Акция "шум" в Слънчев бряг: Крият ли се чужди интереси?

DJ Станчо: Не се използват уреди за измерване на шума!
4 юни 2018 10:45, Петя Славова
56

След "Акция шум", с която вицепремиерът Валери Симеонов даде старт на сезона в Слънчев бряг, DJ Станчо, който миналата година стана "една от жертвите" на среднощните хайки, изрази пред Bulgaria ON AIR своята гледна точка.

Още по темата

Той осъди държавата за ареста си миналото лято. DJ Станчо беше задържан при акция в "Слънчев бряг", ръководена лично от Симеонов.

Бе иззета озвучителната техника в дискотека в курорта, а DJ Станчо попадна в ареста за 24 часа, защото не съдействал на органите на реда.

"Актовете, които ми бяха съставени през лятото на 2017 г. бяха незаконни. А това, което се случи тогава се повтаря и сега. Въпросите, които си задавам са много, но най-важният от тях е дали аз съм този, който трябва да коментира действията на вицепремиера Валери Симеонов. Не се използват никакви уреди за измерване на шума. Във всяка нормална държава има закон, в който е посочено кой може да извършва подобни проверки", коментира DJ Станчо.

Според него е вероятно зад акциите на Симеонов да се крият чужди политически интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
STAN4OOOOO,SHTO NE SI ODISH NA SELU,TAM DA NADUVASH ZURLATA.TAM NA KRAVITE I OVZETE NJAMA DA PRE4ISH,A NE DA POBARKVASH NARODA,KOITO IMA NESHTASTIETO DA ZIVEE DO SL.BRJAG. KAKVO SI SE ZAOPLAKVAL,SVETAT NE SE VARTI OKOLO SL.BRJAG.TAJA POMIJNA JAMA,OSTAVI MESTNITE HORA BEZ TURISTI I BIZNES.
46
0
 
0
 
! Отговори
1800 преди 5 години
Prav si e bil tursultana....samo s vajeta, besilki, pistovi, djepaneta e opasil bg dobar narod ....ama to mnogo chetnici, goliamo razmnojenie na tea chetnici...
45
2
 
0
 
! Отговори
До 44 преди 5 години
Важното е всички ние да накараме компетентните органи да си вършат работата. Проблемът в случая е, че този вицепремиер вместо да накара органите да работят, се поставя над закона и си присвоява права, каквито няма. Все едно да застана като регулировчик, когато има задръстване... Нарушението на закона е еднакво и когато аз го нарушавам, и когато го нарушава вицепремиер.
44
3
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Криворазбрана демокрация, криворазбрана патриотизация, криворазбрано вицепремиерство, хайде някой да му покаже пътя. ГЕРБ губят с тоя невъзвратимо!
43
3
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Хора, този човек не разбра, че основите на демокрацията и правовата държава е спазването на закона и принципа на равноправие. Той си повярва, че може да нарушава закона и е по-голям от закона. Казано ли е в закона, че вицепремиер може да извършва проверки? Не. Значи не може. От миналата година върви един процес на грубо нарушение на закона и то в лицето на вицепремиер.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потърпевш съм от столично заведение в жк Люлин. Подавал съм жалби, полиция съм викал десетки пъти, а заведението си продължава по същият начин, като дойде полиция спират, а на другата вечер пак си е същото ! Защо г-н Симеонов не провери и столичните заведения за шум ? В София също има доста нарушители !
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
байно що не си надуеш децибелите в Германия или ОАЕ няма да си изплатиш глобата цял живот но там са бели хора
40
1
 
4
 
! Отговори
фалш преди 5 години
Акция "отбиване на номера". Зер проблемите на отечеството бяха решени и само това остана - да мерим децибелите на кръчмите. Само че това е работа за квартален милиционер, не за вицепремиер.
39
1
 
4
 
! Отговори
news flash преди 5 години
Xa , Dj Станчо.. сега го изкарайте герой..що? щото искал да надува децибелите..Славова,ясно че вашата медия не харесва Симеонов ама се излагате.В тая страна, Симеонов или не, обаче има закони...
38
1
 
8
 
! Отговори
до 29 преди 5 години
Аз съм роден в Свети Влас, имам къща тук и нямам намерение да се местя в Черноморец или Лозенец. Искам да живея в нормална европейска държава. Бил съм в Гърция, Кипър, Испания, Турция, Хърватско, Куба, Дубай, Мавриций - навсякъде има регамент за шума, който се спазва. Спи се спокойно след полунощ. А в анархичния Сл. Бряг тогава започва ТОРМОЗА и чак до 6-7 сутринта. По морето вълните носят басовете на километри чак до Свети Влас и Елените. БРАВО НА СИМЕОНОВ ! 4000 жители на Св. Влас сме с него.
37
2
 
4
 
! Отговори
ДиДжей преди 5 години
Понеже Станчо има навика да не си плаща никакви авторски права, да вземе да спре да се оплаква, а да се засрами.
36
4
 
7
 
! Отговори
камен преди 5 години
Браво на Симеонов !
35
1
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
До един от Свети ВласБраво за написаното, но трябва повече от възмутените да пишат и то до Софийските институции..Шумен пиянски и наркомански терор до сътринта. До сега всички се оплакваха но помежду си. Симеонов направи първата и то много добра крачка. Време е да го подкрепим и да сложим на място наглите собственици на тези заведения... Впрочем те се крият като мишки и пускат напред милия персонал.... Не се давайте на ***..
34
0
 
9
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
От Пловдив съм, Симеонов що не дойде малко в Столипеново на някоя сватба там , дето са по три дни, също и как пускат фойерверки в един през нощта.
33
2
 
3
 
! Отговори
Илиян Бъчваров преди 5 години
До СтрасбургСпоред мен 50 000- 100 000 почиващи трябва да съдят тези заведения заради това че не могат да почиват нормално заради шума и пиянско-наркоманското крещене по алеите на целия Слънчев бряг. Властите трябва да се вземат в ръце и да спрат това безумие. DJ Станчо да ходи в Испания, Франция, зимните курорти на Австрия и Германия...там всичко ще му бъде разрешено, Там ще може да съди и туристите... на слука
32
3
 
8
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
До 99/1Шума в Сл. Бряг е от няколко години и то от точно от тези 2-3 заведения в които се подвизават великите DJ. Ужасен , нетърпим шум до 5-6 часа сутринта. Борса за алкохол и наркотици. Местните власти и властите в Бургас, Не успяха да спрат клоаката.... затова голямо браво на Симеонов и то без да съм му фен.
31
0
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Това ти ли ще го правиш... и съмишленици?(симпатизанти де). Или е едно от обичайните пожелания.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено,че става въпрос за интереси,иначе защо Симеонов ще си дава зор.Вместо да се решават реални проблеми той ми ходи и мери кой е пуснал силно музиката...***.
29
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 5 години
А добър ден, много ясно, че се крият икономически интереси. От министър, който започва с думите "Какво става тука бе", може само подобно нещо да се очаква.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тогава като има заложници да оставим терористите да правят каквото си искат и да им пратим писмо от прокуратурата с молба да се предадът и да отидат да си признаят и ако може да влязат в затвора доброволно?Ти нарушил ли си закона - нарушил си го. Дори да не бъдеш осъден работата на полицията е и превенция. Те спряха ли шума - спряха го. Това дали ти ще платиш глоба е без значение за спящите. На тях им стига да е тихо. Ако не си нарушил - съди държавата. Докажи, че си прав. Не блей като овца