Андон Дончев към ОП за оставката: Манипулация!

Категорично не приемам основанията им, обяви депутатът
7 юни 2018 15:37,
3
Андон Дончев към ОП за оставката: Манипулация!
Снимка: Bulgaria On Air

Депутатът от "Воля" Андон Дончев нарече искането на оставката му от "Обединени патриоти" "манипулация и едностранно представяне на факти".

Още по темата

По-рано патриотите го обвиниха, че е уронил престижа на държавата при откриването на културно-информационен център на българското малцинство в с. Звонци, Сърбия. По думите им, Дончев се обърнал към българите с "народа на Югославия" и че нямат нужда от членство в НАТО и ЕС. Не били повдигнати и въпросите за проблемите на хората там.

"Категорично не приемам основанията на ОП, с които искат оставката ми като председател на парламентарната комисия по политиките на българите в чужбина. По време на официалните ни срещи в Сърбия в своето изказване се съгласих с преждеговорящите. Допълних техните изказвания, като изразих ползите и вредите от членството на България в НАТО", обясни той.

Той заподозря и че патриотите търсят тема, с която да атакуват "Воля" заради острата им позиция срещу модернизацията на армията.

"Защитата на интересите на нашите сънародници, където и да са, е основен приоритет за мен като председател", заключи Андон Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
стойчо преди 5 години
Първо излизаме от НАТО, след това - от ЕС и айде в гьола на Евразия. Този младеж наистина ли е луд, или му плащат да се прави на такъв?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това народно събрание просто прекопа дъното. Но пък и какво да бъде при 80% д-ли от популацията.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави "Воля" изобщо в Народното събрание? Те въобще не знаят какво искат... А Марешки освен от аптеки и бензин , явно от нещо не разбира, камо ли от политика.