Джамбазки: Става все по-лесно да си турски тираджия!

В понеделник се очаква да бъде гледан законът "Макрон"
Обновена: 3 юни 2018 15:41 | 3 юни 2018 11:39,
77
Джамбазки: Става все по-лесно да си турски тираджия!
Снимка: Архив, Булфото

Става по-лесно да си турски тираджия, отколкото български, полски или чешки. Това заяви пред "Нова телевизия" евродепутатът Ангел Джамбазки.

В понеделник се очаква Комисията по транспорт към Европарламента да разгледа и да гласува по закона "Макрон". В България от бранша се опасяват, че новите правила ще оставят без работа 120 000 българи.

"Не съм оптимист за гласуването", заяви Джамбазки. "Направили сме всичко възможно, за да се разменим с всички колеги, така че да можем да гласуваме. Има различни слухове. Имаме пълна готовност да направим протест. Организацията включва поляци, унгарци, всички, които се чувстват засегнати", допълни Джамбазки.

Той обясни, че в България има над 150 000 семейства, чиито глави на семейства работят това. Освен това фирмите с много работници били не повече от 10, останалите били с по 10 до 30 работници.

"В момента са изключително изравнени силите, в последния момент ще разберем дали нашите поправки, които осигуряват българската позиция, ще минат буквално с 1 или 2 гласа. Правим Опълчение", заяви евродепутатът Андрей Новаков.

"Реципрочни мерки могат да бъдат взети във всяка отделна сфера, защото и те имат интереси в България", заяви още Новаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
смех преди 5 години
Партията ти другарю Джамбаз е в коалиция с туркофилите. Нещо повече, точно те ви раздават порциите. А пред тази реалност, всякаква пресилена фобска реторика е просто прах в очите. Кат един Щирлиц с фес се е прикрил "нашия" сред поляци и унгарци ..... Иначе патриотите от четворката заслжават уважение. Но те си работят за техния интерес и не се задълбочават в нашите проблеми, а това късогледство може да ги подхлъзне на комунистическа бананова *** с марка бъгъ.
63
1
 
5
 
! Отговори
Петър преди 5 години
От повечето коментари ми става ясно, че за жалост хора които не са в материята я коментират. Първо, като собственик на малка фирма мога да ви гарантирам, че печалбите не са никак огромни, а по-скоро минимални. И второ Българските шофьори са добре заплатени и никой не ги експлоатира, а в голяма част от фирмите си избират сами дали да карат прави курсове и всяка седмица да са си в БГ или да стоят в Европа за 2-3 месеца, като естествено заради това получават и в пъти по-добро заплащане.
62
2
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Другарю Джамбазки, ВИЕ от колко време сте евродепутат, вашата партия ВМРО от колко време е в управлението на държавата, едва днес ли се сетихте за Българите. Не Ви ли е малко срам?
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България от бранша се опасяват, че новите правила ще оставят без работа 120 000 българи.................От бранша се опасяват само, че ще трябва да си намалят огромните печалби , нито един камион няма да бъде спрян.
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Законът Макрон принуждава превозвачите да намалят експлоатацията на шофьорите.Този закон притиска мутромилионерите, които имат стотици тирове и на които служат тези безполезни хайлази, цитирани по-горе.
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедни били българите... Ахахах! В тази статия прочетох за 10 милионера, които протестират защото Макрон иска да ги спре да вадят парите си на гърба на хората.Прочетох и за стотици българи с доход между 3000 и 6000 лева нетна заплата. Вярно, не им е лесна работата, нека със здраве да си харчат парите, но все пак прочетох за тях. Все пак всеки сам е избрал как да си вади парите. Едни стават доктори и печелят по 50 лева на минута (да, познавам такива), други ИТ специалисти (между 600 и 4600 лв).
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DGAMBAZKI E ISTINSKA BALGARSKA DUMA.
57
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А да вметна, коментиращите явно са и от тези дето явно ги заболя .... че е споменал турски тираджия. Това ли било то! Затова ли ревете и плюете тплкова много! Бре, колко сме обидчиви само!
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А па най-лесно да си у Европарламента и да дигаш лозунги за 15к евра на месец.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
AMI KAKVO ME INTERESUVA,TEZI SHOFIORI MOGAT DA STANAT I METACI,MIACI NA ULIZI I TOALETNI-NYAMA SRAMNA RABOTA.58395
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ето още един на който пак турците му виновни.Само ,че не Джамбазки това е турско.Значи или Акробатов или Конепродавчиков това са българските наименования нали тука е България.Второто май е по хубаво.
53
2
 
15
 
! Отговори
Конекрадец преди 5 години
Джамбаз- турчин с турско име. Смях в залата. Да живее евросъюза и чиновнците му взимащи 10 хилки заплата да *** простотии по медиите. На думи джамбаза е голям бе! Хаха
52
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязвам, че тук коментиращите в повечето случаи са долни завистливци. Много ги боли че Джамбазки е евродепутат и тръгнали да хулят българските шофьори, че били много евтини и лесни. Но в Европа те явно печелят и имат добър бизнес. Щом могат, нека печелят. Защо Макрон ще ги спира? А още по - малко това харесва на нашите тук кпментатори ,, които в повечето случаи или са безработни или некадърници.
51
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тука е същото с така наречените зърнени босове .....работят земята на хората поради измислен от наши хора закони .......взимат щедри европейски субсидии ......ренти не плащат .......а реално инвестират в *** коли и малдиви.....долу горе при транспорта е същата работа.......виновни са наще тарикати и ние че си траем.....
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че бат Сидеров им показа НОМЕРАТА иначе 5 лв. не струват , до сега само празни приказки , ненужна Партия ненужни Депутати , дамо им плащаме Даници да си живеят като Щейхове , а оникновения Данакоплатец може ли ей така да шибне Джамбаски по главата та да му млъкне проклетата муцуна
49
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки: По-лесно е днес да си турски тираджия ..ха.ха.ха и що тогава стана депутатка бе джам а не турски тираджия..ха.ха
48
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха......Джамбаски ...................смени си името бе българизиран Пом+ак
47
7
 
12
 
! Отговори
Грюгер преди 5 години
Турските камиони в Европа са много и не ги хващат Европейски правила и норми...Разбира се България може да затрудни турските камиони да минават бързо
46
9
 
35
 
! Отговори
феса преди 5 години
абе джамбаз само за турци и турция говориш да нямаш нещо което да ви свързва
45
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазинът освен да говори, друго не виждам да е свършил това евро чиновниче.