Борисов скастрил службите за Пелов: Да си правят изводи!

Премиерът чака МВР-шефа от чужбина, имали много да си говорят
Обновена: 6 юни 2018 15:30 | 6 юни 2018 14:52, Веселина Йорданова
68
Борисов скастрил службите за Пелов: Да си правят изводи!
Снимка: БТА, архив

Премиерът Бойко Борисов не е доволен от работата на МВР по случая с избягалия затворник Владимир Пелов, който снощи беше застрелян в Ботевград.

"Накарах им се сутринта, събрах ги, сами да си направят изводите както МВР, така и директорът на областната дирекция. Казват, че са положили много усилия, много са се старали, четири, пет пъти се е измъквал от засади", заяви Борисов в отговор на въпрос как оценява работата на полицията.

Още по темата
По-рано представители на службите заявиха, че са търсили Пелов с всички способи и по сигнали, но не са го открили. Сред причините, освен че е бил опасен престъпник, те посочиха и това, че той е променил външността си.

"Ще изчакаме министърът (Валентин Радев - бел. ред.) да се върне от чужбина, има много какво да говорим", подчерта Борисов, който е гост на откриването на завод на германска фирма в Божурище.

По думите му проблемът е, че вече няма желаещи да станат полицаи.

Владимир Пелов, който избяга от Софийския затвор, бе поразен при престрелка малко преди полунощ в Ботевград.

Другият мъж, участвал в стрелбата, е криминално проявеният Марио Панчев. Той е настанен в "Пирогов" в тежко състояние.

Според полицията причина за стрелбата са неуредени финансови отношения помежду им след общи криминални дела преди време. Възможно е и Пелов да е подозирал Панчев за "къртица" в МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА, ХА, ХА... СЛЕД ТОЛКОВА ПОДАДЕНИ ЯСНИ СИГНАЛИ КЪДЕ СЕ НАМИРА ПЕЛОВ - МВР НЕ ГО Е ТЪРСИЛО, ПЪК И ТОЙ НЕ СЕ Е КРИЕЛ...като си го знаят какъв е, защо да го търсят, за да си намери някой от тях белята! Ето, че проблемът беше решен доста елегантно, както някои (не всички обаче) се досетиха. Изпратиха му примамка и оня клъвна! Възможно е да е имало инкогнито и резервен стрелец. Няма да седнат да се обясняват подробно на бавно загряващите я!
59
2
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Службите в БГ заприличаха на малки дечица, а "бащицата" и се накарал. Нали се сещате на какво прилича това?
58
3
 
13
 
! Отговори
Tiko преди 5 години
Супер Марио свърши работа колкото цялото МъВъРъ
57
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Премиерът Бойко Борисов не е доволен от работата на МВР по случая с избягалия затворник Владимир Пелов". То само тва да беше, кво стана с банкоматите, онзи ден 23 нелегални емигранти в камион, нелегални по центъра на София,вървят си хората през границата ако я има, че и с камиончета взеха да ги карат, гърмежи на Слънчев бряг, зимъска случия в Нови хан и немат край. Кастренето е нерезултатно.
56
2
 
23
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Сами сме си виновни, че ги търпим!
55
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавния ни апарат е на ниво детска градина. Едните са тотални аматьори, а учителката ББ им се кара. Нищо чудно, че за 10 години на власт, ГРОБ нищо не успяха да направят за България.
54
0
 
24
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Ех,какви времена бяха ,когато аз бях гл.секретар! С коженото палто и бях на всеки километър. Залавях бандит след бандит. Ама си имах информатори,мои приятели. Познайте с какво ср занимаваха...
53
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А това пък с кравата изби рибата ! - държавата с кво се занимава.Ще я трепем ли или не ? - абе вие луди ли сте ще оставите човечеца без препитание щото минала в сръбско.По тая логика всеки българин който се върне от Сърбия трябва да бъде разстрелян.
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си направят изводите, но как като зад-очното устройство не работи или изобщо липсва.
51
1
 
30
 
! Отговори
ХА, ХА, ХА... преди 5 години
АЗ СЕ СЕЩАМ САМО ЗА ЕДНО: СЛЕД ТОЛКОВА ПОДАДЕНИ ЯСНИ СИГНАЛИ КЪДЕ СЕ НАМИРА ПЕЛОВ - МВР НЕ ГО Е ТЪРСИЛО, ПЪК И ТОЙ НЕ СЕ Е КРИЕЛ...
50
2
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Мъдър и справедлив !!! Баце Справедливио !!!
49
2
 
21
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 5 години
НЕ "КАСТРЕНЕ", А ОСТАВКИ ТРЯБВА ДА ИМА!!!
48
1
 
17
 
! Отговори
ш преди 5 години
А кога ще "спаси" кравата???
47
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Е миии ще ги скастри я. След като него яко го орязаха в Москва трябва поне някого да скастри, че да си изкара яда. Скастрил бил...божеееее
46
1
 
17
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Ама кога се е прибрал у нас, оти не си стои някъде навън. Вижда се че може и без него. Е, някой ако закъса за пари - той дава ???
45
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах тия лоши министри, как го подвеждат това Слънце.
44
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да попитам уважаваният от мен Премиер, защо така се получава нашата страна?Образованието ни е меко казано лошо.МВР всички виждаме, че не се справя със задълженията си.Отбраната ни е под всякаква критика.Здравеопазването е трагедия?С прости думи където и да бучнеш не е като хората нищо. Каквото и да се случи се започва с оправдания, оправдания и пак оправдания. Днес гледаме какво се случв аи по морето с издигнати цели молове, който уж били преместваеми обекти.
43
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата се накарал на тези които той самият е назначил.И всички смятат че не Борисов е виновен а подчинените.Като че ли аз съм ги назначил тези милиционери.Проблема е че преостият електорат не схваща как Тиквата-клоун го манипулира.Отбращава ме пълното скодоумие на бълг*арака.***, по-***, хипер-***, ***.
42
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кастрене вече не ще иска се сериозно рязане, оставки, уволнения от министъра включително и надолу. Искаха пари дадохте им 100 милиона, искаха хем да са пенсионери хем да работят, хем макс на пенсията и хем макс на заплата - - дадохте им. Реформи в МВР - никакви, прескачат се едни на други кой е по велик и това е резултата и още по зле може да става. Само с глоби не ства.
41
1
 
22
 
! Отговори
срам и позор преди 5 години
Мамунака дава летище София на турците.В интерес на националната "сигурност" да го у мутрягата...