Дончева се извини, вицето: Не съм й говорител!

Томислав Дончев: Всички български граждани имат равни права
Обновена: 8 юни 2018 06:36 | 7 юни 2018 21:21,
82


Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев се извини във Facebook, заради статус, в който заяви: "Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!".
Още по темата


Въпреки извинението три организации поискаха от вицепремиера Томислав Дончев да се разграничи от изказванията на съпругата си публично или да подаде оставка.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR той коментира ситуацията и заяви, че всички български граждани имат равни права.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
8
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
Защитните алчни организации трябва да знаят, че се появи една смела жена, която каза истината! Много ги заболя тези организации, защото всички са в кюпа на крадливите! Защитават ромите, а си пълнят джобовете! То не бяха организации, то не бяха програми! Почти 30 години демокрация, а те само ги защитават, а не успяха да ги итегрират! Не Дончева, а те са за съд! Всеки истински българин, ще застане зад Дончева. Писна ни вече. Станахме малцинство в собствената си държава!
43
1
 
2
 
! Отговори
Богомил преди 5 години
До АнонименДокога бе хора ще говорите лъжите на чужденците за българската история? Аспарух не е хан или кан! Аспарух е княз/канас/. Никога не сме се кланяли на Тангра! Няма нито едно свидетелство за това. Нито едно! Ние българите сме траките и живеем по тези земи над 10 000години. Ако някой е дошъл от Азия сигурно е руснак/20% монголски гени/, а другите угрофински, сибирски и съвсем малко европейски.
42
0
 
6
 
! Отговори
Червен скорпион преди 5 години
Цензурираха ми коментара, затова сега ще съм коректен. Ромите са много работливи, изобщо не крадат и не изнасилват възрастни хора. И не чакат наготово къща и пари.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДОНЧЕВИЦАЯ ме светни САЩ и Унгария "бели" държави са? Крайно време е "политкоректността" да се смени с "право куме в очите". Иначе как четете буквално понятието "моркова и тоягата" няма да коментирам. Още повече, че го свързвате с "подходящо" за полиция и прокуратура. Майка ни жална с такъв матреал.
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симпатична жена. Не стига, че е хубава ами и умна! Браво!
39
0
 
32
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Светлана дончева за министър-председател. За пръв път се появява някой който да говори с езика на обикновените хора, а не да върти мазно опашка пред джендърите.
38
2
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Г-н Дончев, за правата е ясно, но всички ли си изпълняват задълженията? Защо аз трябва да изпълнявам задължението си да изхранвам Вас, полицаите, военните и т.н., а пък *** да не го изпълнява? Даже нещо повече, аз да съм длъжен да изхранвам и него???
37
27
 
3
 
! Отговори
ДОНЧЕВИЦА преди 5 години
В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ЗА ТАКЪВ ТИП ИЗКАЗВАНИЯ, ДОНЧЕВ КАТО СЪПРУГ НА ВЪПРОСНАТА МНОГОЗНАЙКА Е ВЕДНАГА АУТ ОТ ПОЛИТИКАТА. И НЕ ЗАЩОТО Е ПРАВА И ЛИ НЕ Е ПРАВА, А ЗАЩОТО"ТОЯГАТА" Е РАБОТА НА ПОЛИЦИЯТА, ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА. НЕ Е ТЯ ТАЗИ, КОЯТО ЩЕ УМНИЧИ ПО ТОЗИ НАЧИН. НО В ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЯВАНА ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ГЕРБ, КЪДЕТО МАФИЯТА ГЕРБ Е ОБСЕБИЛА И МВР,И ПРОКУРАТУРАТА, И СЪДА, И ДАНС И ГАЗЯТ ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА ВСЕКИ ДЕН И ЕДНА МУТРА СЕ РАЗПОРЕЖДА С ЖИВОТА И СЪДБАТА НИ ЩЕ Е ТАКА
36
1
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
няма за какво и на кого да се извинява качете се в авт 111 люлин младост и вижте закакво става вьпрос
35
2
 
10
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Госпожата скочи в плитките води на нео-популизъма ,където се става лесно евродепотат с няколко "пътриотични лозунга".Заварения син от предната връзка на Волен стана евродепутат по тая "тънка червена линия". Е и гаджето си даде на "татко" ,но това е лична жертва за благото на евродепутатството...
34
1
 
36
 
! Отговори
Хрис преди 5 години
Не трябваше да се извинява! Каза истината!!!
33
1
 
32
 
! Отговори
ПГ преди 5 години
Съжалявам, че се е извинила...Не разбирам защо го е направила.Не мисля, че трябва да се извиняваш на хора, които не могат, а и не искат да разберат как стоят нещата в живота и живеят с идеята, че някой им е длъжен за нещо.Гади ми се от такъв тип хора, които си мислят, че имат само права, а за задълженията им трябва да отговаря някой друг - аз, ти или той, но не и те, а имат наглостта да се и сърдят. Аз питам защо не дойдат да изпълнят те моите задължения, а аз да се възползвам от техните права?
32
3
 
12
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
До Пустиняк - Стига политическа пропаганда, пустиняк. За разлика то тебе, Дончева е учила и използва понятия и термини, които ти, за съжаление, не можеш да осмислиш.
31
1
 
31
 
! Отговори
KsRado преди 5 години
всеки българин, малко или много е на мнение, че морковите за *** отдавна са свършили. Става дума за тоягата на закона.
30
0
 
42
 
! Отговори
шибек преди 5 години
Не мисля , че е уместно да се извинява на хора , които държат да имат права , но не и задължения.Защо са чувствителни ромските организации към тези , които вместо тях плащат ел , вода и транспорт ? Когато станат равни в даването , тогава ще искат да са равни и във вземането.
29
1
 
32
 
! Отговори
Политически пророк преди 5 години
Тук няма расизъм и омраза.Равносилно е да се изкажеш срещу пандизчия,че е безделник и престъпник.Тогава може да сътворят политика,в защита на вече осъдените,като се позовават,че е сгрешил,че си понася наказанието,че е осъзнал грешката си,че не бива да се травмира допълнително и т.н.Приветствам жената за мнението и към един голям проблем,подкопаващ сигурността на обикновеният човек и държа вата!
28
42
 
3
 
! Отговори
Сиганин преди 5 години
Какво се прави на отворена па тая! За какво да се интегрираме в бг обществото, което е изпълнено с омраза и по-крадливо и от нашето. Когато българите се интегрират в цивилизована Европа, тогава и ромите ще се интегрират в обществото. Ами, ако европейците рекат, българите всички сте крадци и измамници, вижте си управлението, тогава ще ревнете, че не всички сте такива. Ама другите можете да определяте вкупом. Много сте отворени тук, ама на запад от Ниш, ставате за смях.
27
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви моркови,какви 5лева.С моркови ли са те захранили Дончева или само за онова си мислиш.
26
1
 
22
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Абе права беше !!! Но трябваше към *** да прибави и СУДЖУЦИТЕ...
25
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ако бяхме равни пред задълженията и ако имаше държава,Великият Драгалевски ромб щеше вече да е изкарал четвърт век от доживотната си присъда в Софийския.