Р.от Аляска преди 5 години
Стани Тодоре, стани да ги избесиш тия,предатели,и ***,240 еничари
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До историкъ Не Тулция, а България е нападнала Турция през Балканската война, а след това през 1СВ сме били съюзници с Турция.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кръгове имат интерес България да няма военна сила, смята депутатЕдиният кръг са Обединените патриоти, другият кръг БСП, третият кръг ГЕРБ, четвъртият кръг ДПС и петият кръг Воля. Това са кръговете в парламанта, извън парламента има още повече кръгове, от сорта на "Приятели на Русия" и тем подобни предателски организации.
47
6
 
11
 
! Отговори
историкъ преди 5 години
Турция след 1912г не ни е нападала и е нямала претенции за територия(Русия два пъти ни окупират) Даже 1916г турска войска ни помага да изгоним руските узурпатори от Добруджа
46
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога на руски пoдлоги се казва патриоти?
45
4
 
2
 
! Отговори
село Тушовица преди 5 години
Да им праззвам на лицата
44
3
 
4
 
! Отговори
УбавиНовиниДнес преди 5 години
Много убаво. Турция ше пази България. Турско присъствие в българско небе.