Борисов с покана за откриването на газопровода "Танап"

Лично премиерът Бинали Йълдъръм му се обадил
200
Борисов с покана за откриването на газопровода "Танап"
Снимка: Булфото, архив

Турският премиер Бинали Йълдъръм е поканил министър-председателя Бойко Борисов да присъства на церемонията по откриването на трансанадолския газопровод "Танап", съобщава БТА.

Още по темата
Това съобщиха от канцеларията на Йълдъръм, който се е обадил днес по телефона на Борисов по този повод. Йълдъръм е информирал Борисов, че церемонията ще бъде на 12 т.м. в град Ескишехир. Той е заявил, че ще бъде особено щастлив да приветства Борисов сред гостите на високо ниво.

Борисов е обещал, че ще осигурят за церемонията присъствие на високо ниво от България. Разговорът е преминал в топла, дружеска атмосфера и двамата премиери са се договорили да се срещнат при първи удобен случай, добавиха от канцеларията на Йълдъръм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
38
 
! Отговори
Германия преди 5 години
Да не си забрави ножичките и дежурните фотографи да снимат докато се целува с т. урците, че с Владимир Владимирович не му се получи....
5
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак отрязаха русия...
4
6
 
38
 
! Отговори
българина преди 5 години
турците са известни с отношението си към клиентите си...... а 50 години те ни бяха клиенти за ток и газ.... Граждани за Еничарство на Република България ГЕРБ ни направиха клиенти
3
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ясно че ще му се обадят на известния ни ленторезач. Реже летички даже на газопроводи, дето нито ги е строил, нито минават през България.
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в Турция газифицират вече и селата , 90 % е покритието .
1
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още не са го написали и трола е на амбразурата вече.