Ред и тишина в Слънчев бряг, но умерено, това не е казарма!

Каракачанов се обяви против военната дисциплина в курорта
39
Ред и тишина в Слънчев бряг, но умерено, това не е казарма!
Снимка: Булфото, архив

По-широк контрол в черноморските ни курорти през летния сезон, защото те са лицето на България, без обаче това да пречи на туристите. За това се обяви в Бургас вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Още по темата
Той пристигна в града, за да участва в церемонията по връчване на знамето на ученическия гвардейския отряд и тамбурмажора на оркестъра към Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов".

След официалната част пред Дарик радио Каракачанов коментира и актуалните събития в Слънчев бряг - среднощното убийство на хазартния бос Коста Николов и подновената акция на вицепремиера Валери Симеонов срещу високите децибели в заведенията в туристическия комплекс.

Не за пръв път в началото на сезона Слънчев бряг се превръща в арена на криминални прояви, коментира Каракачанов.

Той изрази увереност, че МВР ще предприеме всички необходими мерки не само в курорта, но и по цялото Черноморие, за да има по-малко подобни инциденти.

Каракачанов обаче е категоричен, че "човек идва в Слънчев бряг, за да се весели, а не за да бъде въдворяван казармен ред и военна дисциплина".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов като не почива и не живее там,да не се обажда и да си гледа неговия край,Валери е прав за тишината.
26
0
 
18
 
! Отговори
Sold at преди 5 години
Na letiste burgas do reklamata za hazart, prostitucia, droga i alkohol, edna reklama i na bg orajie, pone pistoleti s palni palniteli da slojite, ei......da ne zabraviat kakvo da si kupiat turisture ot rbg...
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И от време на време стрелба :)
24
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слънчев бряг не е за умрели мушмули които искат тишина и съзерцание на пъпа си СЛЪНЧАКА Е ЗА МЛАДЕЖИ,ТАКЪВ ТИП КУРОРТ Е!Ако си дърто,безжизнено пък макар и младо,ако имаш малки деца НЕ ХОДИШ НА СЛЪНЧАКА,ЕЙ ВИ "КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА",Албена" дори Златните пясъци не са чак като Слънчев бряг!От Албена на север и от Китен на юг няма никакво презастрояване,големи хотели а бабички с квартири отивайте там!Половин България е обезлюдена ИМА УБИЙСТВЕНА ТИШИНА,НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ почивката на младите хора!
23
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BRAVO SHTE GLASUVAM ZA PARTIATA NA VALERI,I SHTE AGITIRAM VSICKI ZA NEGO.A KARAKACANOV DRANKA GLUPOSTI,TOI MISLI SAMO ZA SHKEMBETO SI.
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
COVEK OTIVA NA POCIVK,ZA DA SI POCIVA,A NE DA SE NAPIVA I DA KRESHTI.
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АХ РЕВЕТЕ ПЕСОГЛАВИ, ВАЛЕРИ ЛУДИ ВИ НАПРАВИ!
20
0
 
22
 
! Отговори
ДИНГИ БИ преди 5 години
Тази кметица на район Средец Мария Ачкова колко пари взима да пуска разрешителни за заведенията ?Жалби Жалби и нищо !!!
19
2
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
КОГА И В СОФИЯ ЩЕ ТЪРПИМ В ЖИЛИЩНА ЗОНА НЯКОЙ ДА РАБОТИ СЛЕД 22.00 И ДА МИ КАЖЕТЕ ЧЕ ЗАКОНОВО ВСИЧКО Е НАРЕД !!!ТОВА Е ГРУБО ПОТЪПКВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ЗАКОНА Е ЗАКОН И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА
18
0
 
45
 
! Отговори
Георги преди 5 години
българия е мафиотска държава, колкото и полиция да струпат пак ще има напрежение, пак човек не може да се отпусне. Отидете в гърция да видите колко румънски и български коли има. В българия останаха хора които не могат да си позволят чужбина, пияните англичани и руснаците които са свикнали с мафиотската обстановка. В тая дивашка държава няма спокойствие. Робски народ, по-силния мачка по-слабия и така се чувства по-голяма работа от останалите и за това и всички са напрегнати и изнервени
17
0
 
26
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Лелеееее,тя полицията като ще се трогне,ама особено пък бългърската.Щото те въобще не са част от бг.мафия ама никак дори.Хайде пак поредната бтв.реалност от сткл.дом.Само с разликата,че всички ние живеем в доста по-друга.А м/у другото,всяка една организирана престъпност съществува или не само и единствено благодарение на държавата. Така,че номерата в стил ,,ама ах колко сме загрижени" в къщи пред огледалото.
16
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Огромна част от туристите на Слънчака ,не знаят ,в коя Държава се намират и в коя посока е морето! А и за какво им е ?!Курорт !Да се въртят парите!
15
0
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
....че МВР ще предприеме всички необходими мерки не само в курорта, но и по цялото Черноморие" за да направи живота на бг.му/три и техните *** по-спокоен и необезпокояван от някакви скапани туристи
14
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек идва на слънчака и да почива,което не значи да слуша нощните дандании на веселящи се...
13
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сименов и Каракачанов що не се сбият , да видим кой е по-добрия?според мен Каракачана ще го смаже тоа Валерко-перкото
12
2
 
34
 
! Отговори
sorry преди 5 години
Голям ред и мъртва тишина с показни убийства.Къде са сега вице,министри и цялата управляваща ни пос..на!
11
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И най-важното са пропуснали - като се стреля защото това е част от шоуто да се ползват заглушители за да не се смущават гостите!
10
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И после червения форумен гений ще каже как демокрацията изгонила хората от България. Как пък хората не бягат от другите страни с демокрация ами само от тези дето е имало комунизъм по съветски?
9
7
 
38
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
"Но ,БЕШЕ топ-дестинация !" - за кого беше топ дестинация?за българина с Москвича или пак за западняците дето идваха тука като на сафари да разгледат примитивни бушмени дето ги държат затворени в социалистически резерват и който се помъчи да избяга го стрелят.
8
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоа Вице пред един ден беше там а на следващия ден се гърмяха , все едно по нареждане на Вицепремиера