Борисов с покана за откриването на газопровода "Танап"

Лично премиерът Бинали Йълдъръм му се обадил
200
Борисов с покана за откриването на газопровода "Танап"
Снимка: Булфото, архив

Турският премиер Бинали Йълдъръм е поканил министър-председателя Бойко Борисов да присъства на церемонията по откриването на трансанадолския газопровод "Танап", съобщава БТА.

Още по темата
Това съобщиха от канцеларията на Йълдъръм, който се е обадил днес по телефона на Борисов по този повод. Йълдъръм е информирал Борисов, че церемонията ще бъде на 12 т.м. в град Ескишехир. Той е заявил, че ще бъде особено щастлив да приветства Борисов сред гостите на високо ниво.

Борисов е обещал, че ще осигурят за церемонията присъствие на високо ниво от България. Разговорът е преминал в топла, дружеска атмосфера и двамата премиери са се договорили да се срещнат при първи удобен случай, добавиха от канцеларията на Йълдъръм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
3
 
! Отговори
Да е жив и здрав преди 5 години
Все чужди газопроводи да открива! Широка душа, грижи се първо за другите. Ние все някак ще изкретаме до края на съществуването си в тази проклета герберастка дупка.
165
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова прoст, че не може да схване подигравката... срам
164
0
 
0
 
! Отговори
Peshas преди 5 години
Da otiva, stom go kaniat. Da im nosi edna bulgarska roza ot men...neka tia da mu razkazva...
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкоз просто създание не съм срещал !
162
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция си построи газопровода, скоро ще поканят Борисов да присъства и на откриването на АЕЦ-а, а той един хъб не можа да направиБезполезната виолетка само пръска аромати тук и там - без резултат.
161
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 153 Ами то така си беше и като бе глав. секретар на МВР. Не си ли спомняте?
160
3
 
17
 
! Отговори
Б преди 5 години
НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НИ НАПРАВИХА БРАТСКИ СТРАНИ,НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАМЕ,ЧЕ ТУРЦИЯ ИМА ТРИ ПОТОКА,НИЕ МОЖЕ ДА НЯМАМЕ ЕДИН САМОЛЕТ,НО ТЕ ЩЕ НИ ПАЗЯТ,ЗАЩО ДА НЕ ОТИДЕ ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ И В ТУРЦИЯ,ТА НИЕ СМЕ ПОЧТИ БЛИЗКИ,САМО ЧЕ ТЕ ИМАТ НО НИЕ НЯМАМЕ,КАТО ИМАХМЕ ДА СМЕ ГО ПАЗИЛИ,А НИЕ ГО ОКРАДОХМЕ И РАЗСИПАХМЕ,БЪЛГАРОФОБИТЕ РАЗБИХА ВСИЧКО БЪЛГАРСКОТРУПАНО ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ОТ ПОКОЛЕНИЯ,СЕГА ЩЕ СЕ РАДВАТЕ НА ЧУЖДАТО,АБЕРОЛСУН.
159
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само знам че от южния поток нищо нямаше да влезне в моя джоб.
158
2
 
27
 
! Отговори
ПРОСТ ЧОВЕК преди 5 години
За една снимка с "началниците" провали големи много милиардни проекти за ВЪЛГАРИЯ
157
1
 
13
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Бе не знам, к'во му се иска на Путин, ама рижавия перчем много изгодно за Русия, вдигна митата за Европа и Лондон много скоростно излезе от ЕС.
156
1
 
26
 
! Отговори
А преди 5 години
СТИГА СИ ХОДИЛ БЕ БОЙКО НАСАМ НАТАМ,ХОРАТА СИ УРЕЖДАТ ДЪРЖАВИТЕ,ТИ САМО ХОДИШ ПРЕГРЪЩАШ,ЦЕЛУВАШ,ОТ ТОВА НА ММЕН И НА НАРОДА НЕ МУ СТАВА ПО ДОБРЕ,НИЩО НЕ СИ НАУЧИЛ ОТ ТОДОР ЖИВКОВ,ЯЗЪК.
155
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, изтървахте питомното от южния паток, сега ще чакате рубли от танапа.
154
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДъртийИска му се на Путин да паднат санкциите, хаха
153
2
 
19
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Тъй, всичко е ясно за дупенето на двете генералски кифли миналата седмица на килимчето в Москва. Утре Б.Б. ще извършва основната си дейност, за която става. Утре ще реже лентичката на Турски поток, а през това време Путин във Виена ще се договаря с зам. канцлера на Германия за падане на санкциите на ЕС към Русия. Поводът е и поканата на австрийския президент Курц за честване на 50 годишнината от подписването на газовия договора м/у Австрия и СССР. Честито овци!
152
2
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Както казах и в случая с отклонението на тръба от "Турски поток" към нас и в този случай, който на езика на дипломацията не е просто покана, а намек и в двата случая, България геостратегически се определя като анадолска провинция. Единственото правилно решение бе да се строи "Южен поток", всъщност това е и единственото правилно решение на Първанов през живота му;))) При суровинното настъпление на Руската империя е по-добре да бъдеш суровинен геостр. рапределител на порциите, отколкото суровинен
151
1
 
21
 
! Отговори
ф преди 5 години
До Анонимен Той е президент и ходи където иска , не да се радва на чужди газопроводи . Само ББ е за това той е шастлив винги когато го поканят , няма значение къде важното да е на снимката.
150
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези дето казват, че се *** в тази статия против ББ искам да ги попитам:Какво положително има в тази покана?Не е ли жалко, че този газопровод няма да минава през нашата страна?Нямаше ли да е добре транзитните такси да влизат в нашата хазна? Като бяхме предани на САЩ в крайна сметка какво постигнахме с този газопровод? В крайна сметка газопровода е факт нали така? Кой са губещите в случаят? Единственият губещ се оказа България и сега се молим за едно кранче от газопровода.
149
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов ходи с много шум да открива и любимия на американците тръбопровот "Набуто", но от това на трюбопровода му стана нещо и умря.Тия, дето го канят да внимават.
148
23
 
4
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Вече е сигурно че ще има хъб Балкан , за "радост" на Корделка.
147
5
 
4
 
! Отговори
Т.И преди 5 години
До apropo ... познавам лично човека,който се е разписъл да пази държавна тайна да не говори какво се строй в Козлодуй.Аз мисля ,че това си е предателство от страна на оправляващите,за няколко милиона да обрекат държавата за хилидя години ... представи си на цяла европа ще складираме отпадачния ***...