Президентът без шеф: Няма началници ни у нас, ни в чужбина

Румен Радев приветства вдигането на мораториума за АЕЦ "Белене"
7 юни 2018 20:27,
119
Президентът без шеф: Няма началници ни у нас, ни в чужбина
Снимка: БТА, архив

За разлика от други аз нямам началници нито в България, нито в чужбина. Разбира се, имам само един началник и това е българският народ, който ме е избрал и на когото съм се заклел да служа, заяви президентът Румен Радев в Трявна.

Президентът реагира на думите на министър-председателя Бойко Борисов, че критикува само управляващите, а не и опозицията и че опозиционният лидер е негов "шеф", съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Критикувам там, където се вземат решения и се разпределят финансови средства. Ако започне и опозицията да го прави, тогава ще критикувам нея", добави държавният глава.

Още по темата

Попитан за обявеното от българското правителство намерение да се поднови работата по отношение на АЕЦ "Белене" и дали темата е била дискутирана при посещението му в Русия, държавният глава посочи, че реализацията на проекта няма как да се случи без участието на руските конструктори, които са произвели реакторите и гарантират ядрената безопасност и че въпросът е бил обсъден по време на работната му визита в Москва и Сочи.

"Що се отнася до вдигането на мораториума, приветствам го. Има заявен инвеститорски интерес и българското правителство има своите варианти и рационални идеи и нека да го оставим да събере необходимата информация, да проведе съответните преговори, да направи разчети, да ги представи и едва тогава да съдим рационален ли е проектът, безопасен ли е, изгоден ли е финансово за България и т.н. Затова призовавам да оставим правителството спокойно да си свърши работата", посочи още Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като главнокомандващ ще оглави ли парада?
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А гундяев тогава защо го хока?
57
12
 
11
 
! Отговори
Минаващ преди 5 години
Има си зависимости човека от самолет се вижда!Иначе може да си плямпа али бали и да става смшен.Нинова си намери кон,това е по важно!
56
6
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До и"Нинова и Йотова са му началници, когато го избраха му забелиха зъби и го предупредиха, в момента им е верен СЛУГА и ***."---Интересно, Баце чии слуга и *** е? Коъ не е минал оттук, той не му е давал наклон на .....А как би коментирал, Евролизера, още 23 дена, да уговаря Албания, която уж ще приемем в ЕС, да отвори на нейна територия, лагери за реинтеграция на бойци от ИДИЛ??? Страна, бъдеща членка на ЕС, с реинтегрирани бойци??? Баце вече не знае на кой свят е, или началниците му?
55
12
 
17
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Радев някой много иска да ти стане началник в тази държава! :)) Много ги дразниш с независимостта си!
54
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Вензи, а Плювналиев с колко беше избран? А баце сигурно събира гласовете на Радев за трите си участия на парламентарни избори, така че не ръси акъл, нещо което и без това не ти достига.
53
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако така я кара и занапред, по скоро, него ще изнесем. Заедно с клуба останали поддръжници.
52
11
 
12
 
! Отговори
и преди 5 години
Нинова и Йотова са му началници, когато го избраха му забелиха зъби и го предупредиха, в момента им е верен СЛУГА и ***.
51
13
 
10
 
! Отговори
Вензи преди 5 години
Тоя човек е избран от много по-малко от половината българско население, така че това е един заместник президент, някакъв временен човек, просто да се каже че имаме президент, а *** се взе несериозно, защото Нинова го лъже и той вярва.
50
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са гласували за него 5-6 милиона българи, така че шепата *** се изнасяйте на палатки!!!
49
10
 
12
 
! Отговори
Кънчо преди 5 години
Аз подкрепям Радев, дайте му да прочетете една Конституция, ако може да чете, че да си знае поне задължения и права, той не е президент това е пълно недоразумение.
48
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента си наш,на България и българския народ го избра,който не го харесва,да се изнесе на палатка!
47
10
 
7
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Тоя нямал началници ни у нас, ни у чужбина, най - ми имал в собствената си глава защото да го командват за него е било естествено! Жалко е, ама да го гледаш!
46
11
 
10
 
! Отговори
Нинова преди 5 години
Абе мойто момче кой лъжеш ти бе, нали аз съм ти заповядала да не се изказваш неподготвен. Айде бягай на лостовете да се набираш, че само в това те бива май....
45
1
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Каквото повикало, такова отговорило! пп. Пита се защо ББ и ЦвЦв мини не мине се заяждат с Президента? Не е така с Волен, ДПС, Нинова - имат взаимно уважение!
44
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът е военен и това обяснява всичко.Той цял живот е имал началници,на които е кузирувал от сутрин до здрач. Ако не беше партията столетница да го извади от нафталина,още щеше да ходи със зелените чорапи.Щом се праска за несависим,защо сам не си избра вицето,ами му сложиха Йотова,да му дърпа ушите.
43
10
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Нашият президент си има няколко началника и това са: Жена му,Нинова,а сега и Путин...А той се мисли за... самотник .Иска ти се и се мъчиш да се представиш,че е така,ама не е-е-е!Ама какво лошо човек да има началници и то такива мастити като изброените?!
42
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колко време ще го гледаме тва пилотче, колко ?
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам къде ще гледаш Борисов,да не го е викнал Бойко предвзетия втората вечна БНТ Амбър в Панорамата?Няма да мънка,бъди сигурен напротив ,ти само гледай иначе Борисов вече от мен подкрепа няма да има защото много взе да се кланя на Москва.
40
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видят лицето на пРезиденто и каскетите се сещат за бай Тошо и глейте квостааа хахахаха,че се иСппотепат да фалат фръчилков хахахаха,нали и цоциално слаби му събрали пари за кампанята зер другарите милионери ги е страх да не обеднеят,егати пародията ама и ония фтентичнодесните и те си посипят главите с пепел,че и те го подкрепиха на пук гове,,ата.