Морска Акция "Шум" – много шум за рейтинг

Симеонов трупа точки, не се стреми да регулира, смята Райчев
17

Акцията в първия ден на юни, както и последвалия рейд на вицепремиера Валери Симеонов със закани да затваря заведения в Слънчев бряг, доведе до раздор в правителството. Симеонов и министърът на туризма Николина Ангелкова обаче не дебатираха по темата в Министерския съвет, а в социалните мрежи.

Във Facebook вицепремиерът обвини Ангелкова, че прави опит да превърне част от плажа в Слънчев бряг от държавна в частна собственост.

Още по темата

"Вероятността човек да оправи нередните обекти по морето в един мандат е нелепа. Валери Симеонов ходи и се кара. Обикновеният зрител се радва когато властта се кара. Симеонов печели рейтинг и не се стреми да регулира Черноморието. Има тихи мерки за борба с шума. Той не ги използва", категоричен бе политологът Андрей Райчев.

Според него публиката не различава демонстративното от реалното, а вицепремиерът се кара там, където е лесно.

"Какво цели с демонстрациите? Когато Симеонов влезе във властта каза, че държавата е прогизнала от корупция. Какво направи? Кой влезе в затвора? Той казва, че прави неща, а другите са корумпирани. "Патриотите" ще се разпаднат след този мандат. Идеологическият им разлом е голям", отбеляза гостът в "България сутрин".

Райчев изтъкна пред Bulgaria ON AIR, че планът на Валери Симеонов е съвсем видим, а именно маневра към СДС.

"България не трябва да си позволява да има два извода на външна политика. Националният интерес трябва да се пази. Властта трябва да разговаря с опозицията по големите въпроси. Това в България е немислимо", уточни анализаторът.

За финал на разговора Андрей Райчев посочи, че ако не изчистим корупцията си, ще престанем да бъдем европейска държава. "Или това, или ни очаква пътят на Гърция с постоянно задължаване", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Zarev преди 5 години
Zasto bg ministerstvo na ecologiata ne iziskva ot vsichki firmi v turizma, targoviata, proizvodstvoto, stroitelstvoto, selskoto stopanstvo, detskata gradina, uchilisteto, ot vsiako bg kmetstvo s platen ot bg naroda kmet razdelno sabirane na bookluka ...na slanchev briag i drugute plajove po bg chernomorski bregove, po bg planini?! Slivi li ima v ustata?! Bulgarite nai-mnogo tsapat i marsiat Bulgariata...glupavi li sa? Marzelivi li sa? Nesainteresovani li sa za sasenite darjavi, narodi...?! Uuuu
11
0
 
2
 
! Отговори
evgenieva преди 5 години
bravo simeonovv
10
0
 
4
 
! Отговори
Recycling ban beseka преди 5 години
Na Slanchev briag ima nad 2 miliona legla i selo Slanchev briag narastva prez liatoto 100 000 procenta...ottam minavat za edno liato nad 6,5 miliona turisti...vseki turist ostavia smesen bbokbokluk na plaja, po ulicite, v hotelite, restorantite, baseinite, hazartnite alkoholni clubove, narkomestata...cialo liato tam kvichat ogromni i raznoobrazni shumove, dumkane, bumkane...sasto i ot stroitelni mashini, jetove, motorni tuningovani lodki, mixeri, viesti prahosmukachki, traktori po plajovete..
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Райче иска да разбие ОП, за да дойдат неговите хора - БСП - на власт. Това което прави той е стъкмистика. не вярвайти на социолози, освен когато излезе вееч екзитпола.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Райчев говори глупости. СДС престана да същестува доскоро имаха 0,6 процента, сега се разцепиха на две. В.С. е властолюбец, какъв му е интересът, да се се отдели от каракачанов и Сидеров и да тръгне със СДС-Лукарски. Да изгуби питомното и и около 4 процента, за да гони дивото и да вземе 0,2 процента??? да не е луд. не го слушайте какво говори, Райчев той на дертлиев даваше над 8 процента, а той не можа да влезе.
7
1
 
5
 
! Отговори
слуги на Москва преди 5 години
Погледнете кой определя общественото мнение в България - платеният от Русия псевдо социолог Андрей Райчев(пуделът на Виза Недялкова), посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Валерия Велева, платените от Русия псевдо социолози Кольо Колев(червен Кольо) и Кънчо Стойчев(червен Кънчо), платените от Русияпсевдо журналисти Петьо Блъсков, Петър Волгин и други подобни... Едва ли трябва да се учудваме защо България е на този хал след 29 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези "червени юнаци", трябва да им се дава по-малко медийно време и скоро ще забравим за тях.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако шумът, който чуват тези клюкаро-коментатори е от багери, значи шумът е от работа. Много работа за рейтинг.
5
0
 
13
 
! Отговори
Мене преди 5 години
Тоя глу*пак Райчев се чудя как и сам се понася. Уникално отвратително мекотело.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя крадлив пор,още ли е жив Ве?!Че и менторства!Я ДАНС,да провери него и всички социалиастически агенции,как забогатяха-с парите на шорос!
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На убитият " бизнесмен" от Нова Загора Костадин ( с особен прякор ) кой му давал разрешителни да прави казина?????
2
0
 
17
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Твърдо зад Симеонов по този казус. В момента зад Какао бийч е събрана уникална колекция от най-гнусните деветдесетарски мутри, на които не просто да им затворят сборището, а да го направят с барети, които да ги проснат на пода и отведат под конвой, а след това да влезнат в затвора и никога да не излезнат. Ето това би била справедливостта, няма какво да падаме от Марс.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери Симеонов е абсолютно прав, че трябва да се спазват всички закони в държавата!!!Спрете да оцветявате политически еажни обществени теми и забранете на съмнителни собственици да наемат, купуват, заменят парцели по морето и да ги превръщат в хотели, молове, чалготеки, казина, кръчми пълни с престъпници, наркомани, проституция и т.н.....Хората отиват на море, за да се наслаждават на природа, а не да се притесняват всеки ден за живота си!